bugün
- hayalinizdeki kız tipi8
- ahmet türk10
- istanbul a taşınmak8
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi11
- hayat 40 yaşında başlar13
- anın görüntüsü11
- d bahçeli'nin şoförü s karabıyık ile olan kaseti8
- jose mourinho10
- hanımından başka kadına bakmayan erkek9
- gazze de savaşmak için 30 bin gönüllü alımı13
- papa'nın ölümüne üzülmeyen islamcılar10
- tcmb altın rezervinin 720 ton olması9
- saç ektirmek ve estetik hakkında düşünceleriniz11
- erdoğan firavun mu musa mı21
- köylülerin akp ye oy verme nedeni13
- dizel araba9
- 2023 seçimlerini erdoğan kaybetseydi8
- papa adayı olsanız ilk vaadiniz ne olurdu8
- eski ulu prensesi10
- zorbay küçük11
- bir milyon verseler akpli olur musunuz9
- yazarların yeni papa adayları11
- 2028 de chp zihniyetinin adayı kim olsun8
- küresel ıkınma24
- geri dönüşü olmayan şeyler19
- evli yazarların sözlükteki amacı sevişmektir9
- ali koç8
- sözlük yazarlarının vajinal doğuma bakışı21
- fotokopici bi erkek10
- chatcpt yle sohbet etmek15
- sözlük kızını hamile bırakmak8
- fenerbahçe taraftarı10
- sözlük yazarlarının suçları12
- siyasal islam'ın sonu9
- birlikte iyi giden şeyler9
- tayyip kaybederse ne olur25
- 20 nisan 2025 fenerbahçe kayserispor maçı35
- saç beyazlaması11
- aferin ilacı kaç saatte bir içilir15
- evli kadını hamile bırakmak10
- sonuna kadar umudunu yitirmeyen insan14
- kıbrıs ı verip kurtulalım diyen kemalistler8
- kuzey kıbrıs taki hainler18
- sürekli türkçülerin soyunu araştıran kürtçü11
- ekonomi kısa süre içinde düzelecek13
- ülkemde mini etekli kadın görmek istemiyorum15
başlığı görünce sözlüğe bir daha gelinse alınacak nickler bakınızı verecektim ki nesildaşımız bizden önce davranmıştır.
başlığını açması bana kısmet olmuş, alt devre yazar.* benim bulduğum yazar, troll olmaz. hadi kurtardım sizi.
gece gece canımı dolma çektirmiş yazar. Vereceği olsun be!
hoşgelmiş nesildaş yazar.
(bkz: tamlamanın amına koymak)
(#22487319) sırf bu entrysinden ötrü saygıyı hakeden yazar.
espriden anlayan sözlük yazarıdır. hayır ne alakası var benim esprileri beğendiğinden diil tabikiside. sözlüğün vazgeçilmezlerinden olacağını umut ederek, kaliteyi arttırması beklenen yazardır. nick'inde eğitim ve beslenme ihtiyaçlarını kombine etmiştir.
bu yazar var ya çok tatlı , ayrıcada muhteşem bir insan kıymeti bilinmesi gerekn ender insanlardan biridir
sözlükte daha yazılarına yeni rast geldiğim sıcak satırları olan on birinci nesil yazar. ve nickaltı boş. hayret dedim.
güvenle takip edebilirsiniz yazılarını. ben sevdim. sıcak ve samimi.
sözlükte daha yazılarına yeni rast geldiğim sıcak satırları olan on birinci nesil yazar. ve nickaltı boş. hayret dedim.
tanıdığım en sıcakkanlı insanlardan. konuşmaya başlanılan ilk andan itibaren samimiyeti hissettirme becerisine fazlasıyla hâkim, sevilen yazar.
Sürekli kız olduğunu dile getiren yazar.
Tamam bacım anladık.
Sendeki bizde, bizdeki sende yok uzatma bu kadar.
Sıcak samimi yazardır.
Tamam bacım anladık.
Sendeki bizde, bizdeki sende yok uzatma bu kadar.
Sıcak samimi yazardır.
Hiçbir yazısında, cinsiyet belirtmeden yorum yapmaya dikkat eden yazardır...
Lakin o yazar, kadın yada erkek olmanın salt bir detay olduğunu, aslolanın " insan olmak" gerektiğini bilir...ve böyle yaşar....
Lakin o yazar, kadın yada erkek olmanın salt bir detay olduğunu, aslolanın " insan olmak" gerektiğini bilir...ve böyle yaşar....
Bugün istemeden kendisini üzdüğüm yazar. Özür dilerim.
kısa zamanda çok sevdiğim bir insan.. gerçekten ayrı bir değer.
burada da belirtmiş bulunmaktayım: https://www.uludagsozluk.com/e/31318083/
burada da belirtmiş bulunmaktayım: https://www.uludagsozluk.com/e/31318083/
bir entry´mden sebep bana özel yazmis bir yazar.
yok öyle kötü bi sey yazmamis, baya sempatik bir mesaj yazmis. okuyunca direk önyargili davranip, "olm cevap verme allaaan trolüdür" dedim önce. daha sonra 100-150 tane entrysini okudum, kimisi hic isime yaramiyacak seylerdi ama bilinclendirici ve bilgilendirici. yazma tarzi, düsünceleri, fikirleri bu sözlükte uzun zamandan beri görmedigim, özledigim kalitede. bu sefer de önyargimdan dolayi kendimden utandim.
bahaneyle kendime kurban da bulmus oldum. noktalama, imla hatasindan bol bol gammazlayabilecegim bir yazar. öyle noktalari, ünlemleri felan cok hor kullaniyor, yakinda entry düzeltmekten entry giremiyecek gibi geliyor bana. *
okuyun böyle yazarlari!
yok öyle kötü bi sey yazmamis, baya sempatik bir mesaj yazmis. okuyunca direk önyargili davranip, "olm cevap verme allaaan trolüdür" dedim önce. daha sonra 100-150 tane entrysini okudum, kimisi hic isime yaramiyacak seylerdi ama bilinclendirici ve bilgilendirici. yazma tarzi, düsünceleri, fikirleri bu sözlükte uzun zamandan beri görmedigim, özledigim kalitede. bu sefer de önyargimdan dolayi kendimden utandim.
bahaneyle kendime kurban da bulmus oldum. noktalama, imla hatasindan bol bol gammazlayabilecegim bir yazar. öyle noktalari, ünlemleri felan cok hor kullaniyor, yakinda entry düzeltmekten entry giremiyecek gibi geliyor bana. *
okuyun böyle yazarlari!
https://www.uludagsozluk.com/e/31428575/
çok doğru bir tespit yapmış. bu tespiti yapmak da herkesin harcı değil. nedense hayatı bilen, olgun biri olduğunu düşündüm. eline sağlık.
çok doğru bir tespit yapmış. bu tespiti yapmak da herkesin harcı değil. nedense hayatı bilen, olgun biri olduğunu düşündüm. eline sağlık.
sözlüğün kendi halinde, aklı başında nadir yazarlarından biridir. varlığı mutlu edenlerden. iyi ki burdasın.
sözlüğün en kaliteli yazarlarından bir tanesi.
Düşüncelerine değer verdigim yazarlardan biridir.
Okuyup oyladığı icin teşekkür ederim.
Okuyup oyladığı icin teşekkür ederim.
valla güzel nick ne yalan söyliyim.
dikkatli takipçilerindenim. bugüne kadar ne bir polemiğe girdiğini gördüm, ne forum chat tarzı yazdığını. ama çaylak. sanırım modlara da ulaşamıyor. cidden ilginç.
Hümanist duruşuyla gurur duyan ve bu uğurda, kırk fırın ekmek yemiş yazardır.
Nickiyle çelişen, yazarlığı, sataşma ve dedikodu kumkumalığı ile karıştıran zavallı zihniyetlere de prim vermeyendir aynı zamanda.
Kıskanma n' olur, insan ol, senin de olur!
Nickiyle çelişen, yazarlığı, sataşma ve dedikodu kumkumalığı ile karıştıran zavallı zihniyetlere de prim vermeyendir aynı zamanda.
Kıskanma n' olur, insan ol, senin de olur!
Insan sevmesi digerlerine batan yazar.
Sapma yolundan.
Sapma yolundan.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar