bugün
- nickten isim tahmini yapmak69
- gocunun nerede olması10
- biber dolması olsa da yesek5
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum16
- hikayeyi devam ettir30
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- yeşilçam filmi izlemek6
- sözlüğe yön veren kutup yıldızı yazarlar3
- cinsel hikaye yazıyoruz3
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler9
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken8
- ailevi değerlere dil uzatan insanımsılar5
- aziz nikola3
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey12
- sen true yu savundun2
- pizzada ince hamur tercih eden erkek11
- penisi en uzun yazar hangisi sorunsalı2
- önüne gelene ayar verebileceğini zanneden insan3
- aylık 497 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- finike2
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi6
- bütün güzel kızların kapılmış olması5
- uysaljakoben16
- bal porsuğu3
- dizel araç devrinin bitmesi3
- hayattan zevk alamamak10
- aylık 498 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- sözlüğün kızlık zarı ile imtihanı4
- cem küçük5
- 11 kişilik kılıçdaroğlu destek yürüyüşü4
- nick vermeden bir yazara seslen16
- takip edilesi instagram sayfaları2
- kobra dürüm2
- sözlükçülerin zeka seviyeleri4
- yeni parti50
- yılmaz özdil5
- erector eski nesil hesapları nereden buluyor6
- sünnet olmak3
- gün boyu sözlükte birbirini yalayan tipler7
- sözlüğün hayvandan geçilmemesi2
- arkadaşım uysaljakobeni kürsüye davet ediyorum3
- yarrağı boka bulayıp kızartmak5
- karga vs papağan3
- yazarların zeka seviyeleri7
- mala vurarak çoluğunu çocuğunu geçindiren baba5
- türkiyedeki bölümlerin açıldığı ilk üniversiteler4
- sözlük profiline fotoğraf koyan yazarın asıl amacı7
- size yapılmayan iyiliğin başkasına yapılması3
- melih gökçek3
Erzurum'un Pasinler ilçesinde 1969 yılında doğdu. ilk-orta ve lise öğrenimini pasinlerde, yüksek öğrenimini 1993 yılında Atatürk Üniversitesi Kâzım Karabekir Eğitim Fakültesi Tarih bölümünde tamamladı. 1995-97 yılları arasında Kafkas Üniversitesi'nde görev yaptı. 1997 yılında Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Yakın Çağ Tarihi alanında yüksek lisansını bitiren Kantarcı, aynı yıl Atatürk Üniversitesi Atatürk ilkeleri ve inkılâp Tarihi Enstitüsü'ne geçiş yaptı.
1997 yılında Doktoraya başladı. Amerika Birleşik Devletleri'nde "Ermeni Toplumu ve Türkiye'ye Yönelik Lobi Faaliyetleri" konulu teziyle 2003'te "Bilim Doktoru" unvanı aldı. YÖK bünyesinde kurulan Türk-Ermeni ilişkileri Milli Komitesinde Yürütme Kurulu Üyesi olarak görevlendirildi. 2003 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih bölümünde öğretim üyesi olarak çalışmaya başladı.
"Ermeni Araştırmaları" adlı Türkçe ve "Armenian Studies" adlı ingilizce dergilerin yardımcı editörlüğünü, çeşitli akademik dergilerin yayın danışmanlığını yapan Dr. Kantarcı'nın şu ana kadar birisi ingilizce olmak üzere üç kitabı, editörlüğünü yaptığı üç ciltlik bir kitap ve çeşitli akademik dergilerde çok sayıda makalesi yayınlanmıştır.
1997 yılında Doktoraya başladı. Amerika Birleşik Devletleri'nde "Ermeni Toplumu ve Türkiye'ye Yönelik Lobi Faaliyetleri" konulu teziyle 2003'te "Bilim Doktoru" unvanı aldı. YÖK bünyesinde kurulan Türk-Ermeni ilişkileri Milli Komitesinde Yürütme Kurulu Üyesi olarak görevlendirildi. 2003 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih bölümünde öğretim üyesi olarak çalışmaya başladı.
"Ermeni Araştırmaları" adlı Türkçe ve "Armenian Studies" adlı ingilizce dergilerin yardımcı editörlüğünü, çeşitli akademik dergilerin yayın danışmanlığını yapan Dr. Kantarcı'nın şu ana kadar birisi ingilizce olmak üzere üç kitabı, editörlüğünü yaptığı üç ciltlik bir kitap ve çeşitli akademik dergilerde çok sayıda makalesi yayınlanmıştır.
Türksam Baş Danışmanı.
(bkz: Türksam)
(bkz: Türksam)
her fırsatta bilim adamı kisvesi altında siyasi propaganda yapan aşırı sağcı öğretim üyesi. kendisi halen kırıkkale üniversitesi uluslararası ilişkiler bölümü'nde propaganda ve ajitasyon çalışmalarına yrd.doç.dr. olarak devam etmektedir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar