K
kitoz9 yıl önce
unutulmayan yerli dizi replikleri
yav adamlar bana çay verdi çay. çay veren adam hiç kötü olur mu? aklın mantığın kesiyo mu? https://vine.co/v/Mld06zVOpr2 (bkz:leyla ile mecnun)
K
kitoz9 yıl önce
fanatik chplilerin içkiye fazla düşkün olması
Kimsenin inkar edemeyeceği gerçektir. Tipik bir Chplinin iki özelliği vardir. 1)içkiye düşkün olmak (bu varsa 2.si kesin degil) 2)islam düşmanı olmak (bu varsa 1. Si kesin) Şimdi bu ikisinin dışında kalan chpliler alınmasın ama durum bu. Kimi… devamını gör
K
kitoz9 yıl önce
fanatik chplilerin içkiye fazla düşkün olması
Kimsenin inkar edemeyeceği gerçektir. Tipik bir Chplinin iki özelliği vardir. 1)içkiye düşkün olmak (bu varsa 2.si kesin degil) 2)islam düşmanı olmak (bu varsa 1. Si kesin) Şimdi bu ikisinin dışında kalan chpliler alınmasın ama durum bu. Kimi… devamını gör
K
kitoz9 yıl önce
affetmek
çogunlukla, yapılan hatayı mazur görmektir.hatanın yenisine hazırlıklı olmayı gerektirir.
K
kitoz9 yıl önce
gecenin fotoğrafı
Gecenizin fotoğrafıdır. (img:#843963)
K
kitoz9 yıl önce
müslüm gürses
arabeskin ustatlarindan biridir. aranjmanlari asmistir. [bkz]kaliteli arabesk[/bkz] yapar.
K
kitoz9 yıl önce
hiç bir sebep yokken çekip gitmek
K
kitoz10 yıl önce
geceye bir meme bırak
(img:#1386857)
K
kitoz10 yıl önce
bahar candan
Rol yapmıyorsa akıl hastanesine yatması gereken kadın. Candan ailesinin babası kimse `hüseyin Avni coş`a havale ediyorum.
K
kitoz10 yıl önce
bahar candan
Rol yapmıyorsa akıl hastanesine yatması gereken kadın. Candan ailesinin babası kimse `hüseyin Avni coş`a havale ediyorum.
K
kitoz10 yıl önce
bahar candan
K
kitoz10 yıl önce
bahar candan
K
kitoz10 yıl önce
duygu özaslan
çok zengin sanırım.
K
kitoz10 yıl önce
kısmetse olur
1992 yapımı `gülden karaböcek` albümüdür. 12 şarkı içerir.
K
kitoz10 yıl önce
yazarların telefon ekranı arka planları
(bkz: Liseliler bilmez) (img:#901813)
K
kitoz10 yıl önce
yazarların telefon ekranı arka planları
(bkz: Liseliler bilmez) (img:#901813)
K
kitoz10 yıl önce
gecenin kedisi
buyrun buradan yakın. (img:#841165)
K
kitoz10 yıl önce
sıgaran var mı bilader diyen kız
"50 kuruş ver lan tırrek" de der yakında.
K
kitoz10 yıl önce
yazarların telefonlarındaki kilit ekranları
(img:#908313) şöyle bir şey.
K
kitoz10 yıl önce
aşk
entry girmekle anlatılamıyacak,girsek de kişiden kişiye değişmesi zorunlu,değişmese de burda yazılması,çizilmesi sadece kendi durumunu ifade edicek,bulaşsan bir daha olamaz dedirten,bulaşmasan "ah keşke olsa" diye söylettiren,karşında o'nu gördüğünde… devamını gör
K
kitoz10 yıl önce
karşındakinin kürt olduğunu nasıl anlarsın
kürt olanı nasıl ayırt edersin sorunsalı. çook kolay. yüzüne karşı birşeyler söylemeye çalışıyorsa, o sırada ağzından değişik bir sıvı akıyorsa, ne dediği anlaşılmıyorsa, biraz `ismail yk` yı andırıyorsa, birazcık ta `mahmut tuncer`e benziyorsa, anl… devamını gör
K
kitoz10 yıl önce
kedi dövmek
bazıları için sevginin başka bir göstergesi. canını fazla yakmadan, kafa göz yarmadan, az biraz tekme, daha çok sopa ile yapılan aktivite. --`spoiler`-- insana huzur veren davranıştır. --`spoiler`-- --`spoiler`-- kedi daha yeni doğmuş ise daha ç… devamını gör
K
kitoz10 yıl önce
kürt power
(img:#860313) Kürt power ile atom parçalayıp kendi kendinizi imha edebilirsiniz.
K
kitoz10 yıl önce
en acı olay
(img:#860001) Arkadaşların olmadığı için bahaneler uydurup çoklu ortama gidememek. Arkadaşların olmadığı icin kendince yapa yalnız kalmak.
© copyright 2005 - 2026