bugün

entry'ler (1)

ciceksepeti com

merhaba 8 mart günü dünya kadınlar günü olması sebebiyle 3 adet çiçeği çiçek sepeti komdan sipariş verdim çiçekler gönderildi die mesaj geldi ardından çiçekleriniz teslim edildi diye mesaj geldi ama yanlız çiçeklerin hiç biri teslim edilmedi daha sonra çiçek sepeti müşteri hizzmetlerini aradım bana teslim edildiğini ben ise teslim edilmediğini söyledim ve kargo şirketini arayıp kusura bakmayın adres bulunamadı telefon kapalıydı gibi bahaneler üreterek iki tanesini göndere bildiler yanlız aradan 3 gün geçmesine rahmen bir tane çiçeği göndermediler ve bana durmadan çiçeğiniz teslim edildi mesajı gönderdiler aradığımda ise türlü yalanlar söyleyerek tekrardan göndereceklerini diyip beklettiler hala aradığımda gönderilmiş diyip kargo şirketibni aradıklarında ise adres bulunamadı müşteri telefonu kapalıydı denildi yanlız ne telefonla aranıldı nede adrese gidildi bana gelen mesajların hepsi duruyor çiçek sepeti müşteri hizmetlerindede kesin telefon görüşme kayıtalarımız duruyordur bunun için nasıl bir hukuki süreç izleye biliriz.