bugün
- moraliniz bozukken ne yapıyorsunuz13
- çağla idi20
- efsane albüm isimleri4
- şiir yazan erkek16
- yavaş araba kullanmanın daha tehlikeli olması9
- kadınları susturmanın en iyi yolu12
- birini kırmadan nasıl iletişimi kesersiniz14
- aklıma takılıyor5
- aynı anda iki kişiye aşık olmak13
- sözlük kızlarının siteye fotoğraf atması17
- doymuyorum diye bağıran komşu5
- suya sabuna dokunmayan sanatçılar3
- sevişmek istenen ünlüler10
- yediğiniz en ağır dayak5
- modacıyım ayağına kız tavlayan sözlük yazarı10
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri24
- sözlüğe mesaj yazar gibi entry giren tipler10
- sözlükteki flört listem9
- çok bekar olan sözlük kızı9
- ne oldu bana6
- özelden alet fotosu atan erkek yazar8
- 0 0 728
- şu an dinlenen şarkıdan bir cümle6
- beni linç ettiler abi8
- kız yeğen sahibi olmak5
- arkadaşlar özür dilerim11
- true neden sevilmiyor sorunsalı28
- sarapci koala hatayi28
- beni kimsenin gözünde canlandıramaması5
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak9
- uyumak isteyip de uyuyamak4
- sözlükten biriyle kavga etmek3
- sözlükte cilveleşen yazarlara eksi oy vermek6
- köylülere hakaret eden yazarlar5
- ay takvimine göre konserve yapmak10
- traveler vs iock6
- babaların sorduğu ilginç sorular10
- melisa döngelin 43 torbacısı3
- viski kola15
- sözlük yazarlarının normal kombinleri12
- karşı cinse sorulan sorular8
- neden bu kadar kişi online5
- fusya semsiyeli yabanci7
- 8 milyar insan aynı anda osurursa ne olur6
- aleyna tilki3
- gocu abi7
- beybi leydi seksiliği6
- bir kızı kucakta zıplatmak2
- kafaya sıkmak4
- hava soğudu ulan11
entry'ler (28)
faşizanca bir yaklaşım bu. tamam arzu edilen bir durum değil ama ne yapalım yakalım mı adamları?
Ne alakası var lan, yeni yazar olan ve öğrenmeye çalışan insanlardır, tıpkı bir zaman sizlerin olduğu gibi. devreci, faşist, masonik, illuminati sempatizanı, denizden çıkıp tuzlu tuzlu oturan yazar sürüsü sizi.
canım istedi lan, patlatıyorum şimdi bir orta şeker.
Vatan sahibi olmanın ön şartına verilen isim. Vatan bir tesbihse eğer ve onur, namus, vicdan, bağımsızlık gibi olgular taneleriyse onun; vatan sevgisi imamedir imame. imame koparsa tesbih dağılır.
candır o can.
yapmayın gençler, midelere yazık.
On numara stad oluyor, Türkiye'de emsali yok. Bükemediğiniz bileği öpeceksiniz. Gerçi o pis dudaklarınız bileklerimize değmese daha iyi olur.
Sineği küçük deveyi büyük sayma. Sinek çorbada büyük, deve çölde küçük.
Ekşi sözlük masonik yapılanmalar gibi. Yazar olmak için uzun inisiye sürelerine ve garip ritüellere alışmanız lazım.
Uludağ sözlük ise bizden biri gibi. Kasıntı değil, objektif ve doğal.
Uludağ sözlük ise bizden biri gibi. Kasıntı değil, objektif ve doğal.
güven, özveri, tecrübe ister.
Nescafe'nin ülkemizde satılmayan, filtre kahve tadında, hazır kahvesi. Türkiye'de satılanlarla kıyaslanmayacak kadar iyi. Tamam çay toplumuyuz ama bu kadar da ayrımcılık olmaz, adamlar tırt kahveleri dayıyorlar bize. Pazarlama politikası ise de bunu yanlış buluyorum. Türkiye pazarında cayır cayır satmazsa ben de bir şey bilmiyorum.
Bir ülkede her köşe başında üniversite olması kendini kandırmanın tatlı bir yoludur. Benim çocuğum üniversite okuyor diye sevinen evebeynler, maalesef çocuklarınız lise düzeyinde bile eğitim almıyor, gerçek bu, yayın sayısı ortada, akademisyenlerin hali de.
benim de muzdarip olduğum durumdur. Şöyle de bir savunmam var kendimce; ben para biriktirmiyorum çünkü kendime yatırım yapıyorum, para biriktiren adam entellektüel olarak gelişemiyor diye.
yalan dolan tabi bunlar hep.
yalan dolan tabi bunlar hep.
Önemli faydalarından biri de eklemler ve dizlerdeki baskının azalmasıdır.
ispanyol sedirinden yapılan, kendine has kokusu olan, puro için olmazsa olmaz diyebileceğimiz bir tür kutudur bu. Efendim ben kutu yapıp puroları nemlendirsem olmaz mı? Olmaz kardeşim çünkü önemli olan puroları belli bir nem düzeyine çıkarmak değil optimal nem oranında uzun süre tutabilmektir.
Kesin çözüm immuneks. Göğsüm acımaya başlayınca aldığım 2 hap beni turp gibi yaptı. Kullanın, kullandırın dostlar.
Bu insanımsının aldığı ceza benim vicdanımı acıtıyor. Yok hümanist doktrinmiş, yok ceza indirimiymiş, biz de hukukçuyuz; her suç işleyeni asalım demiyoruz ama cezanın toplum vicdanını rahatlatma işlevinin işlevsizleştirildiği bir ülke burası.
Her namaz çıkışı asabımı bozan güruh. Arkadaş cumaya gelmişsiniz, Allah ibadetlerinizi kabul etsin ama sizde cami adabı denilen bir şey yok. Ne diye itiyorsun beni arkamdan hayvanat bahçesi demek istiyorum, sonra ya sabır deyip susuyorum.
can gox- yalnızım ben.
Sözlükte ki bazı yazarların entrylerini okuyunca yazar olma konusunda ki ümidim baya azaldı. Yok efendim noktalama işaretiymiş vay efendim sözlük yazarlığıymış; adamların azımsanamayacak kısmı ilkokul terk sevgili moderatörler.
Edit: iş bu entry'den çok kısa süre sonra yazarlığa alındım. Moderatör abi/ablalarımdan da gereken ayarı almış oldum. Demek ki neymiş sabırlı olmak gerekirmiş efendim.
Edit: iş bu entry'den çok kısa süre sonra yazarlığa alındım. Moderatör abi/ablalarımdan da gereken ayarı almış oldum. Demek ki neymiş sabırlı olmak gerekirmiş efendim.