bugün
- sözlüğün en masum yazarları12
- koca sözlüğün fusya'ya yenilmesi9
- kırbacı ile adalet dağıtan yakışıklı5
- fusya semsiyeli yabanci28
- başka kırbaç yemek isteyen var mı5
- hesabın yüzde 10 undan daha az bahşiş veren tip5
- sözlükteki gammazlar lobi si9
- bir sözlük kızıyla edebiyat hakkında konuşmak8
- arkadaşlar larissa kim8
- arkadaşlar bakar mısınız bi3
- sözlükte kendini sibel can diye tanıtan nineler9
- nervio23
- harun isimli yazarlar3
- sözlükteki lobicilik faaliyetleri3
- uludağ sözlük size ne kattı16
- erdoğan ı sevmeyip onun ülkesinde yaşamak5
- larisalisa7
- sözlüğü bıraksam üzülür müsün sözlük5
- yağmur yağınca açılmayan orospu çocuğu şemsiye2
- sinek as2
- şarapçının birden tayyipçi olması8
- sözlükte yazan ünlüler8
- en son ne yediniz4
- şizofren denilince akla gelen ilk yazar9
- bir kadının en zevk aldığı an6
- enayimiknatisii ile cincinnati3
- sözlük kızlarının kahveleri9
- lan şemsiyeci5
- cola turka2
- sarapci koala41
- tai lung45
- hangi sözlük kızının eteğinin altındayım5
- fuşya yüzünden sözlükte kimseye güven kalmaması4
- şemsiyeli larissamıymış4
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i9
- özelleştirmenin kötü bir şey olduğunu sanan tip2
- erkeklerin taciz edildiği anlar5
- arkadaşlar galiba kavga var6
- sarı şeker yargılanmalıdır2
- melih gökçek'in 5 milyar doları olması2
- tembel avrat böreği5
- gocu25
- şarapçı koala yalnız değildir8
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci20
- ellerim bomboş2
- beni silik yapacak mod daha anasından doğmadı2
- kavga edenlerin hep aynı kişiler olması5
- tuzlu kahve dizisi10
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı34
- ne gerek var kavgaya haydi eller havaya4
entry'ler (16)
Beşiktaş'ın kazanmasını istediğim fakat kova olacağı bilinen şampiyonlar ligi maçı.
AMERiKA' da tarihi başlatan ilk defa hükümdarlarının adını M.Ö 200 yılında yazan uygarlıktır.
Dördüncüsünün de çıkmasını beklediğim jOHNNY deep in dominik cumhuriyetinde çektiği film serisi.
Hollywood'un en değerli oyuncularından biridir.EN son çıkan filmi I am legend' dir.
Son ve en değerli olan nesil.
Canım sıkıldıkça izlediğim izlemekten de bıkmadığım Küba' da çekilmiş komedi türünde ilk Türk filmidir.
Dünyayı fethetseydim başkentini de istanbul yapardım diyen büyük Fransız imparatoru.
seni seviyorum demek günümüzde çok kolay olmuş çünkü devir bozuk. Herkes sevgi nedir bunun manasını unutmuş her hoşlandığı kişiye kolayca seni seviyorum diyebiliyor.Seni seviyorum cümlesi aslında beden diliyle karşıdakine gösterildiğinde çok büyük bir etki yapan cümle.
Dünya üzerinde güneşin ilk doğduğu adalardır.Birçok Hollywood filmi çekilen turistik mekan.
Apocalypto filmini seyrettikten sonra iyi ki ispanyollar gitmiş belasını bulmuş dediğim millet.
Bekledikleri beyaz tanrıyı bulan millet.
Aztekler bir zamanlar çevresindeki Maya uygarlığına mensup insanları zorla savaşarak esir alan onları dini inançları gereği kalblerini sökerek öldüren millet.Tabi ki Allah da yanlarına bırakmamış Hernan Cortes tarafından katledilen kızgın yağlara atılan millet.Ayrıca Eden bulur atasözünü insana hatırlatan kavim.Son imparator Moctezuma da halkı tafından öldürülmüştürAztek altınları ispanya tarafından yağmalanmış ve Avrupa ya giden bu altınlar yüzünden altının fiyatı düşmüştür. Bu durum Osmanlı devletinde ekonomiyi zayıflatmıştır.
TIbbın gelişmiş olduğu insan ömrünün ortalama 77 olduğu hep merak ettiğim ülke.
Doktorluk mesleğinde Hami Mandıralı'yı tedavi ederek kendini tanıtmış.izmir Karşıyaka da muayenehanesi olan büyük doktor.En önemli futbolcuları tedavi etmiş hekim.
Bülent zeren 2007 ocak ayında yanına gidip sohbetine nail olduğum ve tanışmış olduğum ilk ve tek spor hekimidir.Kendisi babamın arkadaşı olduğu için randevu alabildiğimiz büyük doktor.
Turk and caicos adaları ismi türk ve kayıklardan gelmektedir.Kanuni sultan süleyman zamanında türk kaşiflerin keşfettiği adadır aynı zamanda kurak bir korsan adası olduğu da rivayetler arasındadır.