bugün
L
leyla ruzgar9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
L
leyla ruzgar9 yıl önce
göte giren şemsiye
insanların durmadan uğraştıkları ve esas işlevinin dışında alanlara yönelttikleri zavallı şemsiye.
L
leyla ruzgar9 yıl önce
cümleyi evet diye bitiren liseli ergen
uludağ sözlükte çokca bulunan sikik beyinli ergen sınıfındandır. ergenliğinin nişanesi olarak her bitirdiği cümlenin sonuna "evet" gibi bir ifade kullanır. bunu ne amaçla yapıldığı bilinmez, ama ortak saçma sapan bir ergen hareketi olarak görmekte sa… devamını gör
L
leyla ruzgar9 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
L
leyla ruzgar9 yıl önce
türbanlıya değmek
Değen yeri silkelemeye sebep olur.
L
leyla ruzgar9 yıl önce
yobaz kafası ürünü şeyler
olayın bokunu çıkartmış yobazlıkta level atlamış saçmalıklardır. https://scontent-b.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10393853_527921193977377_5854548590616300525_n.jpg?oh=cf1cc4a657605d9db8cb12203f4a5202&oe=54611AAD
L
leyla ruzgar9 yıl önce
adnan oktar ve kedicikleri
adnan bunlara gün boyu asılır bunlarda adnana bir ton övkü karşılıklı yıkama yağlama hem dinden bahsedip hep bu kadar tersini yapmak anlaşılır gibi değil söyledikleriyle yaptıkları o kadar ters ki.
L
leyla ruzgar9 yıl önce
at gibi kadın
iri kemikli olarak kendini görmesine ragmen sadece kemik olarak değil görsel manada da iriliği su götürmez ama iriliğinin yanında cekiciliği de mevcut olan kızdır.eger fizikli bir erkekse bunu söyleyen tahminen begeniyi işaret ederken ufak tefek erke… devamını gör
L
leyla ruzgar9 yıl önce
sözlük erkeklerinin vücutları
bluevelve'in vücudunu gördükten sonra, merak ettiğim ve ilgilendiğim yeni ilgi alanım. hepsi bluevelve kadar seksi olsa dünya muhteşem bir yer olurdu. neyse şimdi şöyle yapalım o zaman; hadi bakalım yazarcanlar gösterin vücutları, esinlendirin bu koo… devamını gör
L
leyla ruzgar9 yıl önce
abd yi fethedelim
abd yi fethedersek dünyayı da fethederiz.
L
leyla ruzgar9 yıl önce
afedersiniz ama erdoğan atatürk ten daha yakışıklı
ata binemeyen başkomutan, çok güldüm lan. https://galeri2.uludagsozluk.com/202/rte-nin-atat%C3%BCrk-ten-%C3%A7ok-daha-yak%C4%B1%C5%9F%C4%B1kl%C4%B1-olmas%C4%B1_299431.jpg
L
leyla ruzgar9 yıl önce
touchpad e ayak parmağıyla tıklayan şahıs
Oturduğu pozisyondan dolayı rahat etmeye çalışan yetenekli kişidir kendisi. ~denedim olmuyor~
L
leyla ruzgar9 yıl önce
19 aralık 2016 rusya büyükelçisine suikast
Rus buyukelcisi karlov ankarada silahli saldiriya ugradi durumu agir diyorlar. Edit: polis kimliği ile sergiye giris yapiyor. Edit: Haleb'in hesabini soracagız diyerek arkadan ateş ettiği iddialari var. Edit: çatışma hala devam ediyor ve suleyman… devamını gör
L
leyla ruzgar9 yıl önce
17 aralık 2016 kayseri talas saldırısı
An itibariyle talas anayurtta gerçekleştiği söylenen saldırı. Çok sayıda ölü olduğu söyleniyor. Edit: saldırı erciyes üniversitesi kampüs girişinde olmuş anayurtta değil arkadaşlar.
L
leyla ruzgar9 yıl önce
geceye tamamen alakasız bir fotoğraf bırak
Geceye tamamen alakasız bir fotoğraf bırakmaktır. (img:#1159947)
L
leyla ruzgar9 yıl önce
öğrenci iken kurulan hayaller
Bir kahvehane üzerinde ev tutup, eve diyafon çektirmeyi düşünüyordum. Tüm ev işlerini batakta kaybeden yapacak ve hesabı o ödeyecekti. öyle hayal olarak kaldı.
L
leyla ruzgar9 yıl önce
huş ağacı
(img:#1266214)
L
leyla ruzgar9 yıl önce
yazarların ruh halini anlatan görüntü
kelimelerin bazen kifayetsiz kalacağı ruh hali betimlemesinde, yazarların ruh halini daha net gösterebilecek görüntülerdir..
L
leyla ruzgar9 yıl önce
inna nın meme ucu
uzun uğraşlar sonucu tarafımdan yakalanmış bir sahnedir.. tadını çıkarmanız dileğiyle. http://www.image-share.com/ijpg-2617-227.html
L
leyla ruzgar9 yıl önce
fetöyü atatürk kurdu
(img:#1258450) Çomarların yaptığı bir haber bu son nokta artık.
L
leyla ruzgar9 yıl önce
şu saatte aoç kokoreç yemek
(img:#1257366)
L
leyla ruzgar9 yıl önce
anın kitap görüntüsü
Okunmakta olan kitabın fotoğrafı eklenerek, birkaç satır da kitaptan kesitler yazılmalıdır. kitapları görürken aynı zamanda içeriği hakkında fikir sahibi olup, üç dört cümle okuyacağız. (img:#1254255) "pek binde bir içimde bir sevgi dalgası kaba… devamını gör
L
leyla ruzgar9 yıl önce
nusrete ki 45000 tl lik hesap
https://instagram.com/p/BK1YpX5Avlu/ Adamlar bence direkt nusreti yemişler. "eşki sözlükten alıntıdır" Edit: beni neden eksiliyorsun arkadaş. Ben mi ödedim o hesabı.
L
leyla ruzgar9 yıl önce
kız eli tutmamış erkek sözlük yazarları
Mühim alan kalbini tutabilmektir zaten.
© copyright 2005 - 2026