bugün

lig şampiyonluğunu bursaspor'dan çok, fenerbahçe'nin ezik metresleri'nin kutlaması durumu.

- ay duydun mu kardeş, bizim herif iş istündeyken basılmış!!

+ iyi oldu ayol, benim de geçen belimi kırmıştı hayvan!!

(bkz: beşiktaş)
(bkz: galatasaray)
tanım olsun: bursasporun şampiyonluğunu ezik diye tabir edilenlerin daha çok kutladığını ima eden iddiadır. *
(bkz: bak bu çocuk stendap yapsa çok tutar he)
şampiyonluğu, hatta alınmamış şampiyonluğu kutlayan ardından döt olan eziklerden daha ezik değillerdir.
(bkz: ağlıyorlar efendim durduramıyoruz)
fenerbahçeli bir taraftarın sitemidir.

(bkz: debelenme)
(bkz: daha çok kafa yapçaz)
(bkz: ne yapsam da rezilliğim unutulsa)
(bkz: üstündeki pisliği sağasola saçıp arınmayı ummak)
(bkz: dereyi görmeden paçaları sıvamak)
(bkz: hala konuşabilen fenerli)
(bkz: el bisikletiyle erdek e gitmek)
sürekli ironi malzemesi olan ve böyle giderse ironiliği sonsuza dek sürecek olan bir yazar haykırışı.* n*
2-2 anonsu üzerine gerçekleşen olay.
lig şampiyonunun 11 puan gerisinde kapatanların avuntusudur.
konuşsunlar, ancak konuşurlar.
kötülüğün engellenmesini kutlayan kişilerdir. dark side'a karşı birleşmiş güçleri temsil etmektedirler. kurtuluş savaşında yunanları denize dökmek için birleşen çeşitli illerin halkı gibidirler ve ezik değil kahramandırlar.
(bkz: ağlama melis)
(bkz: kaşınıyorlar efendim durduramıyoruz)
(bkz: mütemadiyen ağlıyorlar durduramıyoruz)
(bkz: fener e karşı eziklerin birliği)
(bkz: türkiye de ne çok bursa lı varmış megerse)
ucu açık bir tanımlama ile belli bir kesimi işaret etmemiş, belirsiz bir gönderme.
evet. 5 dakkalığınada olsa 55 bin kadar ezik tarafından kutlanmıştır.
edüt: eksileyen arkadaşları da katarsak 60bini bulucak
(bkz: #8100211)
aslında fenerlileri ezik olduğunu gösteren önerme. herkes kutladığına göre seveni yok demek ki fenerin, yani esas ezik ordusu fenerde.
tam tersi durumda kendileri bursa'yı desteklemezlerdi değil mi? Geçen sene sivas'ı destekleyen bir takım vardı ne oldu ona?
son süreçte ben en çok adnan polat a üzüldüm bir fenerli olarak, ulan adam rijkaard ı getirdi, ezikleri adam edemedi, yuh artık mourinho yu mu getirsin daha, yok artık!!!

ezikler bugün bursa nın kazandığı şampiyonluğa seviniyor fener le sözde dalga geçerek...

(bkz: türkiye de ne çok bursa lı varmış megerse)
(bkz: kahrol düşman al sana eksi)
sanki bir ses duydum.. ezik mi?

işin aslı şu ki efenim, fazla söze gerek yok.. her 4 senede bir şampiyonluk içinizde patlıyor, salya sümük ağlıyorsunuz.. 52.000 tane kolpa, stada toplanıp 'fener gol gol gol' diye çakma bi tezahürat yapıyorsunuz, sonucunda yine o çok sevdiğiniz caddenizde hüngür hüngür göz yaşı döküyorsunuz.. ama harbiden çok kötü bir duygu olsa gerek.. 3. kez böyle içinizde patladığında olacakları düşünemiyorum bile..
ayrıca, saat 21.45 olduğunda televizyonu açıp, kadıköyde olanları izleyip orgazm oluyorum desem yeridir.. kimse boşuna çemkirmesin, biz sizle daha çook daşşak geçeriz..
biz en başta demiştik; çocuklar inanmayın.

ha bu arada müjde; beşiktaş 3-2 yapmış..

(bkz: ağlama melis)
(bkz: şampiyon olmadan timsah dansı yapan apaçiler)
fenerliden daha ezik kim kaldı aramızda diye sormama neden olmuş bir cümle.

şoktalar sanırım hala.