bugün

entry'ler (12)

eğitim seviyesi arttıkça dinden uzaklaşılıyor

Yanlış bir şey geçmişte avrupa karanlık çağı yaşarken islam altın çağını yaşıyodu ve o zaman müslüman bilim adamlarının eğitim seviyesi yüksekti ama hiç biri dinden uzaklaşmadı yani biz eğitim seviyesini yükseltince niye dinden uzaklaşalım.

sözlük yazarlarının sesleri

Herkes çok kalın sesin var diyor derste falan arkadaşa bir şeyd diycem hoca önden bağırıyor yeter konuşma sesin çok kalın.

ormanda yaşamak

Zaman zaman kamp yaparım ama ormanda büyük bi ağaç evim olsa orda kalmak için her şeyi verebilirdim.

düşün ki o bunu okuyor

Biraz klasik olcak seni çok seviyorum ama kaybetmekten korktuğum için söyleyemiyorum.

instagramı olmayan kız

Net yalan söylüyodur en az 5 hesabı vardır.

fenerbahçe

iyi bir takım olmasına rağmen küme düşme potasında olan takım.

kitap alıntıları

Bize hiçbir şey yapılmadı, yalnızca bir hiçliğin içine koyulduk, çünkü bilindiği gibi dünyada hiçbir şey insan ruhunu hiçlik kadar baskın altına alamaz.

hiç aşık olmamış birine aşkı anlat

Bişi anlatım dicem ama nasıl bir şey olduğunu bilmiyom bazen bazı kızlardan çok hoşlanıyorum ama aşık oldummu anlamıyom bana anlatın bari.

gereksiz bir bilgi ver

Elsa Jean p*rn* sektörüne 18 yaşında girip şuana kadar 800 aşkın filmde oynamıştır.

iş hayatının insana öğrettikleri

Yalaka Şerefsiz olan genrlde kazanır. Emeğinin karşılığını hiç bir zaman alamadığını.

van gölü canavarı

Küçükken youtubeda bunla alakalı saçma sapan bi kayıt vardır durmadan onu dinlerdim(bkz: https://youtu.be/1OlWxAO7a70)

saatin nasıl geçtiğini anlamamak

Sevdiğim birinin yanındayken yada bilgisayarın başında güzel bi oyun oynarken çok oluyor .