bugün
M
mike ehrmantraut9 yıl önce
kılıçdaroğlu na zilli demek
gülmekten geberten hadise. hem acıdım hem çok güldüm. (img:#1463501) (bkz: töbe töbe ağzımı bozacam) ed: bakıyorum da aramızda hala eksileyen çomarlar var.
M
bu saatten sonra hala hayır diyecek olanlar
artık kanlarından şüphe duymaya hakkımızın olduğu kimselerdir. şer ittifakları tanklarıyla toplarıyla üzerimize çulllanırken, pisliklerini açıktan sergilemekten hiç çekinmezken, hak ile batıl arasındaki fark bu kadar açık ve keskin bir hale gelmişken… devamını gör
M
hollanda nın tam anlamıyla haklı olması
Bir Suriyeli bakan gelse siyasi toplantı yapacağım dese izin verirmiydik onu düşünmek lazım. Bundan bile Hollanda için haklıdır diyebiliriz.
M
rotterdam da polisin a haber muhabirine vurması
aklıma; -bizde burada durup onları rahatsız edeceğiz- reisi getiren olay. (img:#1358108) lafı çok fazla uzatmadan sözü a haber muhabirine bırakıyorum. https://www.facebook.com/indigofan/videos/10155143145283573/
M
8 mart 2017 barcelona psg maçı
barcelona'nın 6-1 kazanarak tarihi bir geri dönüşe imza atacağı müsabaka. at fava bekle! maçın gecesinden gelen edit: maç 6-1 bitti ve bu maçın başlığını bu şekilde skorunu bilerek açmak bana nasip oldu. torunlarıma anlatacağım bir anı.
M
robin van persie nin alacağı ceza
olmayacak cezadır. ağlayın artık yeter. evet.
M
ozan tufan
`9 ağustos 2012 bursaspor kups kuopio maçı`nın 2. yarısında oyuna giren genç yetenek.
M
jelena karleusa nın van persie ye küfür etmesi
hahaha. yenge! rvp kesin çok üzülmüştür. (img:#1329308)
M
bir beşiktalı ile tartışmak vs suya yazı yazmak
''suya yazı yazmak'' ın kazanacağı versus. adamlarla futbol tartışılmıyor. beşiktaşlı arkadaşım çok. aralarından 2-3 tane objektif insan ya çıkar ya çıkmaz. kalanların hepsi, ligin en iyi üçüncü takımı olduklarını bir türlü kabul etmiyorlar. üstelik … devamını gör
M
fikret orman
besiktasta yoneticilik yapmıs ve baskanlıga aday olmus ve yıldırım demiroren e kaybetmis besiktas kulubune yakısacak bir baskan adayı. gerek is dunyasında ki basarıları gerek dogru kararları gerekse karizması ile besiktas kulubu baskanlıgını hak ede… devamını gör
M
sulu derbi
19 Mayıs 2007 tarihinde Ali Sami Yen'de oynanan Galatasaray - Fenerbahçe maçına verilen isim. Öyle sıradan bir maç değildi, öfkeli Galatasaray taraftarı hazırlıklı gelmişti. Fırlatılmak için hazır bekletilen Su şişeleri, bira şişeleri, çakmaklar, t… devamını gör
M
inceden ırak a doğru kayıyoruz gerçeği
beni içten içe korkutan gerçek. korkumun sebebi, çocuklarımıza bir gelecek bırakamayacak oluşumuz. önce şehitlere, sonra patlamalara alıştırıldık. kamu düzenimiz yerle bir edildi. istediklerini alana kadar durmayacaklar belli. adam açık açık ya başka… devamını gör
M
11 aralık 2016 burhan kuzu nun başkanlık tweeti
(img:#1269242) demek istediğimdir.
M
efendi beşiktaşlı duruşu
Şu pozisyonlardan sonra utanmadan ağlamaktır. Sizde ne yüz kalmış ne haysiyet. (img:#1262685) Edit:iki pozisyonada kırmızı verilmemiştir. Belirtelim.
M
josue filipe soares pesqueira
1990 doğumlu portekizli ofansif orta saha futbolcusu.Porto'nun oyuncusu. Bursaspor'a 1 yıllık kiralanması muhtemel futbolcu.
M
30 ekim 2016 fenerbahçe karabükspor maçı
karabük zayıf rakibi karşısında farka koşar.
M
tiner bali ve visne suyu karışımı
karışım sonucu ortaya çıkan kafa görseli ektedir; (img:#1223579)
M
M
ne olur altı olmasın
(img:#1223554)
M
M
messi vs ronaldo
(bkz:cristiano ronaldo vs lionel messi)
M
kötü hissetmek
içinizde fırtınalar kopmasına rağmen iki satır yazı yazdırmayan duygudur. zaten yazabiliyosanız şair falansınızdır.
M
fb taraftarının bir anda artan basketbol sevgisi
Türk basketbolu adına mutluluk verici bir olaydır.
M
abdi ipekçide tecavüz var
sahasında sesini kıstığımın çocukları. 3lükler arka arkaya gelince bir ölüm sessizliği oldu ipekçi'de. (img:#1221664)
© copyright 2005 - 2026