bugün

entry'ler (5)

pkk lıların komünist olması

komünizmi lekelemek için diyen cahil insanların doluştuğu başlıklardır.

pkk bütün strateji ve planlarıyla komünist ve sosyalisttir.
aponun komünizmi nasıl derinden desteklediğini bu sözlerden anlayalın.

* “bizim ortamımızda sosyalizmin ve komünizmin ölçüleri egemendir. sosyalizmde herkese emeği kadar verilir. bu, parti (pkk) içinde de geçerlidir. bu, komünist toplumun kuruluşuna kadar da geçerli olacaktır.” (tasfiyeciliğin tasfiyesi, s.153)

* “pkk, marksizm-leninizm geleneğine uygun bir gelişme yaşamıştır. bundan sonrası açık ki etle tırnak gibi birbirinden ayrılmayan bu miras üzerine şekillenecektir.” (kürdistan’da halk kahramanlığı, s.78)

* “lenin 1900’de ne ise ben de 21. yüzyıl sosyalizmini temsil ediyorum, reel sosyalizmle savaşarak, emperyalizmle savaşarak yeni sosyalizmi inşaa ediyorum.” (özgür yaşamla diyaloglar, s. 201)

* “işte proletaryanın kahramanları marks ve engels. işte onun teorik, siyasal dahisi lenin ve yine onun pratik ustaları stalin, ho chi minh ve mao. ve bunların önderliğinde yürüyen birçok ulusal ve enternasyonalist kahraman. insanlığın özgürlük bilincini ayaklandıran, örgütlendiren ve halk ordusu denilen orduları ortaya çıkaran bu büyük kahramanların insanlık tarihindeki yeri gerçekten büyüktür.” (kürdistan’da halk kahramanlığı, istanbul, mart 2004, s.87)

ideoloji karmaşası yaşayan çocuk

kapitolizm felsefenin önde gelen kurucularındandır.

bırakalım kürdistan kurulsun herkes rahat etsin

vatan, millet bilinci olamayan boş beleş insanların boş sözleridir.

ülkücü şehitler

"hasretin çağrısında masum gönüller
o gül yüzlü çeriler, yusuf yüzlüler"

kemal kılıçdaroğlu nun che guevara sözü paylaşması

Ata'nın kemiklerini sızlatan durum.

(bkz: ideoloji karmaşası yaşayan çocuk)