bugün
- nervionun merak ettiği yazar10
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- en merak ettiğin ulu yazarı20
- ciguli vs velvet7
- sinirli kadını sakinleştirmek13
- sözlük kızlarından hiç astronot çıkmaması7
- bu sözlükte beni herkes tanır4
- sünnetten akılda kalanlar5
- yalnizca deli yalnizca sair21
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- arkadaşlar bakar mısınız21
- türkiye çağ atlarken chp ne yapıyordu3
- anıtkabire gitmek vs hacca gitmek5
- katatespizartmasi17
- yeni seçimde akp halka ne vaadedebilir sorunsalı11
- burak demirbilek5
- kitap okurken ağlamak8
- ton balığını kim yiyor sorunsalı8
- kitap okurken ağlayan erkek5
- özlem tekin5
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak16
- şeyh olup milleti söğüşleme işi2
- uzun ve ince sigara içmeye alışmak5
- nervio21
- rüyada zehra güneş'e sarılmak5
- pkklı anaları3
- selamın aleyküm desem kaç kişi aleyküm selam der7
- iran da 120 çocuğun öldüğü okul saldırısı7
- telefonun başında çaresiz beklediniz mi5
- hmm diye mesaj yazan türk kızı5
- insan olmaya ceyrek kala7
- evlenip boşanmış erkeklerin değerinin düşmesi9
- atatürk'ün sözleri bilimle çelişirse ne yaparsınız3
- mucize beklemeyen insan3
- ömer yıldırım3
- melissa vargas2
- sözlük yazarlarının bitki çayları2
- üsküdar da martıya eziyet6
- atatürk peygamber mi sorunsalı2
- odyssey6
- eski bir şarkıyla travmaları hatırlamak4
- her şeyle dalga geçme mertebesine varan insanlar3
- yapay zeka ile flört uygulamalarının geleceği2
- merkür retrosu3
- piç cenazesi2
- şehre inen domuzları besleyen kadın6
- saraca finch house5
- bakar mısınız dedikten sonra kimsenin bakmaması4
- kürdistan hava kuvvetleri2
- çamoluk3
video kameraları bir yerde sabit ve hareketsiz tutup daha net çekim yapmalarını sağlayan hede. üç ayaklı olması sebebiyle erkek zenci bireylerle taşak geçmek için kullanılan lakaptır ayrıca. dilimize cem yılmaz kazandırmıştır.
video kameram için sipariş verdiğim, yarın elimde olacak olan üç ayaklı nesne.
Eğer öğrenciyseniz kamera kullanımı dışında elbise askısı olabilen nadide parça.
arkadaşımın kırdığı ve aramızdaki samimiyete güvenerek gülerek "abi kırıldı ya kusura bakma, ben de kırılınca attım" dediği ve sinirden ağzına sıçmama sebep olan fotoğraf makinesi ve video kayıt cihazı altlığıdır.
yine hatırladım yine sinirledim sözlük.
yine hatırladım yine sinirledim sözlük.
üç ayak.
fotoğraf makinesi, kamera gibi aygıtları yere sabitleme işine yarayan parça.
bacaklar istendiği gibi uzatılıp kısaltılabilir. su ayarı vardır. böylece engebeli ve eğimli arazide bile kullanılabilir.
bacaklar istendiği gibi uzatılıp kısaltılabilir. su ayarı vardır. böylece engebeli ve eğimli arazide bile kullanılabilir.
kısa film çekenlerin vazgeçilmez aletidir.
Fotoğraf makinesinin hiç kımıldamaması veya özel etkiler için uzun süreli pozlama istendiğinde, makinenin üzerine takılabileceği üç bacaklı ve çeşitli yöntemlerle oynar bir kafaya sahip sehpa sistemidir.
eskilerin meşhur site alanı sağlayan sitelerindendir. beleş olması çekici kılardı bu siteyi. sonradan popülerliği bitti doğal olarak.
(bkz: 8m)
(bkz: 8m)
(bkz: manfrotto)
(bkz: war of the worlds)
(bkz: sacayağı)
(bkz: rocco siffredi)*
özellikle gece fotograflarına ilgi duyan fotografseverlerin vazgeçilmezi. Eminonu'nde Doğubankda birçok çeşidini bulmak mümkün.
Alet olarak 3 ayaklı bir gereç, mesaj olarak 3 lü bir takımın bütünlüğü yada olmazsa olmazlığı, canlı olarak kısaca zenci ırkı.
üç ayak.
(tri:üç, pod: ayak demektir. )fotoğraf çekilirken uzun süreli çekim yapılacaksa(mesela ortam karanlıksa, gece çekimi yapılıyorsa, makinaya yeterince ışık girmesi için diyafram uzun bir sürede, yavaş yavaş kapanır) makinenin elde tutulması titremesine ve fotoğrafın flu çıkmasına neden olur. bu nedenle makina tripod adı verilen, üç ayaklı, düzgün olmayan zeminlerde bile rahatlıkla kullanılabilen bir araç üzerine oturtulur. sonra ayarlarsın diyaframını, süreni, bırakır gidersin, ister çay iç ister sigara...
dandik olanları üzerinde canım makineniz varken kırılarak insanı tarif edilemez acılara gark edebilir.
(bkz: kunteper canavarı)
fotoğraf makinesi ya da video kameraları sabitlemek için kullanılan üç ayaklı cisim.
profesyonel fotografcilikla ilgilenen kimselerin malzemeleri arasinda onemli bir yere sahip, olmazsa olmazlardan.
babamın bir sabah "günaydın tripod" deyip beni şaşırtmasına vesile olan üç bacaklı nesne. (bkz: sabah ereksiyonu)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar