bugün
- beni kaybettin diyen erkek13
- eski sevgilinin aylar sonra yazması17
- bir sevgiliden beklenen şeyler11
- ekşiye gidiyorum ben10
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı12
- arkadaşlar bir şey danışacağım10
- arkadaşlar yeni işe başladım16
- yazarların yapmayı düşündükleri çocuk sayısı15
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- kadikoy psikolog4
- çanakkale kumandanı mustafa kemal paşa7
- sadece filistin'i önemsemek15
- bir erkeğin wp aile grubuna alınma kriterleri6
- sevgiliyi kediye onaylatmak7
- charlie kirk3
- 2019 da doğmak nedir4
- kahve falı bakabilen muhteşem fevkalade yazarlar8
- ona bir şarkı gönder4
- hangi şehrin erkeği meşhurdur5
- iblis'in sesini duymak11
- acemyan ilk dijital naif sanatçı2
- henüz hazır değilim3
- beşiktaş'ın marsilya'yı gol manyağı yapması4
- kahvaltıda kaç zeytin yersiniz16
- reddedilince brad pitt ten neyim eksik diyen erkek3
- bir erkeğe objektif bakma yetisini kaybetmek5
- mazotun litresi 101 lira36
- emma watson hala güzelmi3
- gocu38
- sevgilinin garanti kapsamı dışında kalması4
- mert arslan2
- 28 bine çalışmak8
- kıbrıs barış harekatını ecevit'e mal etmek21
- sen bakarken soyunamıyorum2
- allah6
- tavuk kanadı ne işe yarıyor sorunsalı7
- kürdü sevin10
- açık oyla başlayan ilişkiyi nikahla taçlandırmak6
- yeni sevgiliye kasko yaptırmak3
- evlenmeden önce kızı tazyikli suyla yıkamak2
- ekonomi iyiken de akpye oy vermeyenler25
- yaşlılığı kabullenemeyen insan10
- öğretmenler odasında özgür irade tartışması4
- israil11
- anın görüntüsü26
- sözlükteki şeref yoksunu yazarlar7
- okul zilinin pedagojik gereksizliği2
- nervio hamferdinin izmire gelmesi7
- sözlükteki kaliteli yazarlar41
- bik bik'in mutfağına konuk olmak30
tüm Avrupa kulüpler kupaları dahil olmak üzere tarihte en çok kupa kazanmış kaleci... * porto'da futbol hayatına başladıktan sonra uzun süre bu kulüpte kalmış daha sonra barcelonaya transfer olmuş ardından tekrar porto'ya geri dönmüştür. 99 sırt numaralı kaleci 03-04 sezonda avrupanın en iyi kalecisi seçilmişti. 2000 yılı içerisindeki bir Türkiye - Portekiz maçında arif'in yeşilçam artistlerine taş çıkarırcasına kendini atması sonucu kazanılan penaltı sonrası penaltıyı kullanmak için topun başına geçen Alpay'a sağlam küfür etmişti. O penaltı gol olsun Vitor baia mal olsun diye ne dua etmiştimde olmamıştı. az evvel ünlu portekizliler diye başlığı gördüm aklıma geldi. Ne çok abartmışız adamı gözümüzde şimdilerde 40'lı yaşlarında olması lazım acaba halen futbol oynamakta mı ? hey gidi vitor hey
Vitor Manuel Martins Baia;
2006-07 sezonu sonunda futbolculuğa veda etmiş, kariyerinin önemli kısmını porto forasıyla sürdürmüş portekizli kaleci. milli formayla 80 maça çıkmıştır.kulüpler adına toplam 445 maça çıkan vitor baia, 246'sı 1989-1996, 160'ı 1999-2007 yılları arasında olmak üzere porto ile 406 maça çıkmış, 1996-1998 yıllarında oynadığı barcelona'da ise 39 maçta forma giymiştir.
porto ile 10 portekiz ligi şampiyonluğu, 5 portekiz kupası, 8 portekiz süper kupası, 1 uefa kupası, 1 şampiyonlar ligi kupası, 1 kıtalararası şampiyonluk
barcelona ile 1 la liga şampiyonluğu, 2 ispanya kupası, 1 ispanya süper kupası ve 1 avrupa kupa galipleri kupası (eski uefa kupası) kazanmıştır.
toplamda kazandığı kupa sayısı 31.
http://transfermarkt.co.u...r-baia/aufeinenblick.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Vitor_Baia
2006-07 sezonu sonunda futbolculuğa veda etmiş, kariyerinin önemli kısmını porto forasıyla sürdürmüş portekizli kaleci. milli formayla 80 maça çıkmıştır.kulüpler adına toplam 445 maça çıkan vitor baia, 246'sı 1989-1996, 160'ı 1999-2007 yılları arasında olmak üzere porto ile 406 maça çıkmış, 1996-1998 yıllarında oynadığı barcelona'da ise 39 maçta forma giymiştir.
porto ile 10 portekiz ligi şampiyonluğu, 5 portekiz kupası, 8 portekiz süper kupası, 1 uefa kupası, 1 şampiyonlar ligi kupası, 1 kıtalararası şampiyonluk
barcelona ile 1 la liga şampiyonluğu, 2 ispanya kupası, 1 ispanya süper kupası ve 1 avrupa kupa galipleri kupası (eski uefa kupası) kazanmıştır.
toplamda kazandığı kupa sayısı 31.
http://transfermarkt.co.u...r-baia/aufeinenblick.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Vitor_Baia
gece gece aklıma gelmiş eski portegizli kaleci. ne uçardı be hey gidi günler.
efsane kalecilerden biridir porto ile özdeşleşmiştir. barcelona kariyerinde'de başarılı olmuştur.
porto ile tüm kupaları görmüş kaleci.kendisini canlı izleme şerefine 2003'te 6-1'lik ağır yenilginin rövanşında denizli'de nail oldum.
Efsane portekizli kaleci. Porto ile 26 kupa kazanmistir. Üç avrupa kupasını kazanan iki kaleciden biridir. Digeri stefano tacconi dir.
barcelonada oynaması şans olan portekizli kaleci. bide bunun muadili vardır o da ruth hesp tir.
Kariyeri boyunca 31 kupa kaldırmış efsane portekizli kaleci. Mahalle maçlarında kaleci olur vitor baia diye uçar kaçardım. Hey gidi vitorların bayası hey.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar