bugün
- velvet33
- habire1233
- sözlük yazarlarının benzetildikleri ünlüler7
- kemalistlerle solcuların ayrılması gerekliliği13
- 5 takipçim olması5
- oğlum bir baktım da buradaki ekip bok gibi lan3
- uludağ sözlüğe sürekli kondom reklamı verilmesi7
- bot beğeni6
- bebeği gibi sevip düşmanı gibi siken erkek4
- dem parti'nin ana muhalefet partisi olması4
- özgür özel'in chp de veda konuşması10
- kadınların çok gamsız ve dertsiz olması meselesi4
- bir kilo kiraz yemek2
- 22 yaş5
- dem parti3
- aptallara laf yetiştirmem yazar geçerim2
- berhan şimşek'in kadına şiddet faili olması3
- incelikli erkek5
- kartlı işlem yapmayan esnaf8
- sözlük yazarlarının oy vereceği partiler3
- şaka maka true'nun 60 ında da kaldıracak olması6
- 6 oku görünce dayanamadım4
- kabataş olayı görüntüleri27
- galatasaray ne zaman transfer yapacak11
- okumak yerine erken yaşta çalışmanın faydası10
- küfür etkisi yaratan ama küfür olamayan cümleler3
- kürde kürt demenin ırkçılık olduğu ülke4
- yeni parti7
- istanbul un çok pahalı olması27
- türkiye islamcı kemalist kavgasıyla vakit kaybetti7
- 30 kasım 2007 ısparta uçak kazası4
- hangi manifest kızısın12
- cumhurbaşkanı erdoğan'ın rinkevics le görüşmesi2
- her şeyin üst üste gelmesi8
- bildirim panelim çalışmıyor2
- ikinci haluk levent vakası geliyor2
- lahmacun yiyecek kadar düşmek8
- en sevilmeyen ev işleri14
- citroen c4 robot2
- broadway vs doğan slx2
- gönül almaya çalışan erkek11
- ispanya'nın amerika'ya kafa tutması7
- safran7
- mel mel bakan gibson ve 0 0 710
- kürtler5
- meyveli lahmacun7
- nargilenin hint icadı olması3
- gocu23
- mehdiyete dair hayalleriniz7
- arkadaşlar ne oldu size böyle7
entry'ler (12)
kullanmasını bilmeyene pahalı olan operatördür.
son zamanlarda avea'nın acılar içersinde turkcell'in heryerde çekmesini çekememesiyle ilgili reklam yapması üzerine daha da sevdiğim operatör.
son zamanlarda avea'nın acılar içersinde turkcell'in heryerde çekmesini çekememesiyle ilgili reklam yapması üzerine daha da sevdiğim operatör.
Dogus grubunun satin almasiyla daha kaliteli yayin yapan kanalimiz.
yakında televizyonlara çıkıp, '' depresyon sıtaylaaaa'' diye bağırması muhtemel şahsiyet.
kırılgandır, kibardır.. su görmemiş ağaçtan hiçbir farkı yoktur.
kelimelerin, düşüncelerin paradan daha değerli olduğu bir hayatı görmek..
tek kelimeyle
özgürlük sokakta, diyip yaşlarından büyük işlere kalkışan yürekleri büyük gençlerdir.
özgürlük sokakta, diyip yaşlarından büyük işlere kalkışan yürekleri büyük gençlerdir.
isyankardır. bir tarihe başkaldırmıştır. önünde saygıyla eğilmek gerekir.
popülist tv programlarının geldiği son durumdur yadırgamamak lazım.
türkiye'ye bir müzik türünü getirirsiniz ve öncüsü olursunuz, yaşlandığınızda basarlar size tekmeyi gururunuzu ayaklar altına alırlar bir hoşçakal bile demeden.
türkiye'ye bir müzik türünü getirirsiniz ve öncüsü olursunuz, yaşlandığınızda basarlar size tekmeyi gururunuzu ayaklar altına alırlar bir hoşçakal bile demeden.
bir çok şarkısını ''boikot'' adlı yabancı bir gruptan alan beğenerek dinlediğim bir grup.
en son behzat ç. de cumartesi anneleri şarkılarıyla daha da bir ün kazanıp hakettiği değere ulaşmasını istediğim grup.
en son behzat ç. de cumartesi anneleri şarkılarıyla daha da bir ün kazanıp hakettiği değere ulaşmasını istediğim grup.
eski sevgili ahh..
bugün farkettim ki eski sevgiliye dönmeyi başka birşeyle bağdaştırdım
uyumak üzereydim ve burnumun sol deliğinde beni hem yapısıyla hem sesiyle huzursuz eden bir sümük parçası vardı..
bir an içime çektim ve o ses aniden kayboldu. o an o sümük eski sevgiliyle birdi benim için...
tekrar sümkürsem gelicek ama burnumda tekrar durcak mı yoksa tamamen çıkıp gidecek mi soruları takıldı kafama. sonra düşündüm ki, sümkürmesem de bir zaman sonra illa ki tekrar gelicek ama o zaman ya daha sıvılaşmış bir şekilde kayıp gidecek yada daha da katılaşıp beni daha daha rahatsız edecek. sonra kendi kendime dedim ki bırak düşünme kafayı yersin!
böyledir bu eski sevgili meselesi karışıktır irdelememek lazım rahatsız eder
bugün farkettim ki eski sevgiliye dönmeyi başka birşeyle bağdaştırdım
uyumak üzereydim ve burnumun sol deliğinde beni hem yapısıyla hem sesiyle huzursuz eden bir sümük parçası vardı..
bir an içime çektim ve o ses aniden kayboldu. o an o sümük eski sevgiliyle birdi benim için...
tekrar sümkürsem gelicek ama burnumda tekrar durcak mı yoksa tamamen çıkıp gidecek mi soruları takıldı kafama. sonra düşündüm ki, sümkürmesem de bir zaman sonra illa ki tekrar gelicek ama o zaman ya daha sıvılaşmış bir şekilde kayıp gidecek yada daha da katılaşıp beni daha daha rahatsız edecek. sonra kendi kendime dedim ki bırak düşünme kafayı yersin!
böyledir bu eski sevgili meselesi karışıktır irdelememek lazım rahatsız eder
o tütünü sararken gösterdiği şevkati sevgilisine gösterse, hiç aşk acısı çekmeyecek insandır.. candır, canandır.
mukavemet sınavına çalışırken kendibi kaybedip hesap makinesinde yaptığın işlemi silmek için hesap makinesi kullanmak.. saygılar, sevgiler, hörmetler efenim.