bugün
- şeriatı savunan begüm polat'ın şaplak şovu50
- fatma betül sayan kaya18
- ayakla üzüm ezen kızlar3
- iyi menemenin sırrı20
- fatma betülüm yapmaz5
- bu yazar sadece kadın yazarlardan mesaj alıyor3
- yorik'in kafatasına mum dikmek4
- fon krizi kimin üstüne yıkılacak22
- insanlık nasıl geliştirilebilir13
- flavio bolsonaro'nun brezilya'dan kaçışı3
- her sorunun çözümü2
- 6 kasım dünya galatasaraylılar günü2
- haram para2
- fon vurgunu5
- 4 kasım 2026 fenerbahçe liverpool maçı88
- nasıl hissettiğimi kimse anlamıyor3
- murat ünalmış2
- beşiktaş6
- yüz gerdirme ameliyatı olan doktorun ölmesi2
- boğaz ağrısı4
- bitlis'te oğluna filistin ismini koyan adam28
- kötüye bir şey olmaz5
- sözlüğün yeni tasarımı14
- aşk11
- muslettin amca23
- işe gitmeye üşenmek2
- 5 kasım 2026 celtic beşiktaş maçı10
- uyudunuz mu4
- beyaz ekmek yemenin varoşluk olması11
- sabahları nefret edilen şeyler4
- gece gelen açlık7
- hayatın anlamı ne7
- alexander nübel7
- yemek yapmayı bilmeyen kızı istemem diyen erkek9
- aşk karın doyurmuyor diyen kız9
- fenerbahçe liverpool'u yensin sakso çekeceğim31
- gülşen in memeleri14
- yeraltı varlıkları7
- sigara içmek8
- aşk bir yemek olsaydı8
- chp'nin türkiye'yi sosyal devlet yapmak istemesi5
- pankek7
- iyi saksafon çalarım diyen kız7
- sözlükte kim kimle sevgili27
- üşüyerek yatağa girip yavaşça ısınmak6
- sözlüğe ne oldu5
- nervio43
- hamas denince akla gelenler11
- mehmet şimşek5
- şimdi olsa da yesek denilen şeyler4
entry'ler (197)
"aşk topuklarından etine kadar işlemiş bir nasırdır, ya canın acıya acıya adım atacaksın ya da canını acıta acıta söküp atacaksın. her iki yolda da, tek bir gerçek olacak; canın çok ama çok acıyacak"
mevlana.
mevlana.
ilişkinin "bitti" denildiğinde bitmediğidir.
Maça sonradan girip beşiktaşı ipten alan oyuncu. Yerli zidane. Attığı soğukkanlı çalımlarla, topa vuruşuyla liverpoolu darmadağan etti. Neden yedek anlamıyorum.
geçen halısahada bir goller atmışım; sanırsın bir messi bir ronaldo.
ben çok deli içerim, bak getir bir büyük tek başıma devireyim bana mısın demez.
ben çok deli içerim, bak getir bir büyük tek başıma devireyim bana mısın demez.
8/5 mesai içerisinde sürekli çabaladığım eylem. kafayı koysam 10 saniyede giderim ama yok. uyumamalıyım, uyumamalı...
arap ülkelerinde daha beterdir. kız çocuklarını 4-5 yaşlarında cinsel isteği yok etsin diye sünnet ederler. bu işlem sonucunda cinsel duyumları yok olmuş olur.
mini etek giydiğinde öküz gibi bakar milletimiz ardından "orospuya bak bunlara tecavüz edince suçlu oluyorsun" diye ekler. eee oha ama çöşşşş dedirtir.
mini etek giydiğinde öküz gibi bakar milletimiz ardından "orospuya bak bunlara tecavüz edince suçlu oluyorsun" diye ekler. eee oha ama çöşşşş dedirtir.
olum o da bir şey mi lan ? ben içki masasından kalkıp namaz kılan gördüm. artık kafası mı iyiydi bilemiyorum.
satırla birine kesmekten daha önemli suç teşkil eder. idama kadar yolları vardır.
daha babasını tanıyamamış kimse. izleyelim görelim. oynat uğurcuğum
aslında mantıklı olan geyiklerdir.
bir ingilizin elinin altında sömürülmek mi istiyorsunuz nedir anlayamadım ki ? *
bir ingilizin elinin altında sömürülmek mi istiyorsunuz nedir anlayamadım ki ? *
keşke sadece bok atsalar dediğimiz yobazlardır. nasıl bir insansınız ki çıkıp sokak köşesinde tek sıkıştırdığınızı kız-erkek ayırt etmeden 1 e 10 kişi sopalarla öldüresiye vuruyorsunuz ? müslümanız diye geçinirsiniz. yürüyenlere tepeden köşeden taş atarsınız. siz insan olmazsınız.
evlenmeden aynı evde kalabilirler. gece birlikte uyuyabilirler. sabah çiftten biri erken kalkıp kahvaltıyı yatağa getirerek hoş bir sürpriz yapabilir. olur böyle şeyler.
yanlış karardır. fenerbahçeye finalde canı gönülden başarılar dilerim. bu maçta daha bitmedi 1 gol daha bekliyorum
not: türkiye yi temsil eden fenerbahçeyi tebrik ediyorum.
not: türkiye yi temsil eden fenerbahçeyi tebrik ediyorum.
şimdi ki fiyatla karşılaştırırsak daha ne istiyorlar dedirten dağıtım. ayrıca içki zehirli değildir efenim. metil alkol vardır o ayrı.
yurt dışına çıkmak için en uygun zamanın geldiği anlaşılmıştır. justinin konserleri +18 olsa kaç kişi gider merak ediyorum.
bayernin en az 2 tane daha atacağı maçtır. hızını almışken bir 4 tanede nou camp da atar.
bir sonraki aşaması cinsel ilişki fakirlik getirir olan pankarttır. size ne kardeşim insanların düşünce ve hareketlerinden. sizi kısıtlıyorsa veya özgürlüğünüze bir zararı varsa gidin şikayetçi olun. zina ile fuhuşun ayrı kelimeler olduğunu bile bilmeyen bir dernek yazısı bu kadar olur demek istiyorum.
anlatılanın aksine 40 ından sonra müslümanlarda oluşan göt korkusu olması gerekendir. ben hiç bir yerde 40 ından sonra korkmaya başlayan bir ateist ne gördüm ne duydum. genelde 40 yaşını geçen müslümanlar artık sevap işlemek için cuma namazlarına gitmektedirler. 50 sine gelenler artık vakit buldukça camiye giderler. 60 olanlar ise abdestsiz dolaşmazlar. bu böyledir.
sürekli benimle uğraşan yazardır. sohbeti iyidir. candır can.
paint ball silahlarıyla gösteri sonunda arka fonda çalınmıştır. şaşırtıcı olmuştur.