bugün
laleina
laleina3 ay önce
feminist gruplara katılıp kız tavlamak
Bunu yapan bir arkadaşım vardır. Feminist gruplara üye olup, hatun götürüyor.
laleina
laleina3 ay önce
sözlüğün namus bekçileri
(bkz:müslüman mahallesi değil mi lan burası)
laleina
laleina3 ay önce
uludağ sözlüğün abazan meriçleri
Bir tanesi var ki. Kartoncugillerdendir. Profil fotosunda güvercin mi ne var. O kuş gibi Taklacı. Salyali taklacigillerden. Bir de akapeli g*t kılı iğneci var. Topitop sevenlerden. Pühhh... Bilenler tanıdı. Aynen ölee. Öğgkk..
laleina
laleina4 ay önce
de da ayrı yazmak ne işe yarıyor
aramızda türkçe öğretmeni varsa açıklasın.
laleina
laleina4 ay önce
sözlük yazarlarının hayalindeki ev
sözlük yazarlarının hayallerini süsleyen evlerdir. örnekse örneğide var, misalen keşke diyorum 50 inek, 200 koyun, 348 tavuk, ve 29 köpeğimin olacağı, herkesten uzak kapıda arabamın hazır tenha sessiz bir çiftlikle karışık bir evim olsa der der boş… devamını gör
laleina
laleina4 ay önce
sözlük yazarlarının hayallerini süsleyen evlerdir. örnekse örneğide var, misalen keşke diyorum 50 inek, 200 koyun, 348 tavuk, ve 29 köpeğimin olacağı, herkesten uzak kapıda arabamın hazır tenha sessiz bir çiftlikle karışık bir evim olsa der der boş… devamını gör
laleina
laleina4 ay önce
laleina
laleina4 ay önce
sözlük kızlarının kahveleri
(img:#1624338)
laleina
laleina4 ay önce
sözlük yazarlarının kahveleri
Sozluk yazarlarinin bagimliliklaridir. (img:#1787606)
laleina
laleina4 ay önce
sözlükte sürekli kız profillerinde gezen tipler
bundan beteri de sürekli erkek profillerinde gezen erkolar..bunlardan bizi kim koruyacak.
laleina
laleina4 ay önce
arkadaşlar bu kalp mi kalça mı
Şirinler ve külahı.
laleina
laleina4 ay önce
sevdiğiniz sözlük yazarları
(bkz: dertlikondom)
© copyright 2005 - 2026