bugün
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi17
- ya bi siktirin gidin16
- sözlükte sevgili yazar eksikliği9
- ulu sözlük telegram grubu12
- sümüklü böcek çiftleşmesi6
- sözlük yazarlarının eski sevgiliyi unutma süresi10
- 2026 lisans kpss sonuçları8
- sarapci koala hatayi12
- nick vermeden bir yazara seslen12
- şapka takar mısınız13
- arkadaşlar ben de hesabımı siliyorum10
- rüzgarlı havaları seven tip4
- diğer sözlük4
- istanbul11
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- aslan burcu erkeği aslan burcu kadını ilişkisi9
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- tanıdık mod arkadası olan yazarlar3
- bipolar bozukluk3
- kosta rika3
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı7
- berna laçin'in gözaltına alınması40
- bir kadına hatunum demek2
- sevilme duygusu3
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- mehdilik iddiasında bulunanların ortak özelliği3
- özelden aktifim ben diyen yazar4
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- sezen taş6
- yemek yedikten sonra kusmak9
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- friedrich hegel la bi cay icek6
- nervionun beni engellemesi10
- ucan tekme atan hipopotam43
- en güzel reçel3
- vanuatu2
- arkadaşlar buldum9
- kemalizmin çöküşü8
- atilla taş'ın kızı sezen taş'ın ölümü2
- ölümlü dünya diyerek affedip heba olmak4
- şükürcülük9
- büyük oyunu görmek9
- vladimir ilyiç lenin2
- kremalı tavuklu makarna vs salçalı makarna7
- popüler bir yazar olmanın zorlukları6
- maltepe'deki çöken binanın kaçak katları13
- toplumun feminizasyonu2
- boğaz ağrısına iyi gelecek şeyler8
- maaşınızla nasıl yatırım yapıyorsunuz11
Sevgilisine yazdığı aşk dolu mektubunu zarfın içine koydu. Zarfın ağzını bir güzel yaladı, kapağı kapattı. Tutsun diye iyice de bastırdı ki aman meraklı eller uzak dursun, açamasın, hasetlerinden çatır çatır çatlasın.
Zarfı kıza götürmesi için sokakta oynayan afacan bir çocuğa bir lira ile birlikte verdi. Çocuğa iyice de tembihledi ki, aman maazallah o anası olacak şirret karı çıkarsa hemen toz ol.
Çocuk kapıyı tıklattığında kapıyı açan kız oldu. Eşikteki duran kız, zarfı kimse görmeden koynuna soktu. Çocuğun eline bir lira sıkıştırıp konuşurken iyice tatlı dilliydi ki, aman bak bunu kimseye söyleme, parayla da kendine gazozla gofret al.
Kız mutluluktan uçarak, yüzünde geniş bir tebessümle odasına girdi. Zarfı önce kokladı, sevgilinin kokusu vardı. Sonra kenarından hemen ama iyice de dikkatli yırttı ki kağıda zarar gelmesin, anası gelmeden içindekini okuyabilsin.
“Sonra kenarından hemen yırttı ki...” Bir kapak neden bir daha hiç açılamamacasına kapatılır ki? Bir zarf neden kendini kapaksız bırakır? işi bitince atılacağını bile bile zarf olmak ister?
Aşklarını yazdıkları kağıtları yaban ellerden koruyan zarf neden aşıkların gözünde bu kadar değersizdir?
Aşk...
Aşk için ölmeli aşk, o zaman aşk... Zarf gibi... Öyle mi?
Zarfı kıza götürmesi için sokakta oynayan afacan bir çocuğa bir lira ile birlikte verdi. Çocuğa iyice de tembihledi ki, aman maazallah o anası olacak şirret karı çıkarsa hemen toz ol.
Çocuk kapıyı tıklattığında kapıyı açan kız oldu. Eşikteki duran kız, zarfı kimse görmeden koynuna soktu. Çocuğun eline bir lira sıkıştırıp konuşurken iyice tatlı dilliydi ki, aman bak bunu kimseye söyleme, parayla da kendine gazozla gofret al.
Kız mutluluktan uçarak, yüzünde geniş bir tebessümle odasına girdi. Zarfı önce kokladı, sevgilinin kokusu vardı. Sonra kenarından hemen ama iyice de dikkatli yırttı ki kağıda zarar gelmesin, anası gelmeden içindekini okuyabilsin.
“Sonra kenarından hemen yırttı ki...” Bir kapak neden bir daha hiç açılamamacasına kapatılır ki? Bir zarf neden kendini kapaksız bırakır? işi bitince atılacağını bile bile zarf olmak ister?
Aşklarını yazdıkları kağıtları yaban ellerden koruyan zarf neden aşıkların gözünde bu kadar değersizdir?
Aşk...
Aşk için ölmeli aşk, o zaman aşk... Zarf gibi... Öyle mi?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar