bugün
- yazarların on üzerinden komiklikleri29
- en sevilen meyveler6
- yeşilçam da çocukken travma yaşattığınız sahneler5
- sibel can diyeti6
- togg'a lpg taktırmak10
- zaman baba7
- aberdeen2
- beyazsemsiyeliyabanci48
- sözlükte erkekleri istemiyoruz17
- yagmurcu3
- 7 haziran 2026 aziz yıldırım'ın başkan seçilmesi11
- evlenilecek erkek nasıl anlaşılır10
- gereksiz vergiler2
- florya ormanı2
- türkçe'nin edebi bir dil olmadığı gerçeği7
- bebeksi bir hatunla sevgili olmak9
- ısparta9
- schopenhauer'un kadın nefreti3
- bireysel silahlanmanın önü açılırsa alınacak silah3
- aziz yıldırım13
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak4
- iremga7
- ilk aşkınız5
- sydney sweeney'in memeleri7
- türk mü türkiyeli mi sorunsalı4
- instagram'a sürekli hikaye atan kadın5
- cinayet saati neredeydin3
- ermeni kini2
- fetöcü olduğunu beklemediğiniz kişiler4
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- yorgun mermi22
- günün sözü2
- soğuk suyla duş alan insan3
- 21 gün diyetteyim2
- aziz başkan efsanesinin geri dönmesi2
- kaşlarını alan erkek3
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- gammazlama yapmamak12
- ölüm4
- bugün mükemmel bir gün olacak3
- iran'ın israil'e füze saldırısı2
- haysenin1212
- günaydın şarkısı3
- akp'li kayseri belediyesi'nin villa parseli satışı3
- yıldırım'ın başkan olmasından mutlu olan cimbomlu2
- kızının düğününde oynayan baba5
- gammaz beni çaylak yapmaz ki gammaz beni çsy9
- hangi yazarla evlenmek isterdiniz8
- albin kurti2
- satranç haram yasaklansın7
entry'ler (16)
Beşiktaş'ın kazanmasını istediğim fakat kova olacağı bilinen şampiyonlar ligi maçı.
AMERiKA' da tarihi başlatan ilk defa hükümdarlarının adını M.Ö 200 yılında yazan uygarlıktır.
Dördüncüsünün de çıkmasını beklediğim jOHNNY deep in dominik cumhuriyetinde çektiği film serisi.
Hollywood'un en değerli oyuncularından biridir.EN son çıkan filmi I am legend' dir.
Son ve en değerli olan nesil.
Canım sıkıldıkça izlediğim izlemekten de bıkmadığım Küba' da çekilmiş komedi türünde ilk Türk filmidir.
Dünyayı fethetseydim başkentini de istanbul yapardım diyen büyük Fransız imparatoru.
seni seviyorum demek günümüzde çok kolay olmuş çünkü devir bozuk. Herkes sevgi nedir bunun manasını unutmuş her hoşlandığı kişiye kolayca seni seviyorum diyebiliyor.Seni seviyorum cümlesi aslında beden diliyle karşıdakine gösterildiğinde çok büyük bir etki yapan cümle.
Dünya üzerinde güneşin ilk doğduğu adalardır.Birçok Hollywood filmi çekilen turistik mekan.
Apocalypto filmini seyrettikten sonra iyi ki ispanyollar gitmiş belasını bulmuş dediğim millet.
Bekledikleri beyaz tanrıyı bulan millet.
Aztekler bir zamanlar çevresindeki Maya uygarlığına mensup insanları zorla savaşarak esir alan onları dini inançları gereği kalblerini sökerek öldüren millet.Tabi ki Allah da yanlarına bırakmamış Hernan Cortes tarafından katledilen kızgın yağlara atılan millet.Ayrıca Eden bulur atasözünü insana hatırlatan kavim.Son imparator Moctezuma da halkı tafından öldürülmüştürAztek altınları ispanya tarafından yağmalanmış ve Avrupa ya giden bu altınlar yüzünden altının fiyatı düşmüştür. Bu durum Osmanlı devletinde ekonomiyi zayıflatmıştır.
TIbbın gelişmiş olduğu insan ömrünün ortalama 77 olduğu hep merak ettiğim ülke.
Doktorluk mesleğinde Hami Mandıralı'yı tedavi ederek kendini tanıtmış.izmir Karşıyaka da muayenehanesi olan büyük doktor.En önemli futbolcuları tedavi etmiş hekim.
Bülent zeren 2007 ocak ayında yanına gidip sohbetine nail olduğum ve tanışmış olduğum ilk ve tek spor hekimidir.Kendisi babamın arkadaşı olduğu için randevu alabildiğimiz büyük doktor.
Turk and caicos adaları ismi türk ve kayıklardan gelmektedir.Kanuni sultan süleyman zamanında türk kaşiflerin keşfettiği adadır aynı zamanda kurak bir korsan adası olduğu da rivayetler arasındadır.