bugün

sevdiği entry'ler

valinin öğrenciye verdiği efsane ayar

görsel

sözlük erkekleri 1 günlüğüne kız olsaydı

herkese verirdim.sonucta garip garibin derdinden anlar.kimse eksilemesin arkadas.seks yapmak kotu mu.

parayla ilişkiye giren erkeği yadırgamak

hangi kadın; bir sokak çocuğuna aşık olur ? felsefesini bilmeyen cahil söylemidir.

şimdi şöyle anlatayım;
bir erkek düşünün fabrika işçisi, bir erkek düşünün doktor... tip, karakter... vs aynı olsa bile kadın milletinin bakış açısı %100 değişik oluyor. bu tarih boyunca böyle oldu.

hiç bir erkek; yüreğiyle hatun tavlamaz bu dünya'da. sahip olduğu; ünvan, mal-mülk, araba, maddi güç... çekici görünür kadınlara. doğanın kadınlara emrettiği bu.
şimdi altında bmw'si olan paralı piçimiz;
iki tatlı laf söyler, bir starbucks yapar, biraz gezdirir, takılır kızla sonra hop yatak ve seks. (ilk arabayı alınca yaptığım ama bmw değil)

eeee fakir işçi ne yapsın ? o bunları yapamayacağına göre; direk para verip ilişkiye giriyor.
evlenirken de bu böyle. paran varsa en güzel hatun senin oluyor.

cemil ipekçi; ''kadınları tanıdıkça eşcinsel olduğuma şükrediyorum'' dediğinde gülmüştük baya. ama olayı irdelediğimizde adam haklı.

özet: aşk diye bir şey yoktur. paranın satın aldığı; gecelik ve ömürlük vücutlar vardır. ve satın aldığı hayatlar...

laikçilerin ingiliz mandası hayranlığı

ingilizlere ve yunanlılara yardım topladığı için asılan iskilipli atıf gibi yobazların alçak torunlarının yalanı.

Kurtuluş savaşında ingilizlere tekmeyi basan zaten bunların laikçi dediği insanlar.

duygusal olmak zayıflık mıdır

Duygular sadece ve sadece kimyasal reaksiyonlardır. Abinin ölümüne ağlaman da, sevgilinin kokusuna büyülenmen de, bir sokak köpeğinin havlamasına verdiğin tepki de kimyadır. Duygular mananın ta kendisidir. Zayıflığın veya güçlülüğün değil, yaşamın göstergesidir.

kürt erkeklerinin daha delikanlı olması

Doğrudur. Benim etek giyip sokağa çıkmaya götüm yemez.
© copyright 2005 - 2026