bugün
- sözlüğün en muhteşem yazarlarının fotoğrafları12
- uzun zamandır çaylak olmamak4
- rafadan yumurta kaç dk olmalı11
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın17
- üst düzey yönetici olabilmek için gerekenler6
- trump'ın tr'ye 5 f35 vereceğiz açıklaması3
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı24
- bik bik'in ayaklarıyla ezdiği üzümden içmek3
- rakının ülseri geçirmesi5
- donald trump'ın anıtkabir'i ziyaret etmemesi6
- pforzheim şu an 30 derece3
- öbür sözlük5
- psikoloji bilim midir3
- ctrlx'in ayakları2
- pernado bey birader bey3
- yoğurt11
- balık burcu bir sözlük kızıyla evlenebilirim16
- elin bir başka kadının eline değmesi4
- nato zirvesine katılacak yazarlar3
- mony tontana10
- velvet31
- beybi leydi'nin ayakları3
- hayata direnmek5
- kol saati takmanın anlamsızlığı5
- bugün arjantin mısır maçı saat 19 da trt 1 de3
- atm'ye ateme diyen hanzo13
- vurdurmuş erkek nasıl anlaşılır9
- düşünen her insan ateisttir4
- yazarların mezun olduğu okullar6
- çalışmadan rahat yaşamanın yolları3
- saraca finch house21
- boşanmış erkeğin aile evine geri dönmesi2
- ölmesi gereken türk gelenekleri5
- din kardeşimiz filistin6
- nasreddin hoca'nın eşeğine kayyum olarak atandım4
- tuvalet atıkları bile abd'ye götürülecek4
- günün şiiri23
- dövmesi olan erkek7
- yaşamak gibi ölmeyi de hak etmeli insan3
- istanbul da yaşamanın imkansız hale gelmesi4
- sevilen kadının topuklarını öpüp ısırmak7
- 7 temmuz 2026 abd belçika maçı16
- sigarayı günde 1 dala düşürmek5
- sigara molası2
- bic çakmak2
- ben bu çağa ait değilim2
- metres ilişkisine eğilimli erkek7
- melankolik2
- nike2
- sözlüğe nude atar mısınız6
the collector olan birincisinden çok daha başarılı olan devam filmi.
ilki ortalama bir filmdi. mantıksızlıklarını saymazsak heyecanlıydı en başta.
--spoiler--
2. si ise gayet sıradan şekilde aynı formülü kullanıyor. lakin heyecan yine doruklarda.
adamların teker teker öleceğini tahmin edebiliyorsunuz fakat yinede acayip geriyor. özellikle zombiye dönüştürülmüş insanlar mı dersin, şu psikopatın çarpık sanat anlayışı mı dersin... her şey var.
lakin filmin sonu muhteşem. cidden tek kelimeyle muhteşem.
ilk filmin özellikle sonunu sevmemiştim. buradada aynı formülü kullanacaklarından korkmuştum. ama bu sefer cidden sağlam bitti.rika reis.
--spoiler--
ilki ortalama bir filmdi. mantıksızlıklarını saymazsak heyecanlıydı en başta.
--spoiler--
2. si ise gayet sıradan şekilde aynı formülü kullanıyor. lakin heyecan yine doruklarda.
adamların teker teker öleceğini tahmin edebiliyorsunuz fakat yinede acayip geriyor. özellikle zombiye dönüştürülmüş insanlar mı dersin, şu psikopatın çarpık sanat anlayışı mı dersin... her şey var.
lakin filmin sonu muhteşem. cidden tek kelimeyle muhteşem.
ilk filmin özellikle sonunu sevmemiştim. buradada aynı formülü kullanacaklarından korkmuştum. ama bu sefer cidden sağlam bitti.rika reis.
--spoiler--
korku ve gerilim filmi sevenler için tavsiye edilir.
güzel kurgusu olan yapım. ilk filmi sırf soygun filmlerini severim diye izlemiştim. Gerçekten ilk film sonu ile heyecan yarattı. Ardından bu filmde bir solukta izledim. Sürekli % kontrol eden ben, ilk baktığımda %80 di film.
Şu an görüldüğü üzere bu tarzda saw var en yakın ancak o da çok uzadı devamı gelecek mi onu dahi hatırlamıyorum sanırım bitmişti o seri. Bu serinin önü açık. 3. Filmin aksilik çıkmadığı sürece 1-2 sene sonra çıkacaktır. Ayrıca film ekibinin başarılı kurgusu da heyecanlandırıyor beni, biliyorsunuz bir adım sonrasını ama nasıl olacağını kestiremiyorsunuz.
Hiç izlemediyseniz ilk filmle beraber bir doz atın. Yan konu ne kadar aynı olsada ana konunun farklılığı ne kadar cezbediyor görebilirsiniz. Ayrıca benim gibi iç organ deşilmesi, deriye dikenli tel batırılması gibi şeylerden nefret ediyorsanız bir miktar sinirleriniz oynayacaktır.
--spoiler--
* *
--spoiler--
Şu an görüldüğü üzere bu tarzda saw var en yakın ancak o da çok uzadı devamı gelecek mi onu dahi hatırlamıyorum sanırım bitmişti o seri. Bu serinin önü açık. 3. Filmin aksilik çıkmadığı sürece 1-2 sene sonra çıkacaktır. Ayrıca film ekibinin başarılı kurgusu da heyecanlandırıyor beni, biliyorsunuz bir adım sonrasını ama nasıl olacağını kestiremiyorsunuz.
Hiç izlemediyseniz ilk filmle beraber bir doz atın. Yan konu ne kadar aynı olsada ana konunun farklılığı ne kadar cezbediyor görebilirsiniz. Ayrıca benim gibi iç organ deşilmesi, deriye dikenli tel batırılması gibi şeylerden nefret ediyorsanız bir miktar sinirleriniz oynayacaktır.
--spoiler--
* *
--spoiler--
izleyiciyi ters koseye yatirmayi seven bir senaryoya sahip, gerilim turunde film sevenlerin izlemesi gereken bir film.
the collector'da orjinal ve güzel bir filmken seriye dönüşen neredeyse bütün amerkan yapımları gibi, bambaşka bir şey olmuş, diğer saw testere tarzı yapımların kötü bir kopyası olup çıkmış film. ama yine de çıtır çerez ile zaman geçirmek için izlenip atılabilir.
bol kanlı ve sürükleyici dizi. sonunda o kız ölmedi ya diğerlerini boş ver. swh
sonunda adam ölüyor.
sonunda adam ölüyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar