bugün
M
merlinsbeard7 yıl önce
yaran twitter iletileri
twitter'da takip edilen kullanıcının güldüren belki de yaran iletileridir. * Çocuklarım için seve seve veririm diyorsan BiNBiR GECE'yi; Çocuklarım küçük yaşta versin diyorsan KÜÇÜK KADINLAR'ı; * Çocuklarım çiftlikte versin diyorsan HANIMIN ÇiFT… devamını gör
M
merlinsbeard7 yıl önce
ahlat ta cb sarayı inşaatının başlaması
`hayırlı inşaatlar`... biliyorsunuz geçen 26 ağustos'ta, `ahlat`'ta `van gölü` kenarında bir cumhurbaşkanlığı sarayı yapılacağı duyurulmuştu... şimdi bugün, `damat berat` yeni ekonomik reformları açıklarken eş zamanlı olarak ahlat'ta van gölü kıyıs… devamını gör
M
merlinsbeard7 yıl önce
yaran behzat ç diyalogları
behzat ç dizisinin yaran diyaloglarıdır. harun üniversiteye gider. solcu kız : defol git burdan faşist...! harun: ne faşisti lan, cinayet büro...!
M
merlinsbeard7 yıl önce
yaran behzat ç diyalogları
behzat ç dizisinin yaran diyaloglarıdır. harun üniversiteye gider. solcu kız : defol git burdan faşist...! harun: ne faşisti lan, cinayet büro...!
M
merlinsbeard7 yıl önce
bebek istiyorum ama koca istemiyorum
Çocuk ileride "anne anne bana piç diyorlar" diye şikayet edecektir.
M
merlinsbeard7 yıl önce
ilk buluşmada 16 paket sigara içen kız
bir sonraki buluşma yedikule göğüs hastalıkları hastanesinde olacaktır. kız demişsin ama buharlı gemi bacası bu.
M
merlinsbeard7 yıl önce
yazarların bugünkü mutluluk sebebi
sırf (bkz:yazarların bugün ki mutsuzluk sebebi ) başlığında ki mutsuz insanlardan ayrı mutlu insanlar var mı diye meraktan açtığım başlıktır. Memlekette herkes mi mutsuz aga ?
M
merlinsbeard8 yıl önce
cayır cayır bira içen cumhurbaşkanı adayı
oy verenlerle birlikte cehennemde cayır cayır yanacaktır. cenabı hak sırf bunlar için ayet indirmiştir. “Zalimlere en ufak bir meyil göstermeyiniz, yoksa size de Cehennem ateşi dokunur..." (Hud 11/113)
M
merlinsbeard8 yıl önce
cayır cayır bira içen cumhurbaşkanı adayı
oy verenlerle birlikte cehennemde cayır cayır yanacaktır. cenabı hak sırf bunlar için ayet indirmiştir. “Zalimlere en ufak bir meyil göstermeyiniz, yoksa size de Cehennem ateşi dokunur..." (Hud 11/113)
© copyright 2005 - 2026