bugün
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı6
- şikeci amedspor4
- damarsız tüysüz manisa yaprağı16
- atatürk'e alerjisi olan tipler4
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- sıpsıkıcı olmanız2
- sırrı süreyya önder28
- bazı şarkıları dinlemekten korkmak4
- osmanlı'ya alerjisi olan tipler4
- sözler köşkü3
- fasulyeyi akşamdan suya koyan erkek5
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- ismet gürbüz ile 81 günde 81 ili dolaşmak3
- oha doğum günüm yarın2
- osmanlı torunuyum diye gezen çomar4
- suat usta2
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- mankenlikten şarkıcılığa transfer olan ünlüler2
- silver ile evlenecek erkek52
- sevgiliyle yaşamanın normalleştirilmesi4
- askerde sözlüğe girmek2
- rafael leao victor osimhen leroy sane11
- tutmayan başlık açma rehberi7
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası25
- adem ve havva'nın yasak ağaca el sürmesi3
- kalabalık umumi tuvalette penislerin çarpışması5
- karısı kızı feto evlerine gitmiş çomar2
- yakışıklı olup sevgilisi olmayan erkek3
- askerlik anıları6
- türk bayrağı2
- dün gece ne oldu12
- sarapci koala58
- abdülhamit han dönemi çözüm süreci fotoğrafı4
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- 6 kişi öldü diye yas ilan edilmez3
- galatasaray neden transfer yapamıyor2
- sözlükteki linç kültürü12
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- hristolojiye göre kıyamet alametleri5
- kürt kızlarının güzel olması2
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı7
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- bahçeli'nin spor kisvesi açıklaması2
- elinin içine hapşıran insan5
- avokadonun turkçesinin taşak olması4
- erecto dos andreas biraderitos3
- sözlükteki linç tayfa6
- koreli erkeklerin türk kızlarından güzel olması4
entry'ler (140)
dinler arası diyalog safsatasıyla bütün dinleri aynı kefeye koymaya çalışan namübarek. aklı başında bir insan evladı dinler arası diyalog dedikleri bu garip oluşumu tarafsız olarak takip etse bu adamdan uzaklaşıp doğru yolu bulur.
büyük bir topluluk tarafından "sorunsalınızı sikeyim!" şeklinde cevap bulacak sorumtrak cümle.
şehit kelimesinin ne anlama geldiğini bilenlerce kaale bile alınmaz bu cümlecik. vatan için her ölen şehit değildir. "vatan için kurşun atan da yiyen de şereflidir" sözü de tansu hanıma aittir.
şehit kelimesinin ne anlama geldiğini bilenlerce kaale bile alınmaz bu cümlecik. vatan için her ölen şehit değildir. "vatan için kurşun atan da yiyen de şereflidir" sözü de tansu hanıma aittir.
sadece devletlerde olan kişileri bağlamayan tam anlamlı hede.
sonuç itibariyle karikatürdür.
çözemedim şu memleketi gitti. çocukluğumdan beri karikatür dergilerini takip ederim. tamam belki çizerlik konusunda sıfırım ama bu okuyamadığım anlamına gelmez. dedim ya çocukluğumdan beri okuyorum diye, anlamadığım konu şu. ulan bu ülkede sürekli mi sağ cenah hata yapıyor arkadaş? ne zaman elime alsam (ki her hafta veriyorlar elime yaklaşık olarak) kapak aynı. ya tayyip'i ya gül'ü eleştiriyorlar. sol taraftan da acayip taşak konusu çıkıyor ama adamlar dokunmuyor. bu mudur yani halkçılık?
çözemedim şu memleketi gitti. çocukluğumdan beri karikatür dergilerini takip ederim. tamam belki çizerlik konusunda sıfırım ama bu okuyamadığım anlamına gelmez. dedim ya çocukluğumdan beri okuyorum diye, anlamadığım konu şu. ulan bu ülkede sürekli mi sağ cenah hata yapıyor arkadaş? ne zaman elime alsam (ki her hafta veriyorlar elime yaklaşık olarak) kapak aynı. ya tayyip'i ya gül'ü eleştiriyorlar. sol taraftan da acayip taşak konusu çıkıyor ama adamlar dokunmuyor. bu mudur yani halkçılık?
sadece internet sitelerinden, internet dünyasından haberler veren bir haber sitesi. toplum genelini ilgilendiren güncel olaylarla ilgilenmiyorlar, sadece internet sitelerindeki sanal yaşamı konu alıyorlar ve bu yaşamdan haberler veriyorlar. hangi site yenilenmiş, hangi sitenin üyeleri neler yapmış, hangi site kime satılmış, kaç paraya gitmiş gibi haberler var. interneti paralel evren gibi yaşayan insanların kurduğu bir haber sitesi sanırım. henüz yeni bir site olduğu için pek fazla haber yok, ancak henüz iki günlük olmalarına rağmen girdikleri haberlere bakılırsa piyasayı yakından takip eden ve güncel internet olaylarını yakalayan, ilk elden duyuran başarılı bir haber sitesi olabilir gelecekte. peki ben nerden duydum iki günlük siteyi? farklı bir amaçla kullanmak için bu domaini alacaktım, whois çekerken buldum.
http://www.sitedenhaber.com
http://www.sitedenhaber.com
başbakana fırsat verilmemesinden kaynaklanmaktadır. sen tut adama demediğini bırakma ondan sonra "gerilim senin yüzünden düşmüyor" de! olacak iş değil!
gerilimin düşmesini isteyen cepheye bakıyoruz gördüklerimiz karşısında şaşırıyoruz. başbakana ve kurmaylarına "köpek" diyenlerden tutun da alenen hakaret edenlere kadar nelerle karşılaşıyoruz...
haklı kardeşim adam "ilhan selçuk'un gazetesinin yaptıklarını ne yapacağız" derken.
gerilimin düşmesini isteyen cepheye bakıyoruz gördüklerimiz karşısında şaşırıyoruz. başbakana ve kurmaylarına "köpek" diyenlerden tutun da alenen hakaret edenlere kadar nelerle karşılaşıyoruz...
haklı kardeşim adam "ilhan selçuk'un gazetesinin yaptıklarını ne yapacağız" derken.
sözlük ortamlarının kaliteli yazarlarını bünyesinde barındıran oluşum. uzaktan bakıp anladığım kadarıyla sözlük formatlarıyla işleri yok, "eli kalem tutabilenler" aramızda olsun diyorlar galiba. sol framede henüz cinsellikle ilgili bir başlık göremedim. keza kavga gürültü kokan başlıklar da... kim kime ayar vermiş diye baktım öyle bir şey de yok. burada aklı başında adamlar toplanıyor galiba.
diğer bir ulaşım için
http://www.laneth.us
diğer bir ulaşım için
http://www.laneth.us
beşiktaş'ın maçlarında "dolmabahçe'den herkese mutlu akşamlar değerli futbolseverler" diye değiştirilen 'merhaba' cümlesi.
lig tv'nin "maçın hikayesi" adını verdiği bölümü fazlasıyla doldurabilecek galatasaraylı. o kadar garip hareketler yapacak ki, lig tv; "öncesi, sonrası, perde arkası olayları" diye adlandırdığı programlarında sadece bu adamı gösterecek.
hazin bir öykünün sonu.
kahraman "bir kulaç daha atsam karadayım" diye düşünür ama bir kulaç kala attığı kulaç son kulacı olur.*
kahraman "bir kulaç daha atsam karadayım" diye düşünür ama bir kulaç kala attığı kulaç son kulacı olur.*
kısa süre sonra ülkemizdeki esprili popülasyon tarafından 'ti'ye alınacak konunun ikinci versiyonu.
ancak "7 düvel gezdim, 60 bin tür kız tanıdım. 100 bin bayan arkadaşım oldu. bunlardan 80 biniyle bizzat takıldım. 10 biniyle gönül eğlendirdim, 5 biniyle seviyeliydim, 5 biniyle ciddi düşündük ama ben türk kızları kadar kaprisli olanlarını görmedim" adamının söyleyebileceği sözler.
-skerim ulan böyle erkekliği.