bugün

entry'ler (36)

338 bin kişiye oral seks

Kulağa hoş geliyor.

üniversite tercihi yapacaklara tavsiyeler

Hayatınızın en önemli kararlarından yalnızca biridir. Bu karar sürecinde dış dünyaya kapatın kendinizi ve içinizdin şunu tekrar edin: '' Ben ne istiyorum?'' bunun cevabını arayın. A üniversitesi şöyle iyidir, B üniversitesi şöyle kötüdür diye kafanızı karıştıracak bir sürü ön yargılar oluşacaktır. Tavsiyem şudur; hayatının her anında karar verirken, başkasının tecrübe ettiklerine göre değil kendi isteklerine göre şekillendir hayatını.Bunu da yaparak, yaşayarak öğren...

türk dizilerinin yabancı dizilere bin takması

Açıkçası ülkemin kanallarında yayınlanan türk dizileri malesef ülkemin kültürünü yozlaştırmaya, yapay gündem oluşturmaya ve ütopik bir gençlik yaratmayı arzulamaktan başka hiçbir fonksiyonu olmadığı açıktır. (bkz: yabancı diziler çok kısa oluyo bi kere bide senede 10 bölüm yapıyolar, sipartaküs felan da öyle hemen bitiyo iki sevişiyolar doyamıyoz.) Dizilere bu bakış açısıyla bakmaya iten medyacılar oldukça başarılı gözükmektedir. Nitekim eleştirmeyen, sorgulamayan, analiz ve sentez yapmaya fırsat bulmasına engel olacak sırf reyting uğruna göz ardı edinilen bu kadar kalitede yoksun hiçbir vizyon ve misyon taşımaktan çok uzak sadece popüler yani günü kurtarmak üzerine kurgulanmış dizilerdir, türk dizileri... Özgünlükten de yoksundur, türk dizileri taklitçilikten ibarettir. Yabancı ülkelerin yapmış oldukları dizileri alıp ülkemin hiçbir kültürel öğesinden alakası olmayan dizileri getirip, çekeceksin.Tüm bunları düşünürsek: (bkz: TÜRK DiZiLERiNiN YABANCI DiZiLERE BiN TAKMASI)

mehmet topal

Sadece şampiyonlar ligi seçimi olarak görmeyelim. Çünkü Valencia kulubü La Ligayı 3. bitirip direkt katılma hakkına sahip.http://www.ligtv.com.tr/l...panya-la-liga/puan-durumu işe ekonomik olarak bakalım... Mehmet parayı seçti. (bkz: emre belezoğlu) Yıllık 2.000.000 euro ve garanti para, maç başına da 10 bin euro... Ben sıfırları yazarken yoruldum... Burada büyüklük fenerbahçe'nin tarihi,kültürü, vizyonu ve misyonu değil... Ekonomisini seçti topal...

bi daha binersem piçim

O nasıl bir tepkidir... ''Bak beyler sizle muhatabı kesiyoruz.''

dost kitap evinin önünde bekleyen insanlar

Entel görünümlü birkaç kişi...

şehirlerdeki muhtemel buluşma yerleri

istanbul - Taksim meydanı.
Ankara - Tandoğan meydanı.
Kayseri - Cumhuriyet meydanı.
izmir - Saat Kulesi.

balotelli duruşu

ırkçılığı karşı dimdik ayaktayım, duruşudur.

800 ytl maaşla ev alma hayali kurmak

Umudunu kaybetmesin...

metingull

9. nesil yazar.

ben bu yazıyı kendime yazdım

7 milyarlık dünyada, 70 milyonluk ülkede, nerede kıymet bilmeyen varsa: işte O'nları ben buluyorum. Asıl yetenek benim.

üniversitede yaşanan rezillikler

Müzik finali uygulamalı olarak yapıldı. Sırayla hoca üçerli bir şekilde içeri çağırıp parça verdi. Solfej, bono ve flütle çaldırdı. Sıra yanımdaki arkadaşıma geldi. Hocanın istediklerinin hiçbirini yapamadı ve yaşını sordu.
-Kaç yaşındasın evladım?
- 21.
- Utan yaşından, başından...
- Hocam bir şans daha verin, yapacağıma inanıyorum.
- Fatih'in istanbul'u fethettiği yaştasın. Utan! Çık dışarı...

ben bu yazıyı kendime yazdım

insanları sevebilmek için önce kendinizi sevmeniz gerekir.

ülkemizde çok sık kullanılan klişeler

Zamanla unutursun; sanki tek aşık olan kişi sensin!

sokakta içki içmek yasaklansın

Sokakta içki içmeye bir şey demiyorum da sokağa işemeyi yasaklasınlar!

merak etmek

Dünyanın başında neler olduğu az çok bilinmekte. Fakat sona yaklaştığımız şu devirde neyle karşılaşacağımı merak etmek.

yazarların sakinleşmek için yaptığı işler

Gözlerimi kapamak ve derin derin nefes almak...

sözlük yazarlarının en son dinlediği şarkı

Michael Jackson'dan ''Hold My Hand'' ...

eski sevgili ile arkadaş kalmak

ben seni sevebilirim, bunda bir problem yok. ama sen beni seversen, orantısız güç kullanmış olursun. bu yüzden "yalvarırım beni sevme."

hazır ayağa kalkmışken yapılacaklar

beynim ayrı, beyinciğim ayrı bir kişiye ait sanki. beyin sana kalk dışarı çık emri veriyor, az büyük sözü dinlesene gerizekalı.
© copyright 2005 - 2026