bugün

çevrede bulunan diğer şahıslardan değer bakımından ayrılan, kişinin gözünde nevi şahsına münhasır insan.
özel insan diye bi şey yoktur,sizin özelleştirdiğiniz insanlar vardır,bakınız nasıl ki okullar hastaneler özelleştiriliyor keyfi olarak menfaat uğruna siz de bakarsınız bir gün ulan çok yalnız kaldım birine yanaşım o benim için özel olsun ayrılmayalım millet bize baksın imrensin düşüncesiyle yola çıkarsınız o an karşınıza biri çıkar ve o kişi özel olur(özelleşir.)o andan sonra o insan adeta insan değildir,yaratıktır,melektir o(!)
bir kişi için özel olan insandır.. bu mantıktan yola çıkarsak dünyadaki herkes birileri için özeldir. en sevmediğiniz insan bile ailesi için özeldir.
o kadar bilindiktir ki asla özel değildir. zira sen-ben-o ve çoğulları olarak her insan onu arar, onu bekler, onu ister, onu sever, onu özler. özel olmak teklikse ve biricik olmaksa bu tanımlara hiç uymaz özel insan.
herkestir. hiç kimsedir. dünyada yaşayan herkes özel birer insan olduğundan; dünya üzerindeki hiç kimse özel değildir.

http://pilonidalkist.blog...s-kl-donmesi-part-ix.html
görsel
Özel biriyle birlikte olduğunu, çenesini kapatıp karşılıklı susabildiği zaman anlıyor insan.
Diğerlerinden farklı olan insan.
© copyright 2005 - 2026