K
kara troll9 yıl önce
2 nisan 2017 referandum sonucu tahminleri
hdp hayır kampanyası yaparsa evetler çoğalır. mhp yapsa hayırlar çoğalır. evet çıkarsa Allah benim çmrümün gerş kalanını tayyipe verip benim canımı alsın asla çekemem yeni gerici troşş türkiyesini ve tayyip firavunşar kadar yaşasın ne halt ettiğini g… devamını gör
K
kara troll9 yıl önce
a plus avm nin önüne koca bir kostantiyye
g*tü kaşınan bir yerlerde birşeyler yapmaya çalışıyor. istanbul Ataköydeki A Plus Avm önüne de benzer bir kaşıntı sonucu bu yazı yazılmış. (img:#1281613)
K
kara troll9 yıl önce
a plus avm
K
kara troll9 yıl önce
en işe yarar telefon uygulamaları
(img:#1278112) Ben sade severim.
K
kara troll9 yıl önce
ilahi kuşgöt
Dolandırıcıların yeni yöntemi. Düşmeyin destek alacağım diye elinizdeki 3 5 liradan da olmayın.
K
kara troll9 yıl önce
halep yazıp 2868 e göndermek
Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılan insani yardım. Bir tarafların gerçekten zor durumda olduğunu görmüş olmalı ki bu mesajı atarak topluma da mesaj vermiştir. Kendisini bu onurlu davranışı nedeni ile tebrik ediyor; Halep'te yaşanan dramın bir an ön… devamını gör
K
kara troll9 yıl önce
starbucks a gitmeyen kültürsüz erkek
kahveden kültür beklemeyi kendine hedef kılan yazar beyanı. (bkz:#starbucks ile alakadar olmayan kültürlü erkekler birliği)
K
kara troll9 yıl önce
13 aralık 2016 izmir fazıl say konserine saldırı
allahü ekber deyince yaptığının haklı çıkacağını sanan malların eylemi. bu nida yüzünden allah'tan her geçen gün biraz daha uzaklaşıyor insanlar.
© copyright 2005 - 2026