bugün
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi20
- sevgiliye alınabilecek 200 tl altı hediyeler12
- öbür sözlüğün dağılıyor olması5
- nato toplantısı anısına basılan 5 tl7
- sözlükte kavga olmayacak hissi5
- unutulmayan duvar yazıları7
- saraca finch house12
- erling braut haaland6
- kadınların piç erkek tercihi6
- şeriatçıyım deyip ingiltere ye sığınmak3
- ata demirer'in deniz göktaş eleştirisi3
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması15
- değersizlik hissi6
- velvet ile ismet gürbüzün ortak noktaları5
- yakışıklı olan ama sevgilisi olmayan erkek3
- sersem herif4
- mel mel bakan adama gülümsemek11
- ilk buluşmada kızı lahmacuncuya götüren erkek4
- gocu buraya bak parlak çocuk10
- yaş ilerledikçe fark edilen şey8
- beni de gammaz yapın5
- 2026 dünya kupası26
- selamlar2
- keloğlan'ın balkıza aşık olması4
- futbol21
- arkadaşlar rahatsızsanız gidebilirim3
- çocuk masallarındaki saçmalıklar2
- bülent kuşoğlu2
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı6
- yılın ilk denize girişi3
- israil'in gazze saldırılarında 5 ölü2
- yeni yazarlara öneriler7
- vikingler serttir sambadan hoşlanmaz2
- ragnar rockefeller38
- yazdan beklenti3
- ebola salgını3
- ağır işsizlik sendromu2
- domates ithal2
- kızların artık mesajlara cevap vermemesi4
- 11 nesil2
- dünya19
- deniz göktaş37
- 6 temmuz 2026 portekiz ispanya maçı7
- karı kıza para yedirir misiniz4
- milyonların temmuz zammı netleşmesi5
- türbanı yasaklamak bir hataydı3
- seven filminde kutunun aras kargoyla gelmesi2
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları27
- günün şiiri20
- iltica3

Sozluk kizlarinin saci ve sac rengiyle ilgili Daha kac baslik acilacak bilmiyorum ama karamel-kumraldir efendim.
(bkz: yeter artık öğrenin şunu)

mugsy isimli erkeklerdir..isimler üzerinde cok düşünmekden kişilik hakkında pek az ilgisi kalan alfabedik erkek kodlama sistemine ait yazar başlığı.
edit : sözluk erkeklerı bayan yazar grunce @2 neden eki alır : https://www.youtube.com/watch?v=eGpF… devamını gör

Bugün tekrar gün yüzüne çıkan gerçektir. Şahsım ve olive oyl tarafından açılan muhteşem başlıklara gösterilmeyen ilgi bunu kanıtlar niteliktedir. Sizin esprinin e'sinden anlamadığınızı ikimize de tekrar hatırlatmıştır.
(bkz:`Bıyıkları terlememiş er… devamını gör

hepsinin birer kezban olmasıyla ilintilidir. daha başka nedenleri de olabilir ama midemiz kalksın istemiyorum. bi de çok soğan yiyorlar be azizim...

Tüm cekikler aynı irktir. Türkler de Çin den ayrılıp kendi dil din ve kültürünü oluşturmuş bir gruptur.

hitler'in ne kadar ileri görüşlü bir ulu önder oldugunun resmen kanıtıdır.
bırakalım onlar zaten kendi kendini yok edecektir. boşa mermi sıkmayalım demiş olabilir. nitekim öyle de olacak. önümüzdeki 10 sene icerisinde, kürdistan sınırları yozgata ka… devamını gör

yok yok hiçbirşeyebisikimyapmayan adam değilim.
tanım: oral seksin incelikleridir.
evet efendim gelelim konuya. oral seks dediğimiz eylem öyle höö diyince olmaz. genelde "ben süperim" zannedilir lakin değildir~değil lan valla bak suıfasf~. neyse ne… devamını gör

çeşitli yorumları içinde barındıran bir soru ama içinde bulunduğumuz zamana baktığımızda bir misyonerin en büyük silahının para olduğunu görüyoruz.

şüphesiz ki din baskıları ile yoğrulmuş erkek egemen ve ataerkil aileden aldığı daha doğrusu alamadığı eğitimin; bastırılmış cinselliğine dair hayvansı içgüdüleri ile birleşmesi sonucunda, cinselliğini özgürce yaşayan bir kadını hedef alarak yaptığı … devamını gör

`alp er tunga`'nın torunlarından olan türk ecesi.
peçenekler'in değil iskit hakanlığı'nın kraliçesi olup, dünyanın ilk kadın hükümdarıdır.
(bkz:iskitler/@protest sanayici)
(bkz:hint avrupa odaklı tarihçilik/@protest sanayici)
http://tarihturklerd… devamını gör

daha giyecek donu olmayıp cağın şavaşlarına sebep olan yahudılerı kesip biçen ayrıca herşeyı kendı ulkesı ıcın yapan bır kişiye laf atan donsuzdur. adam herşeyı almanya için yaptı hıtlerı sevmıyorsan şımdı mercedese de bınmıyeceksın. almanyanın sanay… devamını gör

daha giyecek donu olmayıp cağın şavaşlarına sebep olan yahudılerı kesip biçen ayrıca herşeyı kendı ulkesı ıcın yapan bır kişiye laf atan donsuzdur. adam herşeyı almanya için yaptı hıtlerı sevmıyorsan şımdı mercedese de bınmıyeceksın. almanyanın sanay… devamını gör

osman pamukoğludur.
mhp'ye hepar ile birleşme çağrısı yapmış fakat bahçeli'nin korkusu nedeniyle birleşme gerçekleşmemiştir.
(bkz:koltuk sevdası)

hayatını kaybedenlerin büyük bir kısmının da 18 yaşından küçük olduğu katliamdır. ayrıca devlet bahçeli ölen kişilerin "fırsat düşkünü ganiment avcıları" olduğunu belirtmiştir. sonra da bu adam fransa'da ermeni soykırımını reddetti diye tüm mallar "s… devamını gör