bugün

efendim tam olarak iskoç ve isviçreli bilim adamlarının görüşlerini sunamayacağım ama böyle bir şeyin varlığını her insan hissetmiştir diye düşünüyorum.beyin, tuvalette ve popo üçgeninde geçen bu iletişim fırtınasından beyin ve poponun kazançlı çıktığını düşünüyorum ve tespit şu ki tabanca doluyken beyin çalışmıyor.tuvaletin o sessizliği ve rahatlık duygusu en çok beyin denilen o musibetin işine yarıyor.
kokunun zihni açmasından dolayı olabilir.
tamamen şeytanların icinde oldugun icin beyin fırtınası dönmesinden mütevellit orda bi sinerji yaratılmasıdır.
ondandır o ondan.
en onemlı seylerın akla hucum ettıgı andır o an hayat bır fılm serıdı gıbı gecer adeta dakıkalar saatler sıgdırılır sankı hostur vesselam.
etrafta dikkat çekecek, dikkat dağıtacak bir şey olmamasından kaynaklanan zorunlu durum.**
beyninin üstüne oturan insanlar için geçerlidir, makuldür. beyin hava alıyor bi ferahlıyor en nihayetinde. TUVALETiN O SOĞUKLUĞU, kesif bok kokusu pantolun sıyrılması, beyin bölgesinin uzun bir aradan sonra hava alması. düşünsene bütün gün kafanı pantolonun içinde geçirdiğini. o kafa tabiğ ki verimsiz çalışır. ama pantolu kafandan çıkarırsan saat gibi işlemeye başla o havadarlıkla. biraz düşünün ya... bunlar hep mantıkla çıkacak şeyler aslında. lütfen!
idrarda bulunan amonyak sayesinde alınan kokunun beyinin bir bölgesini etkilemesi sonucu düşünme eforunun artma olayı olup, halk arsında yaygın bir tekerleme haline gelmiş durumda olan bir olaydır.
günün yoğunluğu ve stresi arasında boşaltım sistemiyle birlikte beynin rahatlayıp yeni fikirler üretmesi.
kabız olma halinde sıkılan birtakım uzuvlar neticesinde beyne bol kan gitmesinden dolayı gerçekleşen hadisedir.
(bkz: turk un aklı ya kaçarken ya sıçarken gelir)
ıkınmanın etkisiyle kan dolaşımınn hızlanması, beyinde ve gözlerde kıvılcım cakmalarından olusan beyin fırtınası..
ancak aynı anda sigara içilmesi haliyle beynin zirve yapacağı durumdur.
vucuttaki fazlalığın atılmasıyla beyne biraz daha öncelik verilir, yeni fikirler ve sonuçlar elde edilir.
(bkz: #4087704)
(bkz: dostum beyin demişsin ama bu bağırsak çıktı)
öys de şov yapmam sayesinde kesinliği kanıtlanmış görüştür .
Kritik kararlar roma döneminde toplu hela-banyolarda verilirdi... Hatta yemek yerken hacet gidermek zamanın lükslerindendir
kanın nereye ne zaman gittiğine de bağlı olan durumdur. kimisine tualette , kimisine evde , kimisine komşuda.. ara beni işte..