bugün

Sevmediğim uygulama. Birtek okul ödev işlerinde kullanıyorum zaten. iphone sahibiyse imsg kullanırım değilse mesajlaşmayı tercih ederim konuştuğum kişiyle. Gerçekten whatsapp kullanıyor musun? Sorusu bende yerinde ve abes durmayan sorudur. Kullanmıyorum. Mesaj at.
Nice gençler yitip gitti. Ansızın elin çarpmasıyla gecenin bilmem kaçı çağrı atmalar yanlış kişiye yanlış mesaj atmak daha niceleri. Teknolojinin zararları Yunanistan'a mı kitlesek acaba.
Whatsappus Bitirenus
Uludağ sözlüğün whatsapp grubu var.
Güncellemesinin amk dediğim uyguluma.

Beklenen kişi yazmadiktan sonra neye yarar.
milletin durum ve profil değişikliğine bakmak için girdiğim milletinde la sen hayırdır sürekli çevrimiçisin muhabbetini yaptığı uygulamadır. teşekkür ederim stalklarıma ettiğin yardımlar için whatsapp.
Kişilerin durumlarına yazdıkları yazıları okudukça çocukluğumda ki msn aklıma gelir ah ah.
vatsapı olmayan kişilerin bizden olmadığını hissederim. ille de vatsap.
uludağ sözlük yazar kişisidir.

ateistlerin açıklamasını istediği bir husus var:

(bkz: #31455085)

çok can alıcı bir noktaya parmak basmış.

evet atayızlar?
Bazen çok sinir ediyor beni...
ilginç bir bug bulduğum uygulama.
Kendi numaranızı telefonunuza kaydediyorsunuz WhatsApp'ta da çıkıyor. Ve kendinize mesaj falan gönderebiliyorsunuz.
hala ısrarlı gif özelliği koymayan uygulama. en büyük eksisi bu. neden yapmıyorlar anlamıyorum. video olurken gif olmaması çok ama çok saçma. saçma sapan son görülme şeyleriyle uğraşacağına şuna bir el atsalar bir sürü kişiyi sevindirecekler.
whatsapp gruplarında kızların fotoğraflarına bakmaya çalışırken çok defa arama yaparak beni madara eden uygulama.
internet bağlantısı olan heryerde kullanılabilen bir iletişim ağı.
sadece whatsapp kulanabilmek için smartphone alan kişilerin sayısı az değildir.
Ingilizce naber napıyosun anlamına gelen kelimedir değişik biçimleri vardır.
O profil fotoğrafının yanına arama tuşunu koyanın ben amına koyim dediğim uygulamadır. 3 kere aynı kişiyi aradığım oldu, o gün bugündür bakmam profillere.
Yeni güncelleme ile nihayet pdf gönderebildiğimiz uygulama. Docx pptx falan da gelirse mail dönemi de yavaş yavaş kapanır, her şeyi whatsapptan hallederiz.
Boşuna para veriyorum heralde.

Ne dost var ne sevgili.

Öyle girip milletin whatsapp durumlarına göz atıp çıkıyorum.
Çevrimiçi gördüğünüz kız arkadaşınızın size yazmıyor olmasını görünce ve aniden son görülme ekranını görünce hayatın size verdiği büyük acı ve trajedi tavsiyem whatsapp kullanmamanızdır.
Cok seviyordum artik sevmiyorum uygulamayi sildim yazanlar susmuyor cevrimici olsan takip ediliyorsun sevgilimde yok anne baba acil isler icin sms kullaniyorum ve cok mutluyum. ulasmak isteyen imkan zorlasinda arayiversin.
Oha iki tane p varmış sonunda. Application'un app'si bu herhalde.. Vay be zekice.. ufkum 1,4 katına çıktı resmen.
iletişimimi asla sağlamadığım kullanmadığım yerine snapchat ve ooVoo kullandığım uygulamadır.
"hem gelmeni istedim hem bekletmeni
sen mi daha güzelsin, beklemek mi seni?"

kişiler arasındaki bir diyalogda olgunlaşmayı, yoğunlaşmayı, derinleşmeyi, tefekkürü, hazmı adeta refleks derecesinde bir anındalığa, öyle ki iletinin karşıdakine ulaşma süresi iki katına çıksa (misal, 1 saniye değil de 2 saniye) insanı delirtecek kadar aptalca bir hıza, doyumsuzluğa, sabırsızlığa karşı kaybetmenin diğer adı. muhatabın ifadeleri üzerine yeterince düşünüp manalı bir karşılık vermeye fırsat vermez bu anındalık. daldan dala atlanabilir, bahsedilen konular tüketilemez, kuşatılamaz; bir tür araftır fikrimce böylesi bir ileti(şi)m biçimi. ele aldığımız meseleleri tüketemeyip kuşatamayışımız, naylon mesailerimiz, paketin içindeki gıdanın tadını duyumsayacak kadar vaktimizin olmaması ve paketin rengine aldanıp sepete atışımız sanırım özellikle günümüzde en çok sanat eserlerine sirayet etmiş halde. 20-30-40-50 yıl önceki eserlerdeki yoğunluk ve samimiyet ile günümüzü kıyaslayınca bir parça da olsa fikir sahibi olabiliriz sanırım.

bahsettiğim aylarca mektup beklemek değil. o arabesk sevdalar da herkese göre değil elbet, farkındayım. ancak bu anındalığın derhal doyurulmaması anlamsız yoksunluklara neden olabiliyor. bu da ilişkileri farkında olmaksızın hastalıklı hale getirebilir.

"bazı şeyler çok kolay elde edilir hale geldi. kolay elde edilen şeylerin kıymeti olmaz. bundan sonra kolay kolay ne bizim gibi yazanlar gelir ne de öyle okuyanlar (gürses) çünkü o zamanın, o ortamın içinde yoğrulmuş insanlardık biz. bugün bilgisayarla, internetle yoğrulan insanın duygusundan bir şey bekleyemezsin." (ali tekintüre)
Bu patlamadan mütevellit güne zibilyon tane mesajla başladığım uygulama. Yeter artık konuşmayın şu olayı da diyemiyorum zira korkularımızı böyle açığa çıkarıp rahatlatma yoluna gittiğimizi sanıyoruz lakin yavaş yavaş içimizdeki güven duygusunu böyle kemirdiğimizin farkında dahi değiliz.
7/24 online olduğum uygulama. O derece işsizim.
güncel Önemli Başlıklar