bugün

entry'ler (2)

ikea

yeni eve taşınma sürecinde en çok kafamı yoran şey koltuk seçmekti, hem şık olsun hem de uzun süre götürsün istiyordum, en son IKEA’dan açık gri tonlarda, minimal ama rahat bir koltukta karar kıldım, oturumu beklediğimden daha konforlu çıktı ve kumaşı da leke tutma konusunda fena değil, günlük kullanımda baya kurtarıcı oldu açıkçası, fiyat kısmı tabii ki biraz düşündürüyor ama tam o noktada Bankkart’ın 6 taksit kampanyasını kullandım, tek seferde ödemek yerine bölmek ciddi anlamda rahatlattı, süreçte ekstra uğraştıran bir şey de olmadı kasada direkt taksitli şekilde hallettim, hem koltuktan memnun kaldım hem de ödeme tarafı daha yönetilebilir oldu ben memnun kaldım.

market alışverişi

aylık market alışverişini tek seferde yapayım kafasındaysanız şöyle bir deneyim bırakayım ben geçen ay erzak işini topluca halledeyim dedim gittim A101’e temel gıda, temizlik malzemesi, içecek falan derken sepet zaten hızlı şişiyor normalde tek çekim girip çıkıyorum ama bu sefer Bankkart’ın 6 taksit kampanyasını kullandım, olay aslında basit 300 TL ve üzeri alışverişlerde peşin fiyatına 6 taksite bölüyor kasada direkt taksitli geçiyorsun ekstra bi uğraş yok açıkçası market alışverişi artık ciddi kalem olduğu için bölünce baya nefes aldırıyor, ben yağ, bakliyat, deterjan gibi uzun giden şeyleri de stoklayınca tutar yükseldi ama taksite yayılınca daha yönetilebilir oldu memnun kaldım.
© copyright 2005 - 2026