bugün
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- ahtapot yemek9
- evde kalmış kız kurusu6
- ciddi ciddi aşure seven insan21
- bik bik kaç yaşında9
- sütlaç gibi karı4
- uludağ sözlük bir ailedir10
- bir kadını yaşıyla vurmak5
- bir ilişkiyi kim yönetir8
- 15 mayıs uludağ sözlüğün kurtuluşu2
- evagreen4
- kızan kakası renginde hardal2
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı7
- zaman kavramı olmayan insan6
- köfte patates abartılmış balon bir ikilidir2
- geldi yine tipini siktiğim2
- sözlükçülerin en iyi 5 roman listesi4
- 20266
- deniz göktaş34
- gey biraderler bey gibi gey biraderlerdir5
- cehennemde şeytan sikmek3
- erecto birader bay bey birader birader bey3
- bütün biraderlere hükmeden birader8
- gey biraderlerin birbirlerine hallenmesi4
- eklenmesi gereken dersler2
- ayda 589 bin tl götüme sokuyorum iyi mi yapıyorum9
- bir daha doğmayacak olmak2
- bir kadın tarafından hükmedilmeyi istemek3
- bik bik abla vs vurduranlar12
- arkadaşlar tost yapamıyorum8
- sözlüğün mal dolması9
- nez'in memeleri4
- kemal kılıçdaroğlu19
- müfredattan felsefe dersinin çıkarılması12
- sözlüğe totonu zikeyim butonu6
- velvet31
- gece uyurken ayı saldırısına uğrayan adam2
- izlenmiş en kusursuz film9
- diamond bosphorus13
- arkadaşlar böyle biri beni takip etmeye başladı7
- sözlük yazarlarının dondurmaları5
- arkadaşlar sizce ben nasıl biriyim4
- 4 temmuz 20262
- ticarette üç kağıtçı esnafı anlama yolları3
- erectoton7
- kızlar mesaj kutumu kısa süreliğine açtım5
- 4 temmuz 2026 kolombiya gana maçı4
- deniz göktaş'ın babasının thko mensubu olması8
- dine hakaretin ifade özgürlüğü olup olmadığı10
- durduk yere size kafayı takan yazarlar7
Yerleri silmek için kullanılan temizlik aletidir. Şu an kullandığım bu alet mikrofonun dublörüdür.
deneylerde ki gözlüklü kadının artık reklamlarda gözükmemesini sonunda çoluğa çocuğa karışmasına bağlıyor.
tam tamına 45 lira olan temizlik aracı.
efendim şöyle ki eski vileda setimi aldım yazlık eve götürdüm. burda yok. ben tabi gideyim bi alayım nolacak dedim 20 lira falandır. gitmez olaydım, en ucuzu 45 lira. bi de begenmedim. dönmeli sıkmalı falan diyo. bana gelmez içine oturtturdun mu hoşşurt diye bastırıp sıktırcan. velhasıl begenmedim 45 lira lan. gittim en ucuzunu aldım kırmızı, işimi görür bu dedim. içim el vermedi 45 liralıktan almaya, çiftgözlü falan. anneme de danıştım sen uygun bişe al şimdilik dedi ben gelince bulurum dedi.
bi de kaç yer dolaştım.
efendim şöyle ki eski vileda setimi aldım yazlık eve götürdüm. burda yok. ben tabi gideyim bi alayım nolacak dedim 20 lira falandır. gitmez olaydım, en ucuzu 45 lira. bi de begenmedim. dönmeli sıkmalı falan diyo. bana gelmez içine oturtturdun mu hoşşurt diye bastırıp sıktırcan. velhasıl begenmedim 45 lira lan. gittim en ucuzunu aldım kırmızı, işimi görür bu dedim. içim el vermedi 45 liralıktan almaya, çiftgözlü falan. anneme de danıştım sen uygun bişe al şimdilik dedi ben gelince bulurum dedi.
bi de kaç yer dolaştım.
Supururken kendimi turkiye milli curling takimin bir oyuncusu gibi hissettigim supurge. Kovasida ayri sekildir bunun.
Bir vilendA degildir.
bacaklar çöp gibi uzun boylu hele bir de saçlar bonus reklamlarındaki gibii kıvırcık,uzun ve kabarıksa işte bu tip insanlara takılabilecek lakapdır vileda.
ürüne ismini veren markalardan bir tanesi.
uzun bir süre sıklıkla vileda kullanan insanlarda kendilerini külkedisi zannetme hastalığı oluyormuş. üstünde pijamalarla şarkı söylerken aynı anda dansettiriyormuş, vallahi kafa yapıyormuş. kırk yıllık tinerciyim böyle kafa görmedim arkadaşlar, denemenizi tavsiye ediyorum, uçuruyor.
bu aralar evde benden çok geziyor girmediği köşe yok günde üç kere.
şu an elimde olan ve gitar yerine kullandığım temizlik aleti. rolling stones ile karşılıklı döktürüyoruz arada mikrofon da oluyor ama en çok gitar. bir sololar atıyorum ağlarsınız.
cile aletidir. hakikaten bak. bi tane alirsin ve sonra ona yatirim yapmakla gecirirsin aylari, yeni bir tane almak dank edene kadar. kucuklugumuzde anne kisisi duzenli bi bicimde once vileda, sonra vileda sapi, daha sonra vileda basi alir, en son da yeni vileda ve kovasi. ucuz da degildi yani meret. kovasi da ayri dert. bu daha esnek sikma yeri yeni yeni geldigi zamanlar rahat rahat orda viledanin suyunu cektiremezdik. valla anne kisisi bi gorsun öyle abandigimizi falan direk cemkirirdi. cunku cok fazla sikistirdigin zaman orayi - e plastik malum - catliyordu. zaten simdi baktim bunlar baya teknolojik olmus, baya afilli, insanin alasi geliyor.
eskiden öyle miydi be, peeh...
eskiden öyle miydi be, peeh...
artık ismi paspasla eşleşmiş marka.
-yerleri bi viledalayıver
-yerleri bi viledalayıver
kullanıldıktan sonra püskülleri daha da kazık gibi olan temizlik şeysi.
aranıza katılmış en yeni isim,en yakın zaman da çaylaklıktan kurtulup efsanevi bir sözlük yazarı olcağına şüphe yok.yakından tanınası isim.her konuda bilgi sahibi bilge kişi.adeta bir filozof...kendimi övmek gibi olmasın ama öyleyim biraz galiba napabilirim?
temizlikte devrim yaratmış saplı paspas. daha sonra modernize edilerek toz emici zerreciklere benzenmiş temizlik gücü.
kolaylık.yere eğilme derdine son verilmiştir sayesinde.
Paspasın modernmiş halini üreten marka.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar