/40
kadınlardan hoşlanan bir yazar.

erkeklerden hoşlanan erkek yazarlar, vücut temizliğine riayet etmeyen ve bunu gurur vesilesi sayan erkek yazarlar, vücudunun bazı yerlerini erkeklere yalatmak veya başka şeyler yaptırmak isteyen, veya erkeklerin vücutlarının bazı yerlerini yalamak isteyen, veya bu tür şeylerin yapılmasını zevkli sayan erkek yazarlar ona sataşmayıp kendi işlerine bakabilirler. ya da sözlükte "pembe tolga"sı, "gayim ama para bende"si falan bol bol var; onlara başvurabilirler.
kendi cinsi vehimlerini ona yamamaya çalışan müfteri yazarlarla muhatap olmayan bir yazar. erkeklerle seks edimlerinden veya köle-sahip ilişkilerinden hoşlanmaz. hoşlananlara da karışmaz, işlerine bakabilirler.
derdi cips mips değil; taaddundan muzdarip, sataşmak/belaltı vurmak için her fırsatı kollayan şark kurnazı bazı yazarlardır aslında.
alevi, kürt demeden insanları hunharca ötekileştirenlerin; "mum söndü" espri(!)leriyle alevileri aşağılamaya çalışanların kulp takarak kendi paradigmalarına çekmeye çalıştığı bir yazardır. türklere hakaret edilince de tabii ki tepkisini verir. "ermeni ölür, ermeni olur; kürtlerden konu açılır kürdüm der" diyenleri de ispata davet eder ayrıca. klişelerle çamur atmaya çalışmak kolay da, dünya nefret söylemlerinizin etrafında dönmüyor. karakter sıkıntısı mazlum duruma düşeni savunmakla değil, birilerine hakaret etmeden duramamakla daha net ortaya çıkar.
(bkz: #24023584) başarıyı kıskanan yazar.
neredeyse tüm bilgi içerikli başlıkların @2 si olan yazar.

açılan hiç bir başlığı öksüz bırakmaz. sözlük neferi bi yerde.
(#24023600) tespitleri olağanüstü güzel olan yazar. gözlem yeteneği çok iyi.
Kaç gündür sözlüğe girmeyen yazar. Başına bir şey mi geldi acaba.
görsel kendisine bu resmi hediye etmek istediğim dost. üzgünüm dostum bunun gerçeğinden bir sana bir de bana kargoyla yollamak isterdim... ha bu arada galerine yanlışlıkla girdiğim 3 aynı resim içinde özür dilerim mobilin azizliği işte...
tanımadıkları insanlara herif diye hitap eden bazı dangalak ve yancılarına dert olmuş ilgidir.

(bkz: dangalağın yancısı olmak)
her ortaya atılan lafı üzerine alınmamakta yarar olduğunu bilen ve hatırlatan bir yazar. kendisi -babasının oğlu olmayan ve cansiperane savunma gibi bir derdinin de olmadığı- "ekmel bey"'in adaylığı açıklanır açıklanmaz adamın adıyla abuk sabuk dalga geçen, kendisini aşırı dinci ilan edip yerden yere vuran, default olarak atatürk düşmanı ilan eden vs çamur at izi kalsıncıları(n düzeysiz yaklaşımını) kastetmiştir ve herhangi bir kişi ismi vermemiştir. ama tabii durumdan vazife çıkarıp üstüne alınan varsa bu fakir hepsinin düzeyini tek tek analiz etmekle de yükümlü değildir.
aktif olarak yazan yazarlar içerisinde ne çok entrye sahip yazarımızdır. adamın ünvanını bana verip durmayıp ayıptır.
Herkes illa milli oldum heheuüehüei şeklinde abaza değil. Böyle küçük zevklerle tatmin olan bayanlar da var amaç illa s.ktim kızı oh mis değil işte! Kimseyi ilgilendirmeyen şahsın özel ilgisidir. Adamın tercihi size ne oluyo?
Çok tatlı yazardır. Ayak fetişistidir. Yaptığı tespitleri beğenerek okuyoruz. Kalitelidir, seviyorum kendisini tespit yapmaya devam etsin. Çekemeyen gitsin. izmirde yaşayan kimya sektöründe çalışan efendi, boğa burcu abimizdir. *
sözlüğe renk katan sempatik yazar.
sözlüğe ten katan tatlı yazar.
Sözlüğe entry katan bir yazar.
sözlüğün canımı ye yazari.
Ansiklopedi gibi yazar.
her entrysini okuduğum kral yazar. faşikler biraz rahatsız sanırım.
hep aynı çizgide giden büyük bir karaktere sahip ulu bir yazar.
hayranı olduğum tek yazar.
uludag sözlük'ün eskimeyenlerinden. kıymetini bilin, kaçırtmayın. siz insan kaçırmayı çok iyi bilirsiniz. *
Olumsuz elestriye asla tahammül edemeyen yazar.

Dostum hiç kimse mükemmel değildir.
"hehehe" diyen yazar. "ırkçıymışım." genç ırkçılar biraz rahatsız anlaşılan. *
© copyright 2005 - 2026