bugün
M
miku7 yıl önce
zall ın yaşlandıkça çekilmez olması
M
miku7 yıl önce
aha dayıya sor
HEPSiNi anladım da aslında anlamadım ama yine mantıklı bir takım açıklamaları olabilir ama şu var o dayı polis. muhtemelen daha önce hiç tanışıklığı yok. peki bu dayı diye tabir ettiği kişi onun 4 kere hacca gittiğini nereden bilsin. neden ona sorun … devamını gör
M
miku7 yıl önce
türklerin ürettiği görünmez uçaktan ilk kare
Türk mühendisleri, bilim insanlari, diş hekimleri ve kaportacılar tarafindan üretilip ülkemizi gururlandiran buyuk bir adim atilmistir. Çok gizli oldugu için kimsenin göremedigi, görüpte duyamadigi, duyupta ama kesin var, cidden al kardes al! (img:… devamını gör
M
miku7 yıl önce
çikolatayı nutelladan kızı brezilyadan alacaksın
Su götürmez gerçektir. Bu işin şakası da yoktur. (img:#1776333) (img:#1776334)
M
miku7 yıl önce
çikolatayı nutelladan kızı brezilyadan alacaksın
Su götürmez gerçektir. Bu işin şakası da yoktur. (img:#1776333) (img:#1776334)
M
miku7 yıl önce
sadece erkeklerin anlayabileceği görsel
Erkeklerin gözü yaşlı, kızlar bu ne amk diyor! (img:#1750546)
M
miku7 yıl önce
zall ın sözlük yazarlarına bakış açısı
Temsili değildir! (img:#1748846)
M
miku7 yıl önce
zall ın sözlük yazarlarına bakış açısı
Temsili değildir! (img:#1748846)
M
miku8 yıl önce
yazlık boş gelsene diyen kız
En asil duyguların kızı olan kızdır. 1 hafta boyunca yazlıkta kalacağını ve yalnız olacağını söyler, sizi çağırır. Deniz, kum, güneş, yazlık, seks... Bahçede rakı mangal yaparsanız tadından da yenmez. Böyle kızları üzmemek lazım.
M
miku8 yıl önce
en sevilen seks pozisyonu
69 olarak tabir edilen pozisyondur. Karşılıklı bir alışveriş söz konusudur. ve gayet demokratik bir pozisyondur.
M
miku8 yıl önce
yeniler bilmez eskilerin gözü yaşlı
M
miku8 yıl önce
gece vakti apartmanı sucuk kokutan komşu
At şunu ağzına! (img:#1654288)
M
miku8 yıl önce
iyi bayramlar
Bayram tatiline cuma gecesi itibarıyla başlayıp bayram sonuna kadar başka türlü bir yerde bünyeyi yayacak olan kişinin erken dileyen yol alır şeklindeki temennisi. (bkz:İyi bayramlar sözlük)
M
miku8 yıl önce
sadece erkeklerin anlayabileceği durum
Anlaşıldığında yüzde pis bir sırıtış bırakan durum. incenin incesi! (img:#1648101)
M
miku8 yıl önce
geceye bir caps bırak
evet arkadaşlar; günün sizin için anlamını belirten bir caps bırakın, geceniz güzel olsun. (img:#1316858)
M
miku8 yıl önce
gomis in gece gündüz giydiği takım elbise
(img:#1572323) Çıkar şu pantulu artık amk! Bir de reisin takım elbisesinden giyiyor. Tekten gelmissin amk!
M
miku8 yıl önce
kız kankanın meme ucuma mandal takıver demesi
Tu allah kahretmesin! Töbeler töbesi! (img:#1539610)
M
miku8 yıl önce
suriyeliler sözlükte yazar olsa açacağı başlıklar
Beyler çağrı yapıyormuş gibi algılanabilir aman diyim! (img:#1539598)
M
miku8 yıl önce
uludağ sözlük kız tespit komisyonu
uludağ sözlükte kız var mı, yok mu sorusuna yanıt arayacak komisyondur. komisyon küçük bir odaya tıkışıp, kararlarını açıklamadan bolca birbirleriyle atışacaktır.
M
miku8 yıl önce
yazarların çevrelerinde en sevilen özellikleri
(img:#1539591)
M
miku8 yıl önce
kızları kendinden geçiren sihirli sözler
(bkz:yalarım)
M
miku8 yıl önce
birinden hoşlanınca ne yapıyosunuz
Ben hiçbir şey yapmadan onun da benden hoşlanmasını bekliyorum.
M
miku8 yıl önce
kandırıldık ey müminler
Yıllardan beri kaldırılmışız, haberimiz yokmuş! Ne inancım, ne de güvenim kaldı, tu allah kahretmesin! (img:#1526983)
M
miku8 yıl önce
annemin e mail ile koruma muskası yollaması
Boynumda taşıyamayacağımı söylediğim zaman, e-mail in ekine koyup yolladığı koruma muskasıyla din aleminde çığır açan güzel insan davranışına delalettir. Ailemden uzak yaşıyorum ve annem çok evhamlı ve sürekli beni merak ediyor.. Ögle vakti gelen… devamını gör
© copyright 2005 - 2026