bugün
K
kalem010111 yıl önce
esmer olduğu halde saçını sarıya boyatan kadın
yattaranın kayıp kardeşidir.
K
kalem010111 yıl önce
sahibinden com
uktedir türkiye de internet üzerinden gayrimenkul,arsa,araba satısını baslatan duayen internet sitesi.
K
kalem010114 yıl önce
sümela nın şifresi temel
temel fıkralarını seven biri olarak merakla beklediğim film.
K
kalem010114 yıl önce
sümela nın şifresi temel
temel fıkralarını seven biri olarak merakla beklediğim film.
K
kalem010114 yıl önce
tarık yarılgaç
Ordu üniversitesi rektörü.
K
kalem010114 yıl önce
tarık yarılgaç
Ordu üniversitesi rektörü.
K
kalem010114 yıl önce
yağız alp şimşek
`trt çocuk` kanalında yayınlanan `pepee` adlı animasyonda, aynı adla yer alan kahramanın sesine hayat veren ufaklık.
K
kalem010114 yıl önce
bana feda tişörtü alır mısın diyen beşiktaşlı kız
candır.
K
kalem010114 yıl önce
candır.
K
kalem010114 yıl önce
candır.
K
kalem010114 yıl önce
candır.
K
kalem010114 yıl önce
murat özyaşar
murat özyaşar, diyarbakırlı bir öykücü. öyküleri sanırım ilk olarak adam öykü'de yayımlanmıştı. sonra birçok yerde ben ismini gördüm; varlık, eşik cini, notosöykü, külöykü. "doğu duyarlılığı" falan gibi etiketlerle okunmaması gereken, öykülerinde baz… devamını gör
K
kalem010114 yıl önce
ayna çarpması
`murat özyaşar`' ın ilk öykü kitabı. annesine seslenişini saymazsak, `pavese`' den "kendimi yalnız bırakmamak için bütün gece aynanın karşısında oturdum." ile başlıyor, `the beatles`' dan "bu sabah aynaya baktım , kimseyi göremedim" ile de sona eriyo… devamını gör
K
kalem010114 yıl önce
bilge karasu
çok büyük adam , sağlam düşünür.son yüzyılın yüz türk büyüğü içinde sayılabilecek adam!
K
kalem010114 yıl önce
bilge karasu
çok büyük adam , sağlam düşünür.son yüzyılın yüz türk büyüğü içinde sayılabilecek adam!
K
kalem010114 yıl önce
göçmüş kediler bahçesi
`bilge karasu`' nun 1979 yılında yayımladıgı tekrar tekrar okunası oyku kitabı. günlerden deniz, sulardan salı, yürürden vatos, yüzerden kedi... demistir kendileri...
K
kalem010114 yıl önce
bilge karasu
K
kalem010114 yıl önce
bilge karasu
K
kalem010114 yıl önce
debra morgan
`Dexter` dizisinde `Dexter Morgan`'ın üvey kız kardeşidir . Küçüklüğünde öz babasının hep dexter ile ilgilenmesi sonucunda abisine karşı büyük bir nefret beslese de aslında onu çok sever . Dizi içerisinde `argo` konuşma dili ile dikkatleri üzerine çe… devamını gör
K
kalem010114 yıl önce
debra morgan
`Dexter` dizisinde `Dexter Morgan`'ın üvey kız kardeşidir . Küçüklüğünde öz babasının hep dexter ile ilgilenmesi sonucunda abisine karşı büyük bir nefret beslese de aslında onu çok sever . Dizi içerisinde `argo` konuşma dili ile dikkatleri üzerine çe… devamını gör
K
kalem010114 yıl önce
debra morgan
K
kalem010114 yıl önce
bilge karasu
K
kalem010114 yıl önce
bilge karasu
K
kalem010114 yıl önce
bilge karasu
© copyright 2005 - 2026