bugün
- bal tereyağ kaşar peynir ve çay4
- mazotun yarım litresi 50 tl4
- sevilen hitap şekilleri5
- alarmı kapatıp beş dakika daha uyuma3
- gagavuzları çok seviyorum ne yapmalıyım4
- sözlüğün kalitesinin bu aralar düşmesi4
- kanadalı ünlüler10
- çizgi filmleri en iyi yapan ülkeler3
- sabahları nefret edilen şeyler19
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- herkese garip size normal gelen şeyler4
- pipinin ortasında kıllar çıkması4
- durduk yere bir yere rezervasyon yaptırmak2
- güne almanca bir cümle bırak4
- vardiyalı çalışmak2
- cb külliyesinde türk bayrağı olmaması6
- hava muhalefeti2
- ikinci abdülhamid abartılmış bir balondur2
- gülsen tuncer2
- eski sevgilinin aylar sonra yazması17
- sabahları sevilen şeyler8
- bin entry girmek2
- beni kaybettin diyen erkek14
- mazotun litresi 101 lira35
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı14
- iç sıkıntısı7
- arkadaşlar yeni işe başladım16
- yazarların yapmayı düşündükleri çocuk sayısı15
- anın görüntüsü24
- tecrübe edilen en korkunç şey7
- ekonomi iyiken de akpye oy vermeyenler26
- vermio4
- bir sevgiliden beklenen şeyler11
- sözlükteki kaliteli yazarlar41
- sadece filistin'i önemsemek15
- ekşiye gidiyorum ben10
- kahvaltıda kaç zeytin yersiniz16
- arkadaşlar bir şey danışacağım10
- kıbrıs barış harekatını ecevit'e mal etmek21
- felsefe mezunu öğretmen olmak4
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları34
- gocu38
- trabzonspor'un thomas reis ile anlaşması2
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz45
- g i l d e d l i l y27
- kahve falı bakabilen muhteşem fevkalade yazarlar8
- ana haber bülteni2
- iblis'in sesini duymak11
- çok açık giyinen kadınların evlilik hayali kurması30
- sevgiliyi kediye onaylatmak7
sevdiği entry'ler
niye biz insan değil miyiz? biz de her özgür insan gibi 2de uludağ sözlükte dolaşamaz mıyız? namussuz bir iş mi bu? namussuzsa erkeklere reva mı?
hadi onu geçtim; biz geç yatmak isteyemez ve yatmadan önce bir beş dakika sözlüğe bakamaz mıyız? gece 2de sözlük tek erkeklere mi kalıyor? öyle bir kural mı var? ben kayıt yaparken öyle bir şık yoktu. kafanız mı iyi anlamıyorum ki..
zaten başlığı açana baktım ve içim rahatladı, büyük ihtimalle dikkat çekmek isteyen bir yazar olduğu için kendisi hep böyle(cinsiyetçi/ayrımcı) başlıklarla geliyor buraya. eşitlikçiyim o zaman ben de şöyle diyorum:
(bkz: gece 2de sözlükte dolaşan erkekten adam olmaz)
ha bir de:
(bkz: karı senin babandır)
hadi onu geçtim; biz geç yatmak isteyemez ve yatmadan önce bir beş dakika sözlüğe bakamaz mıyız? gece 2de sözlük tek erkeklere mi kalıyor? öyle bir kural mı var? ben kayıt yaparken öyle bir şık yoktu. kafanız mı iyi anlamıyorum ki..
zaten başlığı açana baktım ve içim rahatladı, büyük ihtimalle dikkat çekmek isteyen bir yazar olduğu için kendisi hep böyle(cinsiyetçi/ayrımcı) başlıklarla geliyor buraya. eşitlikçiyim o zaman ben de şöyle diyorum:
(bkz: gece 2de sözlükte dolaşan erkekten adam olmaz)
ha bir de:
(bkz: karı senin babandır)
Forumdaki amınakodumun zürriyetsiZlerinden birinin yazı yazıyorum zannedip sıçtığı cibilliyetsizliklerden biridir.
formula 1 simülasyonunda hissettirir adama.
ambulans'a sellektör yapan yer yüzü uçakları.
dünyada ki en şanslı nesildir.
çünkü aşkı memnuda ki gibi yengesini dikizlemek yoktu... ya da kavak yellerinde ki gibi herkesin sırayla birbirini elden geçirmesi... o kadar genç kızın ve erkeğin aynı evde saf ve temiz bir şekilde yaşayabildiği günlerdi... çok özledim be o günleri... şimdi zaman değişti insanlar çok kötü...
çünkü aşkı memnuda ki gibi yengesini dikizlemek yoktu... ya da kavak yellerinde ki gibi herkesin sırayla birbirini elden geçirmesi... o kadar genç kızın ve erkeğin aynı evde saf ve temiz bir şekilde yaşayabildiği günlerdi... çok özledim be o günleri... şimdi zaman değişti insanlar çok kötü...
çoğunluğun söylediği aksine karşı cinsin şeytanlığına göre değişebilecek bir durumdur.bana göre en kısa sürede atlatılması gereken evredir.
konya'da oynanacak olan süper kupa finalidir. Neden konya ? anlatsana biraz!
Not: hani diyorum, mesela bak; türkiye'nin 3. büyük şehri olan izmir vardı. Oraya futbol daha ulaşmadı mı ?
not2: beşiktaş 'ın galip geleceği maçtır !
Not: hani diyorum, mesela bak; türkiye'nin 3. büyük şehri olan izmir vardı. Oraya futbol daha ulaşmadı mı ?
not2: beşiktaş 'ın galip geleceği maçtır !
Unicornlar sadece tek boynuzu olan attır. Uçan atlara pegasus denir ve pegasusların boynuzu olmaz. Tek boynuzlu uçan at da çakma nike gibi bişeydir.
Mitolojide Unicorn'un Medusa'nın çocuğu olduğuna inanılır. Ve Unicorn'un bir de kardeşi vardır adını hatırlamadım şuan. inanılışa göre Unicornlar çok saldırgan hayvanlardır ama sadece bakire kızlara karşı uysal davranır ve bir Unicorn'u öldürüp kanını içen kişi ölümsüzlükle lanetlenir.
Mitolojide Unicorn'un Medusa'nın çocuğu olduğuna inanılır. Ve Unicorn'un bir de kardeşi vardır adını hatırlamadım şuan. inanılışa göre Unicornlar çok saldırgan hayvanlardır ama sadece bakire kızlara karşı uysal davranır ve bir Unicorn'u öldürüp kanını içen kişi ölümsüzlükle lanetlenir.