bugün
- iq testi yaptırmış sözlük yazarları11
- gs'ye yapılan torpillere söylenmek10
- 30 ağustos zafer bayramı14
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı28
- tai lung44
- kadınlardaki sahiplenilme isteği8
- 0 0 713
- türklerin türkiye de asimile olması4
- ekt2
- sözlüğün en bohem yazarı5
- annenin hayatındaki kadını onaylamaması5
- 30 ağustos 2026 samsunspor fenerbahçe maçı3
- abd greko roma ve juda sentezini temel alır2
- rafael leao33
- baldız baldan tatlıdır3
- kadir mısıroğlu'nun dedelerini denize döktük2
- doğulu ve güneydoğulu türkler3
- cem yılmaz7
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- 1 eylül 2026 türkiye azerbaycan voleybol maçı2
- tarihsizlik3
- sarapci koala'nın akp'li olması4
- uzun bacaklı ince belli iri göğüslü dar kalçalı4
- aleksey batrakov11
- cumhur ittifakı2
- mustafa kemal atatürk6
- zaman insanı olgunlaştırır mı4
- tom holland5
- rafael leao victor osimhen leroy sane9
- galatasaray korkusu2
- muhabbeti sarmayan kız3
- murat ağırel3
- menzil cemaati ne üretiyor9
- fenerbahçe24
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi19
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- sarapci koala73
- salo or 120 days of sodom filmini izlemek2
- futbol10
- ne kadar şanslı birisin2
- övülmekten hoşlanmayan insan2
- junko furuta2
- tarkan'ın saçlarını kestirmesi2
- 30 ağustos 20262
- yeğen2
- arkadaşlar hesabı silicem14
- ingilizler5
- süper lig6
- s'i l v'e r m'i s t5
- sözlük yazarlarının nahları9
Orta halli bir filmdir.
satış elemanı olan iki arkadaş,iş yerlerinin kapanması sonucu işsizler kervanına katılıyorlar. sonra içlerinden bir tanesinin aklına çılgın bir fikir gelir ve google a stajyer olarak başvurmaya koyulurlar. amaçları stajyerlerden oluşan takımların katılacağı yarışmayı kazanıp google da kadrolu çalışan olmaktır ve macera başlar.
keyifle izlenilecek filmlerden biridir.
keyifle izlenilecek filmlerden biridir.
Kendi bölümümle ilgili diyerek izlediğim ve çokta memnun kalmadığım bir filmdir. Serbest zamanlarda izlenebilir, gülünebilir. Çalışma ortamı sizi fazlaca özendirebilir. Google, facebook gibi şirketlere girebilmek üstün yaratıcılık gerektirir. Bomba gibi soru stilleri vardır.
Bazı sahnelerde bana kahkaha attıran güzel bi film kendisi.
uzun metrajlı google filmi.ne çok güzel nede çok berbat.izlemesenizde olur.
Vince Vaughn ve Owen Wilson'ın başrollerinde oynadığı, google temalı "komedi" filmi.
google gibi kocaman bir tema varken, bu kadar vasat ve hatta kötü bir film nasıl çekilebilir, ahanda böyle.
--spoiler--
gerek klavyedeki harflere basılırkenki çekim tekniği, gerekse "yapamiiciiim" deyip vazgeçip, son dakikada iyilerin kazanması olsun; ilk saniyesinden sonuna kadar tam bir amerikan filmi. klişe, klişe üstüne. inanılmaz dandik bir google reklamı, hani bence google para verip reklam çekse daha iyisini çeker, neden böyle bir filme ihtiyaç duymuşlar hiç anlamadım. genel olarak amerikan yapımı filmlere ön yargılı olanlardan değilim, örneğin benzer temada olan social network isimli filmi oldukça beğenmiştim.
--spoiler--
neyse, gerçekten çok çok boş vaktiniz yoksa izlemeyin. çok boş vaktiniz varsa da, hiçbir beklentiye girmeyin, gülmek dahil. türü komedi ya hani, sanırım bir kez bile gülümsemedim. yazık olmuş yani. ben ettim, siz etmeyin.
google gibi kocaman bir tema varken, bu kadar vasat ve hatta kötü bir film nasıl çekilebilir, ahanda böyle.
--spoiler--
gerek klavyedeki harflere basılırkenki çekim tekniği, gerekse "yapamiiciiim" deyip vazgeçip, son dakikada iyilerin kazanması olsun; ilk saniyesinden sonuna kadar tam bir amerikan filmi. klişe, klişe üstüne. inanılmaz dandik bir google reklamı, hani bence google para verip reklam çekse daha iyisini çeker, neden böyle bir filme ihtiyaç duymuşlar hiç anlamadım. genel olarak amerikan yapımı filmlere ön yargılı olanlardan değilim, örneğin benzer temada olan social network isimli filmi oldukça beğenmiştim.
--spoiler--
neyse, gerçekten çok çok boş vaktiniz yoksa izlemeyin. çok boş vaktiniz varsa da, hiçbir beklentiye girmeyin, gülmek dahil. türü komedi ya hani, sanırım bir kez bile gülümsemedim. yazık olmuş yani. ben ettim, siz etmeyin.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar