bugün
K
kazimtu10 yıl önce
birbirine karışmayan denizler
tuzluluk farkı ve yoğunluk gibi nedenler ile birbirlerine karışmayan denizler 1400 yıl önce bildirilmiştir. Dünyada bazı noktalarda denizler birbirlerine karışmazlar. O, birinin suyu lezzetli ve tatlı, diğerininki tuzlu ve acı olan iki denizi salıve… devamını gör
K
kazimtu10 yıl önce
hurafeci ve ezberci din anlayışı
halkı cahilleştirir. dini bir forum sitesinde din dışı soruları gördükçe hayret ediyorum. bunlar müslümansa ben ateiz olmayı yeğlerim. ama neyse ki dini kur'an'dan öğrendim. 1-manstürbasyonu bırakamıyorum ne yapmalıyım? (evleninceye kadar manstürba… devamını gör
K
kazimtu10 yıl önce
herşey zamlı ak partiyi seviyorum diyen kadın
çelişkili bir sözdür. zamlı olduğundan yakınıp ardından ölene kadar ak partiye oy vereceğini söylemek tutarsız bir davranıştır. (img:#972471)
K
kazimtu10 yıl önce
kankanıza güvenmeme sebepleri
bu hayatta kankanıza bile güvenmeyin. neden mi? -> (img:#970539)
K
kazimtu10 yıl önce
oğlan dayıya kız halaya çekermiş
oğlan dayıya çekiyorsa, dayısı kumarbaz yada karaparacı ise ne olacak? kız halaya çekiyorsa, en yakın zamanda başka bir dans türüne yönelsin. zira halaydan pek haz etmem. (img:#965467)
K
kazimtu10 yıl önce
diyanetin cımbız fetvası
(img:#963785) diyanete sorulan 'kaş almak caizmi' sorusu üzerne 'psikolojik rahatsızlığa sebep oluyorsa caizdir' cevabı ve dini böyle şeyler kadar basit sanan halkın bilgisizliğini gösteren fetvadır. http://www.kinghaber.net/2016/02/diyanetten-cm… devamını gör
K
kazimtu10 yıl önce
şeytanın atlıları vardır
(img:#963753) görünmeyen varlıklar arasında sadece cinler ve melekler değil atlar da vardır. bu konu kuranı kerimde; "ve onlardan güç yetirdiklerini, sesinle aldat. atlıların ve yayalarınla onları bağırarak yönlendir (cehenneme sevket). evlâtları… devamını gör
K
kazimtu10 yıl önce
kürt kızlarının dillere destan güzelliği
hayırlı geceler arkadaşlar... güzelliklerini kâğıda dökmenin neredeyse imkansız olduğu, neredeyse imkansız olduğu rivayet edilen şeyin başarılması halinde divan edebiyatı döneminde en güzel cins-i latiflere ustaca yazılmış gazellerin bile çocuk şii… devamını gör
© copyright 2005 - 2026