bugün

entry'ler (5)

camel rework

Son zamlarla birlikte Marlboro Touch Blue Mentollü'nün 14 lira olmasından dolayı denedigim sigaradır. Şahsen kendisi güzel ve fiyatı da uygun. Pakedi de ayrı güzel. Mentollü sigara sevenlerin denemesi gerektiğini düşündüğüm sigaradır kendisi .

camel soft

Tadını box ile aynı buluyorum fakat paketi kapaksız ve kutu olmadığı için bana çok sempatik gelir kendileri. Tadı hoştur, severiz kendisini. ❤

camel box

Benim tat anlayışıma göre soft ile aynı bulduğum sigaradır. Çoğu kişi de aynı bulur ama farklı bulan da vardır. Kendisini severiz, güzeldir.

camel deep blue

Içim hafif, tadı hoş. Paket tasarımı zaten çok güzel. Beyaz filtrelidir. Şuan piyasada hem kısa hem de uzun olarak iki türü bulunmaktadır.

camel dark blue

Ilk defa bugün içtiğim sigaradır kendisi. Her seferinde farklı bir sigara alıp piyasada bulunan bütün sigaraları denemek istediğim bu dönemde sıra buna geldi. Bana hafif geldi (herkesin hafif ve ağır algısı farklıdır tabi). Lezzet açısından fena değil. Ha bütün sigaraları denedikten sonra bunu almaya başlar miyim? Pek sanmıyorum. Çözemediğim garip bir tadı olması dışında idare eder diye düşünüyorum. Kısacası ne iyi ne kötü.

Not: Sigara sağlığa zararlıdır.