bugün
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği42
- şemsiyeli benim10
- şemsiyeli olayının gerçek yüzünü açıklıyorum5
- ikizler burcu kadını olmak9
- kürtler asimile edilmelidir4
- herkesi seven insan9
- sözlüğe renk katan yazarlar hangi rengi katıyor23
- allah'ın yasakladığı cinsel ilişkiler10
- kadir inanır'ın kendi ailesine miras birakmaması5
- allah13
- suudi arabistan'a demokrasi gelmeli3
- hard sevmeyen bir kızı harda nasıl ikna edersiniz7
- et döner dürüm4
- hepimiz şemsiyeyiz2
- true nickli yazar15
- çok hastayım sözlük6
- ekşi sözlük5
- sarı poşet kudurtması15
- uludağ sözlüğün saçmalığı4
- götünden tanırım seni8
- pluviofil2
- erkeklerin bir kızda aradığı kriterler9
- sigara içmemenin çok sıkıcı olması2
- trt 22
- sürekli birilerine cevap yetiştirmek10
- sözlüğe renk katan yazarlar7
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz25
- evliliği ayakta tutan güçler13
- introsuyla bizi bizden alan şarkılar2
- manisada okul saldırısı17
- kara şemsiyeli benim2
- tai lung12
- en çok ihanet eden burçlar7
- orta şeritte giderken selektör yapan kavat2
- her konuda bilgisi olanı ukala diyerek hor görmek6
- true'yi evlendiriyoruz3
- türkiye de muhalefet var mı10
- celal şengör'ün burç yorumu6
- afrikalılar gariban avrupa emperyalist yalanı17
- tas kafa traşlı hırt sorunu12
- ktç'nin şemsiyeli olması4
- iş hayatında takılan maskeler6
- the white buffalo2
- 22 eylül 2026 istanbul sağanak uyarısı3
- bik bik'in neden bu kadar tatlı olması7
- ai otomatik silme kalksın2
- siyaset üstü yazarlar9
- y o r u l d u m5
- kış geliyor6
- pkk lılar ermeni dölüdür deyince hırttıran hırt9
facebook'un yanında bok yediği türk sitesi.
eski kulağı kesikler bilir zurna.com'u.
irc server'ı iken "abi op versene ehehehe" dediğimiz zamanların yeni versiyonudur.
eski kulağı kesikler bilir zurna.com'u.
irc server'ı iken "abi op versene ehehehe" dediğimiz zamanların yeni versiyonudur.
(bkz: zurna is back)
tanım:hayatımdaki bi çok güzel insanı tanımama vesile olan yer.
mükemmel insanlar ediniyorsunuz,
uzun bi süre sonra hayatınıza dönüp baktığınızda en değerlilerim dediklerinin çoğunun orda tanıdığın ama sana reelden daha yakın olabilmiş uzak ''Canların'' olduğunu görüyorsun,
onlarla paylaştıların, eğlencelerin, mutllulukların yanına kar kalıyo..
ah eski zurna ah.*
mükemmel insanlar ediniyorsunuz,
uzun bi süre sonra hayatınıza dönüp baktığınızda en değerlilerim dediklerinin çoğunun orda tanıdığın ama sana reelden daha yakın olabilmiş uzak ''Canların'' olduğunu görüyorsun,
onlarla paylaştıların, eğlencelerin, mutllulukların yanına kar kalıyo..
ah eski zurna ah.*
harikadır candır. ''abi op verseneler'' ''slm asl'' ler ''nick nasıl register ediliyor lan''lar ''kanal nasıl açılıyor'' lar kızlar, erkekler, kız takliti yapan erkekler, geyikler, makaralar ''benimle tanışmak için #sex kanalına tıkla'' diye gelen reklam mesajları. unutmak mümkün mü be?
her şeyin ilkleri güzel derler zurnada öyle. facebook msn falan hepsi boş. bir kere konuştuğun kızı yakalayabilmek için sabaha kadar aynı kanalda beklemeler falan uykusuz geceler yapılan muhabbetler. hey gidi hey koca zurna.com yoksa ben zurna mıyım he?
gammaza not: zurna olmadığı mı söylediğiniz için teşekkürler. bende öyle tahmin etmiştim. *
her şeyin ilkleri güzel derler zurnada öyle. facebook msn falan hepsi boş. bir kere konuştuğun kızı yakalayabilmek için sabaha kadar aynı kanalda beklemeler falan uykusuz geceler yapılan muhabbetler. hey gidi hey koca zurna.com yoksa ben zurna mıyım he?
gammaza not: zurna olmadığı mı söylediğiniz için teşekkürler. bende öyle tahmin etmiştim. *
bir dönemler çok güzel olan fakat zamanla her güzel site gibi, amelelerin doluşmasıyla seviyesizleşen arkadaşlık platformu.
kurulduğu günden bu yana site müdavimi olan üyelerin sohbetlerine doyum olmaz. kah davos zirvesi konuşulur foto altlarında, kah üyeler arasında dest-i izdivaç programı canlandırılır. geyiğin dibine vurulur. doğru insanlarla karşılaştığınızda paha biçilemez arkadaşlar kazanmanız işten bile değildir.
güzel olan taraflarının yanı sıra, zurna.com'u bir sex platformu olarak belleyip gelenlerin sapık mesajlarıyla karşılaşabilir, fotolarınıza abuk subuk yorumla yapıp msn bırakan insanlarla karşılaşabilirsiniz.
zurna.com'un bir şanssızlığı da kendisini irc.zurna ile karıştıranların önyargılı davranmalarıdır. zurna.com bir chat kanalı değil yonja, netlog, facebook gibi bir arkadaşlık platformudur.
ha bir de; kişi başına 275 fake profil düşer.
kurulduğu günden bu yana site müdavimi olan üyelerin sohbetlerine doyum olmaz. kah davos zirvesi konuşulur foto altlarında, kah üyeler arasında dest-i izdivaç programı canlandırılır. geyiğin dibine vurulur. doğru insanlarla karşılaştığınızda paha biçilemez arkadaşlar kazanmanız işten bile değildir.
güzel olan taraflarının yanı sıra, zurna.com'u bir sex platformu olarak belleyip gelenlerin sapık mesajlarıyla karşılaşabilir, fotolarınıza abuk subuk yorumla yapıp msn bırakan insanlarla karşılaşabilirsiniz.
zurna.com'un bir şanssızlığı da kendisini irc.zurna ile karıştıranların önyargılı davranmalarıdır. zurna.com bir chat kanalı değil yonja, netlog, facebook gibi bir arkadaşlık platformudur.
ha bir de; kişi başına 275 fake profil düşer.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar