bugün
L
lordyn6 yıl önce
gecenin film sahnesi
(img:#1161249)
L
lordyn8 yıl önce
2 kadın 1 erkeğe eşit olmalı
Senin ederin çeyrek kadın ancak.
L
lordyn8 yıl önce
düşündüren fotoğraflar
kimi fotoğraflar insanı güldürür. kimi düşündürür ve ilham verir bir fikir üretirsin. kimisi de seni üzer ve kızıp küfredersin. aşağıdaki bu türden işte... (img:#136921) burada belediye tarafından alınmış idari bir karar var. karar vatandaşın seyeh… devamını gör
L
lordyn8 yıl önce
acı çekmek
Silas'a göre(`Da vinci şifresi`) iyi bir şeydir.Zira acı çekmek bazı Hristiyan tarikatlarında günahlardan arınmak için gereklidir.Kendilerini arındırmak için çeşitli yöntemlerle acı çekerler.Yazıktır günahtır.Mantıkla bağdaşmamaktadır.
L
lordyn8 yıl önce
sözlük erkekleri oturarak mı ayakta mı işiyor
ben bazen amuda kalkıp işiyorum. favorim takla atarak işemek.
L
lordyn8 yıl önce
kitap okumamak
ezici coğunluğun kahvehane, tv ve internet sayesinde sık sık yaptıkları yanlışlık.
L
lordyn8 yıl önce
geceye bir söz bırak
Bitmesin diye okumaya kıyamadığı kitaptan dahi vazgeçen insanoğlu nelerden geçmez, vaz...
L
lordyn8 yıl önce
günün sözü
genellikle günlük yayınlanan süreli yayınların veya saatli maarif takvimlerinin bir köşesini dolduran sözlerdir. okuyunca insanın hayat felsefesini kökten değiştirecekmiş hissini uyandırsa da insan hep yarınlara yelken açar.
L
lordyn8 yıl önce
bir görselle kendini anlat
(img:#1289857)
L
lordyn8 yıl önce
kimseyle konuşmak istememek
asosyalitenin tavan yapmasının yegane sonucudur. devamı ise görmek istememekle tamlanır.
L
lordyn8 yıl önce
silah alacak yazarlara tabanca önerileri
su tabancası.
L
lordyn8 yıl önce
sözlük yazarlarının çizimleri
paint terk olmayan yazarların çizimlerini eklediği başlık.. karakalem, karikatür, grafik, wallpaper her türlü çeşitlerde olabilecek çizimlerdir.. burayı resim çöplüğüne çeviricem..
L
lordyn8 yıl önce
meyvelerin testis olduğu gerçeği
(img:#1579291)
L
lordyn8 yıl önce
insanlardan uzak durmak
Yaklaşık 1 senedir hayata geçirdiğimdir. Hayal kırıklığı yaşamaktansa hayal kurmuyorum. Yalnızlığımla mutluyum en azından böyle olduğuna kendimi ikna ettim.
L
lordyn8 yıl önce
yazarların hayata bakış açıları
yazarların hayata bakış açılarıdır. herkesin kendine göre bir bakış açısı vardır elbet. yok mudur yoksa?
L
lordyn8 yıl önce
sözlük kızlarının zeka seviyesi
capon balığının zeka seviyesinden alt seviyede olan zeka seviyesidir. yoktur da denebilir.
L
lordyn8 yıl önce
geceye bir söz bırak
Bitmesin diye okumaya kıyamadığı kitaptan dahi vazgeçen insanoğlu nelerden geçmez, vaz...
L
lordyn8 yıl önce
geceye bir söz bırak
L
lordyn8 yıl önce
sözlük yazarlarının söylemek istedikleri
yazarların entry lerindeki gizli mesajlardır. aslında demek istekileridir. (bkz:jan koller sabri sarıoğlu öpüşmesi) yazarın demek istedigi (bkz:sabri sarıoğlu evlen benimle) gibi. ~swh~
L
lordyn8 yıl önce
yazarların ilişki durumunu en iyi anlatan görsel
Picasso tabloları gibi herşeyden biraz var ama hiçbirşey den tam yok.
L
lordyn8 yıl önce
sözlük yazarlarının silahları
benim de is icin kullandigim silahtir. http://goo.gl/sIDFr
L
lordyn8 yıl önce
türk diye bir ırkın olmaması
kendi soysuzluğunu, türkler üzerinden yürüten milletsizlerin laflarıdır.
L
lordyn8 yıl önce
şu an ne yaşıyorsun
An itibariyle yaşadığın. Mülteci beyin.
L
lordyn8 yıl önce
psikoloji okuyan sözlük yazarları
sözlükte ihtiyaç olunan durumdur keskin uçlu ve tartışmalara müsait başlıklarda konuya müdahale eden sözlük yazarlarıdır. (bkz:psikoloji okuyan varsa ders kitaplarını yazsın)
© copyright 2005 - 2026