bugün
- fatma betül sayan kaya17
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur21
- erzurumda sokak hayvanı beslemenin yasaklanması5
- tiktok3
- güzel miyim diyen kıza götünü açan erkek3
- koklayarak öpmek17
- dünya52
- zengin akpli kızların çok daha güzel olması17
- yiyişmeye gidilen sinemada filmin sarması12
- iphone'a ekran koruyucu takanlar beni ürpertiyor3
- sigara içelim mi7
- bir şey söyle8
- kemal sunal'ın en başarısız filmleri10
- akp kazandı11
- fatma betül sayan kaya'nın istifası2
- özgür özel2
- platon un mağara alegorisi5
- gocu32
- dünyada kanunla korunan 2 kişi2
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları19
- çocuğuyla birlikte dans eden vajinası belli anne4
- binyamin netanyahu2
- morkstar yazdı bunu12
- çalıyor ama çalışıyor5
- yalnız erkek sayısının patlaması9
- anın görüntüsü28
- arkadaşlar çok acil bakar mısınız8
- özlemek4
- öpmek istediğiniz sözlük yazarları8
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı36
- koklayarak insan tanımak7
- faik kaltakkıran2
- sözlüğün en iyi kalpli yazarı10
- sözlüğün en güzel kadını26
- uyuyamama nedeni5
- siyahi peygamber olmaması8
- ermeni rum soykırımını inkar etmek14
- sözlüğü sonsuza kadar terk ediyorum8
- geceye bir şarkı bırak4
- amerika birleşik devletleri28
- müslüman toplumlarda para adil dağılmıyor6
- 30 yaş üstü yazarlar silinsin kampanyası7
- sözlükteki herkesin tarafını tutmak istemek5
- meleğim diye hitap eden kova burcu erkeği13
- gocunun elleri9
- ecevit denince akla gelen şeyler29
- tek göz odalı evde kocasıyla mutlu olan kadın7
- recep tayyip erdoğan'ın ülkeye çağ atlatması30
- şuan dinlediğin şarkı8
- sözlük yazarlarının ruh hali6

henüz limango yahut markafoni kadar bilinmemesinden dolayı sanıyorum, müşterisiyle anı anına iletişim kuran ve aynı gün ürünü kargolayan alışveriş sitesi.

tarafımca yapılmış tespittir ve istisnaları vardır. kartaliçelerimiz maalesef çok tipsizler ve büyük çoğunluğu da kezban. erkek taraftarlarımız ise ağırlıklı olarak pratik zeka'ya ve hazır cevaba sahip insanlar. tanıdıklarımla bile sadece bu sonuca v… devamını gör

tarafımca yapılmış tespittir ve istisnaları vardır. kartaliçelerimiz maalesef çok tipsizler ve büyük çoğunluğu da kezban. erkek taraftarlarımız ise ağırlıklı olarak pratik zeka'ya ve hazır cevaba sahip insanlar. tanıdıklarımla bile sadece bu sonuca v… devamını gör

yıllarca olmasını istedigin halde gerçekleşmeyen hadiseler.
hadi ben bir tanesini gerçekleştireyim sizin adınıza. *
(img:#476785)

stad yapımının derhal durdurulup, arkeolojik çalışmalar yapılması gerekmektedir.
hiç bir stadyum tarihi miraslardan daha önemli değildir.
benim bildiğim çarşı buna karşı olmaz, sonuçta tarihini ve doğalarını seven insanlar...
http://www.yazete.com… devamını gör

gezi parkı direnişi'nin semBOLLERInden olmuş, toma diyaloğundaki hayali karakterdir. Hayali Çünkü beşiktaş yeni açık tribününde davulcu vedat diye birisi yoktur. Yeni açıkta grup olarak tek amigo mustafa'nın bulunduğu antipati var. Onların davulcusu … devamını gör

beşiktaştaki başkanlığı boyunca ve şimdi dahi babasının gölgesinde kalmış ve onun sözünden çıkamamış demirören şirketler grubu başkanı.

yaptıkları iş gereği ingilizce bilmeleri gereken yazarlardır. yurtdışında yaşayan veya toefl, ielts gibi bilimum sınavlarla ingilizcelerini tescil ettirmiş yazarlardır.

ileri zeka bir kardeşimizin ileri düzey tespiti.
bkz: https://pbs.twimg.com/media/BMLEuBqCUAAmjIX.jpg:large

dün yarı uykulu biraz da yorgun şekilde ntv de yayımlanan canlı yayını izlerken gözüm takıldı polislerin kasklarına. bir şey eksik dedim içten içe. sonrasında farkettim ki kasklarının arka kısımlarında olması gereken numaralar kasıtlı şekilde gizlenm… devamını gör

dün yarı uykulu biraz da yorgun şekilde ntv de yayımlanan canlı yayını izlerken gözüm takıldı polislerin kasklarına. bir şey eksik dedim içten içe. sonrasında farkettim ki kasklarının arka kısımlarında olması gereken numaralar kasıtlı şekilde gizlenm… devamını gör

Onca yabancı antrenör denendi olmadı. Kaç senedir bu adam bas bas bağırıyor ben her zaman göreve hazırım.Şu adamı bir geçirin takımın başına bakalım ne olacak. Onca yabancı hoca yerine bu adam gibi adam geçse daha başarılı olacağı kesin. En azından e… devamını gör