bugün
L
losers8 yıl önce
trendyol
henüz limango yahut markafoni kadar bilinmemesinden dolayı sanıyorum, müşterisiyle anı anına iletişim kuran ve aynı gün ürünü kargolayan alışveriş sitesi.
L
losers9 yıl önce
12 harizan 2017 izmir de gökyüzünün kırmızı olması
Yarin havanin rüzgarli olacagina isaret eder.
L
losers12 yıl önce
gelmiş geçmiş en yakışıklı futbolcu
beşiktaş ın eski futbolcusu ali erendir net. (img:#506870)
L
losers12 yıl önce
gelmiş geçmiş en çirkef futbolcu
emre belözoğludur net. (img:#506853)
L
losers12 yıl önce
bir erkeğin beyni nasıl olmalıdır
bunu biri yapacaktı, evet.
L
losers12 yıl önce
beşiktaşlı kızların tipsiz erkeklerin zeki olması
tarafımca yapılmış tespittir ve istisnaları vardır. kartaliçelerimiz maalesef çok tipsizler ve büyük çoğunluğu da kezban. erkek taraftarlarımız ise ağırlıklı olarak pratik zeka'ya ve hazır cevaba sahip insanlar. tanıdıklarımla bile sadece bu sonuca v… devamını gör
L
losers12 yıl önce
tarafımca yapılmış tespittir ve istisnaları vardır. kartaliçelerimiz maalesef çok tipsizler ve büyük çoğunluğu da kezban. erkek taraftarlarımız ise ağırlıklı olarak pratik zeka'ya ve hazır cevaba sahip insanlar. tanıdıklarımla bile sadece bu sonuca v… devamını gör
L
losers12 yıl önce
L
losers12 yıl önce
beşiktaş
kuruluş tarihi 1903 olan takım.
L
losers12 yıl önce
yıllarca beklendiği halde gerçekleşmeyen şeyler
yıllarca olmasını istedigin halde gerçekleşmeyen hadiseler. hadi ben bir tanesini gerçekleştireyim sizin adınıza. * (img:#476785)
L
losers12 yıl önce
inönü stadının altından tarihi kalıntılar çıkması
stad yapımının derhal durdurulup, arkeolojik çalışmalar yapılması gerekmektedir. hiç bir stadyum tarihi miraslardan daha önemli değildir. benim bildiğim çarşı buna karşı olmaz, sonuçta tarihini ve doğalarını seven insanlar... http://www.yazete.com… devamını gör
L
losers12 yıl önce
davulcu vedat
gezi parkı direnişi'nin semBOLLERInden olmuş, toma diyaloğundaki hayali karakterdir. Hayali Çünkü beşiktaş yeni açık tribününde davulcu vedat diye birisi yoktur. Yeni açıkta grup olarak tek amigo mustafa'nın bulunduğu antipati var. Onların davulcusu … devamını gör
L
losers12 yıl önce
yıldırım demirören
beşiktaştaki başkanlığı boyunca ve şimdi dahi babasının gölgesinde kalmış ve onun sözünden çıkamamış demirören şirketler grubu başkanı.
L
losers12 yıl önce
ömer şişmanoğlu
kayserisporlu futbolcu.
L
losers12 yıl önce
ömer şişmanoğlu
kayserisporlu futbolcu.
L
losers12 yıl önce
yıldırım demirören e idam cezası
L
losers13 yıl önce
ingilizce bilen sözlük yazarları
yaptıkları iş gereği ingilizce bilmeleri gereken yazarlardır. yurtdışında yaşayan veya toefl, ielts gibi bilimum sınavlarla ingilizcelerini tescil ettirmiş yazarlardır.
L
losers13 yıl önce
yerlere kötü entry atmayın uyarısı
gammazlar onu istatistik sanıp heyecanlanıyor. bilinçlenelim.
L
losers13 yıl önce
öcalan taksim i selamladı
L
losers13 yıl önce
laikçi kelimesinin tersten okunuşu
ileri zeka bir kardeşimizin ileri düzey tespiti. bkz: https://pbs.twimg.com/media/BMLEuBqCUAAmjIX.jpg:large
L
losers13 yıl önce
polisin kasklarındaki numaraları gizlemesi
dün yarı uykulu biraz da yorgun şekilde ntv de yayımlanan canlı yayını izlerken gözüm takıldı polislerin kasklarına. bir şey eksik dedim içten içe. sonrasında farkettim ki kasklarının arka kısımlarında olması gereken numaralar kasıtlı şekilde gizlenm… devamını gör
L
losers13 yıl önce
polisin kasklarındaki numaraları gizlemesi
dün yarı uykulu biraz da yorgun şekilde ntv de yayımlanan canlı yayını izlerken gözüm takıldı polislerin kasklarına. bir şey eksik dedim içten içe. sonrasında farkettim ki kasklarının arka kısımlarında olması gereken numaralar kasıtlı şekilde gizlenm… devamını gör
L
losers13 yıl önce
alsancak lacoste mağazasının düştüğü durum
timsahın ağzına vermişler. yazık la kimin timsahıysa.
L
losers13 yıl önce
yılmaz vurallı türk milli takımı
Onca yabancı antrenör denendi olmadı. Kaç senedir bu adam bas bas bağırıyor ben her zaman göreve hazırım.Şu adamı bir geçirin takımın başına bakalım ne olacak. Onca yabancı hoca yerine bu adam gibi adam geçse daha başarılı olacağı kesin. En azından e… devamını gör
© copyright 2005 - 2026