bugün
- sözlükte flörtleşmek18
- wednesdayin annesi9
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler8
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları7
- erkekleri taciz eden kadın3
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması12
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl9
- alain delon vs cüneyt arkın3
- alev isimli kızların genel özellikleri2
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- pandela43
- bir sözlük kızına soylu duygular beslemek2
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek2
- azgın türbanlı10
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz4
- arkadaşlar hoşçakalın galiba silik yiyeceğim3
- mavi gözlü erkek5
- kendini alain delon zanneden göbekli türk erkeği2
- türk müsün6
- gerizekalı ai moderatör3
- uludağ sözlükte herkes birader yazardır4
- sözlüğün kahve olması13
- erkekler olarak sokakta donla dolaşmak istiyoruz2
- aquila bicipite2
- akepede kliklerin savaşı12
- kürtçülerin beyinsiz olması4
- uludağ sözlükte kadın yazar var sanmak3
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- evlenmekten korkmak10
- sözlükte dertleşme3
- madımak2
- düşün ki o bunu okuyor2
- alttaki yazara aşık ol11
- arkadaşlar çok sıkıcısınız2
- dünyanın en kısa fıkrası4
- cumhurbaşkanlığı sistemi6
- arkadaşlar ben hapise giriyorum5
- lanetli çaylak2
- yaşlılara moruk demek4
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek2
- abd başkanlık seçimi2
- dikkat dikkat tai lung kız11
- karpuzu kaşıkla yemek2
- gizem altunsoy5
- sözlük kızlarının biraz gergin olması2
- uçağa binmek3
- gerdek namazı10
- naruto dayıya tavuk döner ısmarlamak4
- pazartesi diyete başlıyorum3
- velvet ile revani yemek6
yeni modelleri siyahın tüm tonlarını akıcı biçimde gösterebiliyor.
180 hz li,
hdr10 destekli,
1 ms yanıt süreli,
va panelli 2k, curved omni-gaming modellerini tercih ettim. görsel açıdan etkileyici ve daha geniş arayüz uzayına sahip.
görsel
https://www.viewsonic.com...n/products/lcd/VX3218C-2K
hdr10 destekli,
1 ms yanıt süreli,
va panelli 2k, curved omni-gaming modellerini tercih ettim. görsel açıdan etkileyici ve daha geniş arayüz uzayına sahip.
görsel
https://www.viewsonic.com...n/products/lcd/VX3218C-2K
VA2231 wa-LED model monitörünü bugün satın aldığım firmadır.
21,5 inch 1920 X 1080 çözünürlük sunan LED Monitör, parlak ve canlı renkleri ile beğenimi kazanırken, 260 liralık fiyatı ile fiyat/performans olarak üstün bir monitör olduğunu kanıtladı.
Ayak tasarımı hoş, istenilen açıyı vermek kolay olsa da pek sabit durmayıp ufak bir sarsıntıda ekranın sağa sola bir keşkül titretmesi ile titremesi eksi bir puan olarak değerlendirilebilir.
Full HD monitör arayan ama bütçesi çok olmayan fiyat/performans meraklılarına tavsiye olunur.
21,5 inch 1920 X 1080 çözünürlük sunan LED Monitör, parlak ve canlı renkleri ile beğenimi kazanırken, 260 liralık fiyatı ile fiyat/performans olarak üstün bir monitör olduğunu kanıtladı.
Ayak tasarımı hoş, istenilen açıyı vermek kolay olsa da pek sabit durmayıp ufak bir sarsıntıda ekranın sağa sola bir keşkül titretmesi ile titremesi eksi bir puan olarak değerlendirilebilir.
Full HD monitör arayan ama bütçesi çok olmayan fiyat/performans meraklılarına tavsiye olunur.
markasızdan iyi olan marka.
bir lg değil.
uygun fiyatlı monitör üreticisi.
sadece monitör üreten firmadır. sanırım bu yüzden uzmanlaşmışlar ve ürünlerinde düşük fiyat ve yüksek kaliteyi yakalayabilmişlerdir.
monitör alacak olanlar diğer markalara son derece fahiş fiyatlar ödeneden önce bir de buna baksınlar.
monitör alacak olanlar diğer markalara son derece fahiş fiyatlar ödeneden önce bir de buna baksınlar.
ürün yelpazesi olarak her ne kadar çeşit olsada piyasaya lcd monitör olarak kaliteyi sunan ve kullanıcılarını memnun eden amerikan firması.
ayrıca piyasada şu an satmakta olduğu VA1912W ürün kodlu wide görünümlü olan, 8 ms tepki süresi ile ölü piksel garantisi veren 19" lcd monitörü sayesinde iyi yorumlar alan teknoloji harikası.
ayrıca piyasada şu an satmakta olduğu VA1912W ürün kodlu wide görünümlü olan, 8 ms tepki süresi ile ölü piksel garantisi veren 19" lcd monitörü sayesinde iyi yorumlar alan teknoloji harikası.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar