bugün
- depresyonun en kötü hali5
- sözlük kızlarına çok kırgın olmak3
- herkes kendi başlık açıp kendi konuşuyor3
- en gey özelliğiniz6
- kelebeklerin bir boka yaramaması5
- kadınlar mı daha zeki erkekler mi sorunu4
- 3 ağustos 2026 aykolik gocu buluşması19
- sözlükteki yapay zekaya pandik atmak4
- kürtçe zorunlu ders olmalıdır6
- bu koyden olsam ne olacak5
- yemek yapan erkek2
- kürdün dinsizi2
- lahmacunu çatal bıçakla yemek3
- tantuni6
- sözlük kızlarının kombinleri2
- yakışıklı seri katil3
- velvet10
- en güzel bisküvinin probis olması3
- tai lung8
- yağmurcu neden akpli13
- sözlük içi güzel renkler4
- tarhana yapmayı bilen kız3
- sözlüğü canlandıramamak3
- vahşi doğada hayatta kalmak3
- ioçk'nın mutfağı6
- kedi kumu4
- aleyna tilki nin ayakları2
- sözlüğün en cilveli kızı3
- radikal karar almak5
- lahmacun yiyen insan2
- yakın gözlüğü kullanan fosil yazarlar2
- osmanlıca sözcükler2
- zall'ın görükle de seviştiği kızların listesi2
- tatlı yiyen erkek2
- bu yapay zeka nedir sözlükte2
- kedi köpek3
- sözlüğü aşevine çeviren tipler4
- sivrisineklerin şerefsiz olması2
- beni özleyenler elime mum diksin19
- 15 mayıs uludağ sözlüğün kurtuluşu3
- kadınların 1 saatte modunun değişmesi2
- şükürcülük6
- slm yazan erkek2
- mantının gereğinden fazla abartılması3
- balkan göçmenleri2
- tutuklanmamak için akp'ye katılmak12
- erdal beşikçioğlu17
- levent üsteğmen deniz yüzbaşı aşkı2
- sevdiğin bir yazarı gammazlamak3
- sözlüğe kız girince telefona bildirim gelmesi3
her haber bülteninde ana avrat düz gittiğim topluluktur. her bi bok hakkında yorum yaparlar, uyarırlar.
haberlerde ve televizyonlarda sürekli bir şeyler bildiren ve halkı uyaran gizli örgüt üyeleridir kendileri. kimse onların kimliklerini bilmez, onlardan sadece "uzmanlar" diye söz edilir. bazen aşırı sıcaklara karşı uyarırlar, bazen seksin evliliği öldürdüğünden bahsederler, bazen diyetin sağllıksız oluşundan bahsederler vesaire..
ama benim favorim isviçreli bilim adamlarıdır. dünyanın en gereksiz konuları üzerine bilimsel araştırmalar yaparlar. yolda yürürken herhangi bir taşı kaldırdığınızda altında bir adet isviçreli bilim adamı görebilirsiniz. "pardon rahatsız ettim" dedikten sonra gönül rahatlığıyla taşı yerine koyabilirsiniz; bırakın kadınlarda alışveriş geni bulduklarını iddia etsinler. karışmak mübah mı bize?
ayrıca sevgili annenizi de uzmanlardan uzak tutmak gerekmektedir. uzmanların demeçlerine göre yaşar kendileri; mesela uzmanlar her akşam bir bardak süt içmeyi övüyorlarsa anneniz şiddete başvurarak size burnunuzdan süt enjekte etmeye and içer.
ya da uydurduğunuz saçma şeyler için de "uzmanlar" kalıbını kullanabilirsiniz;
ben: istanbul boğazı'nda bir sürü altın varmış ya.
o: ufak at kuzum.
ben: (saçma bir şey söylediğimi farkediyorum) vallahi ben değil, uzmanlar diyor.
o: hmm, olabilir aslında.
gibi gibi vs..
ama benim favorim isviçreli bilim adamlarıdır. dünyanın en gereksiz konuları üzerine bilimsel araştırmalar yaparlar. yolda yürürken herhangi bir taşı kaldırdığınızda altında bir adet isviçreli bilim adamı görebilirsiniz. "pardon rahatsız ettim" dedikten sonra gönül rahatlığıyla taşı yerine koyabilirsiniz; bırakın kadınlarda alışveriş geni bulduklarını iddia etsinler. karışmak mübah mı bize?
ayrıca sevgili annenizi de uzmanlardan uzak tutmak gerekmektedir. uzmanların demeçlerine göre yaşar kendileri; mesela uzmanlar her akşam bir bardak süt içmeyi övüyorlarsa anneniz şiddete başvurarak size burnunuzdan süt enjekte etmeye and içer.
ya da uydurduğunuz saçma şeyler için de "uzmanlar" kalıbını kullanabilirsiniz;
ben: istanbul boğazı'nda bir sürü altın varmış ya.
o: ufak at kuzum.
ben: (saçma bir şey söylediğimi farkediyorum) vallahi ben değil, uzmanlar diyor.
o: hmm, olabilir aslında.
gibi gibi vs..
(bkz: cibirca uzman)
ramazanın gelmesiyle haber bültenlerinde çokca duymaya başladığımız kişilerdir. kim oldukları belli olmayan bu topluluk sürekli sağlıklı beslenme konusunda atıp tutarlar. vay sebze tüketin bakliyattan uzak durun şunu yapın bunu yapın. kendilerine şunu da sormak gerek madem bakliyat zararlı niye ramazan kolisi diye satılan paketlerin %60 ı bakliyat? ayrıca merak etmesin uzmanlar herkesin maddi geliri yüksek olsa ne yiyeceklerini sizden daha iyi bilirler.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar