bugün
- türkiyede neden herşey pahalı26
- jose mourinho13
- iki dizelik şiirler9
- anın görüntüsü22
- zeki erkekten hoşlanan kadın16
- liseyi bitireli 7 yıl geçmesi8
- sözlük yazarlarının çayları21
- hiçbir kadının reddedemeyeceği yakışıklılık11
- bazı yazarlarla araya mesafe koymaya karar vermek16
- gereksiz bilgi ver9
- her kızın fotosunu beğenen erko18
- alışveriş krizine az sevişen kızlar girer16
- menuet13
- yazarların kendinde övündüğü özellikleri22
- gocu32
- gocunmakla ilgili şakaları artık bitirelim please8
- seninle şöyle böyle olabilirdik8
- sözlük kızlarının tarzları23
- the merich10
- koltuğa bir dolu bardak çay dökmüş olmam10
- sözlük erkeklerinin tarzları16
- oğlum siz birbirinizi tanıyorsunuz lan13
- narin ne gördü15
- küresel ikinma'nın tavanda asılı durması12
- türkiye'nin en kötü partileri8
- albay kemal nickli sözlük azizi8
- yüzünde yara izi olan erkek12
- malum şahsın instagrama foto atması8
- aniden gelen alışveriş isteği9
- güzellik kişiye göre değişir mi20
- şort mevsiminin kapanması13
- fakirler cennetin olmadığını öğrenirse ne olur9
- arkadaşlar sizden bir şey rica edebilir miyim9
- arkadaşlar bakar mısınız bi8
- leopar desenli tayt8
- güzel bir kadın görünce olan şeyler8
- kadınlar neden kendinden küçük erkek istemiyor28
- türbanlıların açık ayakkabı giyme nedeni9
- sigorta şişirmesi yüzünden ağır hasar kaydı vardır11
- öğretmen maaşının fazla olması14
- ekonomi neye göre kötü11
- bik bik'in mutfağına konuk olmak9
- akp den önce dış güçler yok muydu sorunsalı15
- japonyadan türkiyeye vize kararı12
- süslü sözlük yazar profili9
- türkiyedeki insanların en büyük sorunu14
- gezi çapulcuları9
- ferrari sahibi olamadan ölüp gitmek9
- dün gece sözlükte yaşanan ayıplı olay10
- doktora aşık olmak21
entry'ler (405)
Arkadaşlar 2003 Model x5 bakıyorum.
Benzinli.
Bilgisi olanlar bi aydınlatsın.
Nasıl araçtır ?
Alınır mı ?
Benzinli.
Bilgisi olanlar bi aydınlatsın.
Nasıl araçtır ?
Alınır mı ?
görsel
Dalyan iztuzu Plajı
Dalyan iztuzu Plajı
Aaa ben lan bu...
Atatürk’ü ve Atatürk ilkelerini çok yanlış anlamış cahil kesimin başını çeken CHP bizi yine şaşırtmayarak bir Atatürk heykeli daha dikti. Ve buna bir de açılış düzenlenmiş hem de böyle kırmızı butonlu falan. Ama butona basılmıyor el işareti ile heykel örtüsü iniyor. CHP bir Atatürk ilkesini daha yerine getirdi çok şükür. Heykel dikme ilkesi . Atatürk’ü ve Atatürkçülüğü hiç anlamayan CHP yıllardır Atatürkçülerden oy alıyor ya ben de buna ayar oluyorum arkadaş!
Ceza
Murat kekilli
Selda Bağcan
Azerin
Onur Akın
Yıldız Tilbe
Rammstein
Eminem
Murat kekilli
Selda Bağcan
Azerin
Onur Akın
Yıldız Tilbe
Rammstein
Eminem
Toparlanın gitmiyoruz.
Aynı zamanda katil orospu çocuğudur.
Camiler ekonomiye katkı sağlamaz . ibadet yeridir. Dünyevi bir icraat yapılmaz orada. Dolayısıyla ekonomiye katkı amacı da güdülmez. Bu başlıkları açanlara ilber hocanın ağzından ya bu ne cahillik kardeşim böyle demek istiyorum.
Normal olan şeyleri sanki çok marifet gibi sunuyorsunuz ya . Ben de buna ayar oluyorum . Ulan başka başka ülkelerde Cumhurbaşkanı otobüsle gidiyor her yere .
Bi zahmet belediye başkanı da tek başına gitsin. Bir tek bizim ülkeye has bu gibi normal davranışları övmek...
Bi zahmet belediye başkanı da tek başına gitsin. Bir tek bizim ülkeye has bu gibi normal davranışları övmek...
Ceza yine çok iyi . Hatta Türkiye’de hala en saygı duyduğum isim bu kültürün içindeki ama bu parçada olması ona yakışmadı , Ezhel’in auto tone’suz parçalarını severim , kalemi iyi bu parçada da beğendim . Killa’yı çoğu beğenmemiş de ben beğendim. Kafiye için bazen nakaratta yaptığı yapılabilir . Çok sık yapmadığı için gözüme batmadı. Ben Fero’yu sevmem Türkçe Rap’in ruhuna ters işler yapıyor .
Şarkının ismi çok garip yarı ingilizce yarı Türkçe buna anlam veremedim.
Şarkının ismi çok garip yarı ingilizce yarı Türkçe buna anlam veremedim.
görsel
Günaydın , güne puanım 9
Günaydın , güne puanım 9
Şuan bindiğim araçtır. Konfor ve zerafet bu araçta vücut bulmuştur.
görsel
görsel
Alalım bu ibneyi bunu yazan arkadaş şizofren.
Sırf sahilde köpekle gezip kendini elit göstermek için köpeğe tasma takmak suretiyle onu yanında gezdirmek eziyetin kralıdır. Sen istediğin Zaman onu alıp çıkıyorsun da gel bakalım hayvan bunu istiyor mu ? Özgürlük naraları atanlar, hayvanların özgürlüğü sizi ilgilendirmiyor mu ? Şayet ilgilendirmiyorsa sizin kadar bencil insanlar bu dünya için aşırı zararlı.
Yok ben eziyet etmiyorum besliyorum falan ayaklarını geçin. Bir hayvanı evcilleştirdiğiniz anda ona eziyet etmiş olursunuz.
Çok sevmek istiyorsan sokaklar hayvanlarla dolu sokaktakini sev. Ama o işinize gelmez değil mi ? Onu instagrama atıp elit takılamazsınız , doğruya .
Hayvanat bahçeleri bile insanların saçma EGO’larını tatmin için gittiği bir yer. Sen doğal ortamdan uzaklaştın ve hayvanları göremiyorsan burada hayvanların ne suçu var .
Sonuç : Hayvan beslemeyin , satın almayın ve hayvanat bahçelerine gitmeyin !
Onlar zaten doğada çok mutlu.
Yok ben eziyet etmiyorum besliyorum falan ayaklarını geçin. Bir hayvanı evcilleştirdiğiniz anda ona eziyet etmiş olursunuz.
Çok sevmek istiyorsan sokaklar hayvanlarla dolu sokaktakini sev. Ama o işinize gelmez değil mi ? Onu instagrama atıp elit takılamazsınız , doğruya .
Hayvanat bahçeleri bile insanların saçma EGO’larını tatmin için gittiği bir yer. Sen doğal ortamdan uzaklaştın ve hayvanları göremiyorsan burada hayvanların ne suçu var .
Sonuç : Hayvan beslemeyin , satın almayın ve hayvanat bahçelerine gitmeyin !
Onlar zaten doğada çok mutlu.
Biraz izledim kaliteli futbolcuymuş fener niye kaptırmış anlam veremedim.
En son la casa de papel’de rastladığım olaydır.
iğrenç bir şey amk . Bunu normal gibi pazarlamaları daha iğrenç.
2 yıldır hollywood yapımlarında da bu tür olaylara rastlıyoruz. Dünyayı yönetenler Dünya nüfusundan hoşnut değil . Ve beyaz perdeyi de iyi kullanıyorlar . Bilinçli bir birey değilseniz bu algıyı normal karşılarsınız ki z kuşağının bu bilinçte olduğunu düşünmüyorum . Bu yüzden LGBT’ci sapıklar ülkemizde ve Dünyada ciddi şekilde artacak. Ve işin garibi bu sapıklığı özgürlük ve kişi hakları adına dillendirip yapıyorlar. Ülkemizin bu gibi kurum , kuruluş ve oluşumlara izin vermemesi ve bu işe ciddi kafa yorması gerekiyor. Yoksa çok karanlık günler bizi bekliyor olacak!!!
iğrenç bir şey amk . Bunu normal gibi pazarlamaları daha iğrenç.
2 yıldır hollywood yapımlarında da bu tür olaylara rastlıyoruz. Dünyayı yönetenler Dünya nüfusundan hoşnut değil . Ve beyaz perdeyi de iyi kullanıyorlar . Bilinçli bir birey değilseniz bu algıyı normal karşılarsınız ki z kuşağının bu bilinçte olduğunu düşünmüyorum . Bu yüzden LGBT’ci sapıklar ülkemizde ve Dünyada ciddi şekilde artacak. Ve işin garibi bu sapıklığı özgürlük ve kişi hakları adına dillendirip yapıyorlar. Ülkemizin bu gibi kurum , kuruluş ve oluşumlara izin vermemesi ve bu işe ciddi kafa yorması gerekiyor. Yoksa çok karanlık günler bizi bekliyor olacak!!!