bugün

Trend Topic mikto blog sitesi olan Twitter'ın gündemi demektir. Kısaca tüm dünyanın birlikte çevirdiği laga luga.

(bkz: saçma şey)
o sırada twitter da ne konuşuluyor ? demektir. aslına bakarsanız artık ne konuşuluyor değil de, reklam yayma ve tanıtım bölümü olmuştur.

triater olarak istediğim hashtag ı tt yapabiliyor ve bir buçuk saat gündemde kalmasını sağlıyorum. irtibat için mesaj.
yarak kürek kişilerin botlarla birinci sırada olduğu siktir boktan listedir. götü yiyen instagramda milyonluk bağlantısı olan hashtag kassın.

amına koduğumun sosyal medyasında kod yazmasını bilen eşek sikiciler bile kendini kral sanıyor. hiç bir kurumsal başarısı yok ve reklam için olsa bile bot ile kasılan bir hashtag'in gerçek sahibi artık sosyal araçların kara listesine giriyor ve markanızın iletişim ağı düşüyor.

bin kere söylüyorum bu hashtag olayları reklam değildir, bilinirliğe de, nitelikli müşteriyede ulaştırmaz. gidin 31 çekin daha iyi.
Sürekli olarak dünya ve türkiye gündeminde oynadığım sistemdir.

görsel

görsel
ülke normale döndü galiba twitter'da

#zencidiyinceaklımagelen

ülke gündeminde ilk sırada olduğuna göre.
görsel
Şu sıralar #TGRThaber hashtag i ile Türkiye sıralamasına girmeye çalıştığımız twitter zımbırtısıdır. Bi el atmak gerekir.