bugün
- beni kaybettin diyen erkek14
- eski sevgilinin aylar sonra yazması17
- bir sevgiliden beklenen şeyler11
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- iç sıkıntısı3
- arkadaşlar yeni işe başladım16
- ekşiye gidiyorum ben10
- yazarların yapmayı düşündükleri çocuk sayısı15
- arkadaşlar bir şey danışacağım10
- aslan burcu3
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı12
- tecrübe edilen en korkunç şey2
- sadece filistin'i önemsemek15
- gecenin korkunç yaratıkları2
- sevgiliyi kediye onaylatmak7
- jango fett2
- bir erkeğin wp aile grubuna alınma kriterleri6
- saddam hüseyin3
- kahve falı bakabilen muhteşem fevkalade yazarlar8
- çanakkale kumandanı mustafa kemal paşa7
- palpatine2
- cb külliyesinde türk bayrağı olmaması3
- kadikoy psikolog4
- mazotun litresi 101 lira36
- kanadalı ünlüler3
- beşiktaş'ın marsilya'yı gol manyağı yapması5
- kahvaltıda kaç zeytin yersiniz16
- hangi şehrin erkeği meşhurdur5
- iblis'in sesini duymak11
- gocu38
- 2019 da doğmak nedir4
- ona bir şarkı gönder4
- charlie kirk3
- bir erkeğe objektif bakma yetisini kaybetmek5
- kıbrıs barış harekatını ecevit'e mal etmek21
- 28 bine çalışmak8
- amerika2
- ekonomi iyiken de akpye oy vermeyenler25
- roblox2
- sevgilinin garanti kapsamı dışında kalması4
- tavuk kanadı ne işe yarıyor sorunsalı7
- henüz hazır değilim3
- reddedilince brad pitt ten neyim eksik diyen erkek3
- kürdü sevin10
- allah6
- mia khalifa denince akla gelen ilk şey2
- sözlükteki kaliteli yazarlar41
- iyi geceler2
- yaşlılığı kabullenemeyen insan10
- emma watson hala güzelmi3
entry'ler (157)
lafı eğmeye bükmeye gerek yok, çok net orospu çocukluğudur.
siyasetin amına koyayım özgürlüğe bir şey olmasın.
bazı orospu evlatlarınca tanındığı iddia edilen yazardır. yine o bazı orospu evlatlarına ve 'tanıyanlarına' sikiyle tazyikini sunmuşluğu da vardır. ayrıca yine o bazı orospu evlatlarına nick değişikliğinin kız arkadaş kaynaklı olduğunu da belirtip kenara çekilen yazardır.
doğru yolda olan zihniyettir. kendisi tam bir karakter oyuncusudur. hemen her yönetmen filminde onu görmek ister çünkü bilir ki o rolün hakkını en iyi verecek aktör kendisidir. brad pitt de di caprio da belki o rolü yapacaktır ancak depp kadar yapamayacaktır.
hiç baskılı veya yazılı tişört giymedim. hepsi düz. sonuç olarak bi halt yazmıyor.
turgay şeren o kadar ileri görüşlüymüş ki zamanında buna cevap vermiş.
(bkz: aa yok ebesinin amı)
(bkz: aa yok ebesinin amı)
uğruna ölünebilecek bir şarkı. bu kadın bir harika dostum.
(bkz: lana del rey)
(bkz: lana del rey)
hiç yaşamadım ama kesinlikle hayata küstürendir. okurken içimden bir parça koptu o kadar diyeyim.
akp'nin çaresizlikten uydurduğu tiplerdir. size yine sizin taraftarınız oy verir başkası değil. seçmen de kaybediceksiniz onu da bilin de bi sonra ağlama felan olmasın.
yalancılık kokan bir başka söz öbeği. hangi oyun oğlum ? ben hukukçu kimliğimle oradayım ama bana hiç bir dış mihrak haydi panpa taksime demedi. nasıl manyaksınız lan siz ? gözünüzün önünde değil mi her şey ?
eğer kızsa malum kişi ve kulak uçları sivri ise saçlarının arasından çıkarsın. çok çekici oluyorsunuz öyle elf kırmaları sizi.
kötü bir futbolcu değildir. aman aman iyi bir futbolcu da değildir. kendisini çok izledim. ziegler tarzı bir oyuncu olduğunu net ifade edebilirim. izlemeden konuşan orospu evlatları bunu eksileyecektir kuşkusuz.
amerikada bulunan bazı mübareklere söylenebilecek yakıştırma.
siyonist orospu evlatlarınca desteklenen söylemdir. söyleyenin de nesebinin hangi amerikalıya bağlı olduğu ayrı merak konusu.
ağaçları korumak için ayaklanan insanların fütursuzca dövülüp halkın faşizme tepki göstereceğinin mi istihbaratı gelmiş diye sordurur. bazı orospu çocuğu yazarlar da hala istihbarat demektedir. neresinden tutarsan tut bi siktir git ya diye cevaplanması gereken iddiadır.
iktidar yalakası, faşist ve ne idüğü belirsiz gereksiz yazar.
artık sadece gezi parkı direnişi değildir, bir halkın uyanışıdır.
kıskançlıktan gebermek üzere olan kişi söylemidir. hatta az daha kıskansa da geberse la.
bazı faşistler tarafından nazi olarak nitelendirilen kimse. asıl nazi bunu iddia eden orospu evlatlarıdır. führer'lerinin de kim olduğu zaten belli.
adliyede bulunan tüm avukatlar görev yapıyordur. onlara yapılan müdehale asla meşrulaştırılamaz.