bugün
- stres yönetimi6
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması7
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- doğuda yaşayan yazarlar4
- free ceuta2
- evlenilmeyecek 4 erkek9
- insan olmaya ceyrek kala insan olabildi mi sorusu3
- karton toplayan çocuğun kartonları ne yaptığı3
- 1 50 boyundaki kızın benden kork demesi4
- kimseyi muhatap edemeyeceğin dertler3
- ekşi mayalı tam buğday ekmeği4
- gulmekicinyaratilmis11
- rüşvet5
- gocu6
- sokak hayvanları düzenlemesinin ikinci yılı4
- 1 55lik türk kızının 1 85lik erkek hayal etmesi3
- kylie minogue5
- true koş4
- don kişot2
- tinder3
- din3
- sıkıcı bir yazar olmak2
- napolyon sendromu2
- hepinizin agzina biber surcem5
- sözlükte kimsenin kalmaması5
- aşk acısı çekiyorum sözlük13
- çocukların sürekli abur cubur istemesi7
- kuran ı kerim meali6
- mohamed salah ghaly11
- petrol2
- arkadaşlar ben güzel miyim4
- hamburgerin çok abartılması5
- tai lung8
- saldıran köpeğe şma demek4
- pahalıyı dayanıklı sanmak5
- dublajı orjinalinden daha iyi olan izlenceler6
- gerçek sözlük yazarı uzun saçlı sakallı obez olur5
- lahana turşusu3
- ispanya6
- güzel kızların her zaman haklı olması4
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- sözlük kızları dans ediyor3
- çerçeve yasa9
- opel mokka2
- en büyük aşklar pilav üstü az kuruyla başlar4
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- orjinalinden iyi coverlar4
- nickten isim tahmini yapmak10
entry'ler (84)
bizi züğürtlüğümüzle başbaşa bırakan başlık.
tarif: Tavuk etini kuşbaşı doğrayın. Soğanları piyazlık, biberleri julyen doğrayın, domatesleri de küp küp doğrayın
yorum: @Vural MERT 18.07.2013, 18:20
piyaz ve julyenın ne oldugunu bılmemem yemegın tadında herhangı bır aksılık yaratabılır mı
yorum: @Vural MERT 18.07.2013, 18:20
piyaz ve julyenın ne oldugunu bılmemem yemegın tadında herhangı bır aksılık yaratabılır mı
bu jimlastik klübü taraftarlarindaki umut ve özguvene yeniden hayran bırakan başlık.
@Kübra 26.11.2014, 14:05
Ben şimdi Yaptım şu an ocakta pişiyor SOĞAN koymayı unutmuşum birşey olur mu
Ben şimdi Yaptım şu an ocakta pişiyor SOĞAN koymayı unutmuşum birşey olur mu
üç vakte kalmaz kocaya kaçacak erkektir.
uc vakte kalmaz kocaya kacacak erkektir.
butunuyle hayatin hesabini ödeyen erkek icin birkac porsiyon ekstra ödemek sorun olmaz.
futbol bilgisi %100 futbol program özeti olan ve ergenlige yeni adim atmis azizspor taraftarlarinin entrylerle kendini tatmin etmeye calistigi gereksiz baslik. 6-0 yener.
saclarim cileden agarivermis,
mutluluk gunesi kararivermis,
baktimda omrumun hazani gelmis,
bir varmis bir yokmus oldum sonunda.
mutluluk gunesi kararivermis,
baktimda omrumun hazani gelmis,
bir varmis bir yokmus oldum sonunda.
analog-digital saat arayanlar ve kalitede sadeligi sevenler icin guzel bir saat modeli.
su ana kadar gordugum tek eksikligi led isigin kaliteyle ters orantili olmasi, sanki tum model bittikten sonra arkaplan isigi koymayi unuttuklarini farkedip son anda aceleyle birseyler yapilmaya calisilmis havasi var.
su ana kadar gordugum tek eksikligi led isigin kaliteyle ters orantili olmasi, sanki tum model bittikten sonra arkaplan isigi koymayi unuttuklarini farkedip son anda aceleyle birseyler yapilmaya calisilmis havasi var.
sözlukte hakkinda hic entry bulunmamasi ilginc olan arac kiralama sirketi.
17 gun iznim icin internetten arastirarak arac kiralamaya karar verdigim ve sonunda beni havaalaninda henuz 4.000 kilometrede audi a3 sedanla tanistiran firma. araclarinin 15.000 kilometre alti oldugunu arastirmalarimda okumustum ama 4.000 kilometrede arac alacagimi tahmin etmemistim. ustelik araci su ve en sevdigim sekerle teslim aldim. su-seker kucuk ve ucuz seyler ama dusunulmesi kaliteli anlayislarinin sonucu.
rezerve ettigim saatten farkli bir saatte almis olmama ragmen personelleri gayet anlayisliydi. araclari tamamen 2014 model volkswagen ve audi serileri ve ustelik tamami full kasko. yani araci siz kullaniyorsaniz ve alkollu degilseniz kafaniz rahat olsun.
sifir arac alip 15.000 kilometreye kadar kiralayaip sonra satip elden cikariyorlar buyuk ihtimalle ama bundan nasil bir kar elde ediyorlar bilmiyorum ancak simdi onu dusunup kalan gunlerimi bununla gecirmeyim.
sonuc olarak arac kiralamak isteyenlerin gözu kapali basvuracagi sirket.
17 gun iznim icin internetten arastirarak arac kiralamaya karar verdigim ve sonunda beni havaalaninda henuz 4.000 kilometrede audi a3 sedanla tanistiran firma. araclarinin 15.000 kilometre alti oldugunu arastirmalarimda okumustum ama 4.000 kilometrede arac alacagimi tahmin etmemistim. ustelik araci su ve en sevdigim sekerle teslim aldim. su-seker kucuk ve ucuz seyler ama dusunulmesi kaliteli anlayislarinin sonucu.
rezerve ettigim saatten farkli bir saatte almis olmama ragmen personelleri gayet anlayisliydi. araclari tamamen 2014 model volkswagen ve audi serileri ve ustelik tamami full kasko. yani araci siz kullaniyorsaniz ve alkollu degilseniz kafaniz rahat olsun.
sifir arac alip 15.000 kilometreye kadar kiralayaip sonra satip elden cikariyorlar buyuk ihtimalle ama bundan nasil bir kar elde ediyorlar bilmiyorum ancak simdi onu dusunup kalan gunlerimi bununla gecirmeyim.
sonuc olarak arac kiralamak isteyenlerin gözu kapali basvuracagi sirket.
pizzaci.
tanışmak için salı gününü dört gözle beklediğim araç. central car bir sürpriz yapmazsa tabi.
artik cok gec.
kendisini son 9 yilda 8 kere sampiyonlar ligi kupasi kazanmis sanan takim.
bugun iyi kasa yapmamiza vesile olacagini umdugum isvecli futbolcu.
o kadar genci hangi ideolojiyle kandirip yaz-kis, dagda-camurda-sogukta, ac-susuz-pislik icinde yasamaya ikna ettiklerini merak ettigim terör örgutudur.
drogba ile iyi bir ikili olacaktir.
rakip takim taraftarlarinin dalga gecmesi acisindan.
rakip takim taraftarlarinin dalga gecmesi acisindan.
suanki aldigindan fazla verilmesi halinde hemen gerceklesecek durum.
ama sadece emre acisindan.
ama sadece emre acisindan.
dogumgunune 2ay 21gun kalmis gencin kafasina takilmasi muhtemel soru.