hiçbir zaman mümkün olamayacak karma sıfatımdır.
(bkz: ben bilmem karmam bilir)
candır. bu da öyle bir tanım olsun. yalan mı söylüyorum sanıyorsunuz. sırf şirin babayı izlemek için sokaktakileri toplardım eve. sırf onlar sokakta oynamasın diye. ben evde otururken onların sokakta koşturmalarını içime sindiremezdim. *
(bkz: harun abi)
bu ne biçim karma sıfatı lan dedirten karma sıfatı.
şu an sahip olduğum ve çok mutlu olmamı sağlayan karma türü.
çevresinde sevilen sayılandan sonra çikita muzdan önce karma değeri. an itibariyle karma değerimdir.
sözlük rütbesi.
bir sözlük ünvanı .. iyi mi, kötü mü bilemedim ama.
şirineye sürekli düzmek isteyen piçtir bu aynı zamanda. bıraksın baba ayaklarını adam olsun adam.
http://galeri.uludagsozluk.com/32/%C5%9Firin-baba_58922.jpg
http://galeri.uludagsozluk.com/25/%C5%9Firin-baba_58923.jpg
bütün büyülerin hangi sayfada hangi kitapta olduğnu ilk denemede bulan ancak bildiği büyüleri bile kitaba bakarak yapan babadır.
karma basamaklarından biri.
alışmak zor olacak.hem şirinlik hem babalık.ah be sözlük sen ne hallere düşürüp çıkaransın.
şirin baba cnc tezgaha bağlamış seri çalışmış.bi köy dolusu şirini nasıl peydahlamış acep.saygı duyulmayı hak ediyor.
Yeni ulaştığımı gördüğüm karma seviyesi. Ne lan bu..!
karmamın son noktası.. somurtkan şirin olmayı tercih ederdim halbuki...
hulusi kentmen'e benziyor.
O adamı şirin bulan varsa açık açık söylesin allah aşkına. Neden adı şirin baba acaba?
kırmızı pantolon giyen ve sakalı olan tek şirindir. ayrıca şirinlerin çok hürmet gören lideri ve akıl babasıdır.
orijinali papa smurf olan isim. bir de yeni karma şeysim, haha pek sempatik lan bu. gözlüklü şirin aklıma geliyor o cırtlak sesiyle şirin baabaaa demesiyle.*
uslu bir yazar olursanız sizde birgün şirin baba olabilirsiniz.
şirin bir karma seviyesi. komik lan, bildiğin komik.
çabucak değişmesini istediğim karma değeridir. *
sözlük yazarlığında ilginç bir karmadır neden şirin baba güçlü şirin falan değil ? bari birazcık götümüzü kaldırsaydınız güçlü falan diyerek , şirin baba deyince insanın üzerine büyük yaşlılık çöküyor valla hayattan biraz soğudum...

(bkz: beni bu karmadan kurtarın)
şirinler köyü komünist partisinin genel sekreteridir.
sözlük yazarlarının karmasının karşısında yazan değerlendirme.
© copyright 2005 - 2026