bugün

entry'ler (2)

network

Tatil planlarımız netleşince eşimle birlikte hem kendimize hem de yaz boyunca rahatça kullanabileceğimiz birkaç parça almak için Network mağazasına uğradık. Kaliteli ve zamansız ürünler seçerek alışverişimizi tamamladık. Ödemeyi her zamanki gibi vakıfbank worldcard ile yaptık ve açıkçası herhangi bir kampanyadan haberimiz yoktu. Akşam hesap hareketlerimi kontrol ederken alışverişimiz sayesinde 1.000 TL worldpuan kazandığımızı görünce büyük bir sürpriz yaşadım. Bilmeden katıldığımız bu kampanya sayesinde hem ihtiyaçlarımızı karşıladık hem de ekstra kazanç elde ettik. Böyle fırsatlar alışverişi çok daha keyifli hale getiriyor. Tatil öncesinde yaptığımız harcamanın bize avantaj olarak geri dönmesi gerçekten memnun ediciydi. Artık alışveriş yapmadan önce vakıfbank worldcard kampanyalarını mutlaka kontrol edeceğim.

dyson

Eşim uzun zamandır Dyson saç şekillendiricisini çok istiyordu. Ancak fiyatı yüksek olduğu için bu isteğini sürekli erteliyor, şimdilik dursun. diyerek vazgeçiyordu. Ben de doğum günü yaklaşırken ona unutamayacağı bir sürpriz yapmak istedim. Tam o sırada vakıfbankın bireysel kredi kartlarıyla 31 Temmuz 2026 tarihine kadar dyson web sitesi üzerinden yapılacak alışverişlerde peşin fiyatına 9 aya varan taksit kampanyasını gördüm. Bu fırsat sayesinde bütçemi zorlamadan hayalini kurduğu Dyson saç şekillendiricisini satın alabildim. Hediyeyi açtığı andaki mutluluğu ve şaşkınlığı görmek her şeye değerdi. Hem eşimin uzun zamandır istediği hediyeyi almanın mutluluğunu yaşadım hem de peşin fiyatına 9 taksit avantajıyla ödemelerimi rahatça planladım. Böyle güzel kampanyalar, büyük hayalleri doğru zamanda gerçeğe dönüştürmek için gerçekten önemli bir fırsat sunuyor.
© copyright 2005 - 2026