bugün

yeni bir altıncı nesil yazar. hoş gelmiş, sefalar getirmiş.
aylardır sözlükte yazar olmayı bekleyen, sonunda amacına ulaşan 6. nesil yazardır.

her gün msn'de olur fakat sözlükte hesap alabileceğini öğrendiğim sırada, 3 gün ortalıkta gözükmemiştir. yine kaçıracaktı.
ş harfi yerine $ kullanmayı alışkanlık haline getirmiş gavat.

cevap niteliğinde dipnot: yakın arkadaşım bu adam benim, ne eşi ne sevgilisi var; hani biz birbirimize gavat diyoruz böyle, eheih. benim var lan, o bana diyemiyor.
şahsım gibi kendisi da soad'ın bir çok şarkısını severek dinlemektedir.
(#5434742) entrysindeki baslik entry ve nick uyumula ve solucan görmüş balık benzetmesiyle yaran yazar. *
ihl sözlük ile ilgili hoş planları olan yazar.**
aynı anda aynı şey nasıl hissedilir pek güzel örneklemiş insan, uğraşmak yok bundan sonra ne hissediyorsan ben de varım. * kişinin kendisini iyi hissetmesini sağlayabilen biri, daha ne olsun?
(bkz: yaratici basliklar)
(bkz: yaratici nickler)
bu sözlükte iyi ki var denilesi insan. ankara'ya gelse sırtıma alır gezdiririm, azıcık suyu kalan bu şehirde bir bardak suyumu veririm. harbiden lan. *
(#6858397) entrysi ile gülme krizine sokmuş yazardır.
"tanrı en sonunda kare asını tamamladı dostum.. janis joplin, john lennon , elvis presley ve sen... arkadaşım olduğun için teşekkürler. seni her zaman seveceğiz."

sen kısmına alınabilir doğrusu. **
(bkz: ufo)
ironileriyle sözlüğe renk katan, fakat okuduğunu anlayamayıp, analiz edemeyen bir takım yazarlar tarafından açtığı başlık altında saldırıya uğrayan yazar.

hem burası ironi yapma yeri değil, belediye otobüsü... *
ağlamaklı gösleriyle içime kasvet çökerten, gözlerinin içindeki sevinci görebilmek için bıkmadan usanmadan çalışacağım, nadir yazarlardan.
bırakma kendini bu kadar. bak 19 oldu, böyle böyle artar işte.
uludağ sözlük yazarı olma yeterliliği kazanamadığı için uçurulan yazarlarların yeni bir üyesidir.
neyin ne olduğunu bilmeden atıp tutan dallamaların da etkisiyle kendini sildiren yazardır.
(bkz: altıncı nesil silik)
© copyright 2005 - 2026