bugün
- lahmacun9
- ay diyen erkek9
- hoşlandığın kızın komünist çıkması9
- habire1219
- ellerim bos gonlum hos26
- kaan sezyum6
- arif kocabıyık13
- ben evlendiğimde 51 kiloydum3
- trakyadan adam çıkmaz diyen insan4
- gocu37
- sobadan kurtulmak5
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- apo yu eleştirmek vs apo'ya küfretmek3
- basmane tren garı6
- raikagetokatlayan4
- silvermist9
- aşk3
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri23
- hz isa'nın fiziksel annesi ve babası yoktu11
- ebu muhammed el culani2
- vexillarius the slayer8
- renkli rüyalar oteli5
- hiç kimse fikirleri yüzünden hapis yatmasın8
- ben geldim naneler15
- türkiye solunun en büyük sorunu6
- sarapci koala63
- habire12nin çaylak olması5
- erlik dinleyip gaza gelmek3
- torpille bir yerlere gelenler4
- sersem herif5
- israil'i eleştirmek vs israil'e küfretmek2
- kemal kılıçdaroğlu8
- gammaz çetesi9
- dinler tarihi5
- bir şeylere küfredince dünya değişecek zannetmek2
- ben sizin anonim11
- mantı8
- imbat4
- tribünlerde apoya küfür edilmesinin yasaklanması6
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci7
- siyonizmin tasfiye oluşu3
- karşıyaka dan bayraklı ya yürümek4
- şeyhine sakso çekip şeriat isteyen tip7
- bütün muhalifleri chpli sanan ak çomar2
- konaktan üçkuyular'a gitmek3
- motorine 8 24 tl zam gelmesi5
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı8
- sözlükte en çok kıskandığınız yazar9
- insan olmaya ceyrek kala15
- cemaatçi polis3
izlenmese bile sabahtan akşama kadar açık olan televizyonun sesine kulak vermektir. ilginç bir konu olursa, bir göz atılır.
evde gürültüdür.
radyo izlemek gibi bişey.
sobalı evlerde odası olmayan ve ev ödevini yapmak zorunda olan her çocuğun yaptığı şey. ileride de televizyonsuz ders çalışamaz. çalışmaya kalksa da anlayamamaz.
halen devamlı olarak yaptığım zevkli eylem.
nasıl televizyon dinlenir?
evvela, boş bir program olmalı. böylece o anda, artık oyun mu oynuyorsunuz, ödev mi yapıyorsunuz, iş mi yetiştiriyorsunuz ne yapıyorsanız, sizin dikkatinizi dağıtmaz. şu anda aklıma gelen en iyi 3 örnek, yemekteyiz, var mısın yok musun ve evlendirme programlarıdır.
bilindiği üzere bu programları baştan sona izlemek akıl karı değildir. ama bunlar açıldıktan sonra, bilgisayar başına veya yemek yapmaya veya en güzeli puzzle yapmaya dönülür. o oynar orada, genel olarak ona bakmazsınız. ama mesela enteresan bir durum olunca da az çok anlarsınız sesten ve dönüp sadece orayı izlersiniz. aslında izlemeseniz de ses devamlı geldiği için ister istemez, olayın başına, mantığına hakim olursunuz ve komik, enteresan sahneleri kaçırmazsınız.
nasıl televizyon dinlenir?
evvela, boş bir program olmalı. böylece o anda, artık oyun mu oynuyorsunuz, ödev mi yapıyorsunuz, iş mi yetiştiriyorsunuz ne yapıyorsanız, sizin dikkatinizi dağıtmaz. şu anda aklıma gelen en iyi 3 örnek, yemekteyiz, var mısın yok musun ve evlendirme programlarıdır.
bilindiği üzere bu programları baştan sona izlemek akıl karı değildir. ama bunlar açıldıktan sonra, bilgisayar başına veya yemek yapmaya veya en güzeli puzzle yapmaya dönülür. o oynar orada, genel olarak ona bakmazsınız. ama mesela enteresan bir durum olunca da az çok anlarsınız sesten ve dönüp sadece orayı izlersiniz. aslında izlemeseniz de ses devamlı geldiği için ister istemez, olayın başına, mantığına hakim olursunuz ve komik, enteresan sahneleri kaçırmazsınız.
bazen uykuya dalma katalizörlüğü konusunda 10 yağmur gücündedir. özellikle tv8, kanaltürk gibi kanallarda yayınlanan 2. sınıf aksiyon filmleri dinlerken...
özellikle içkiliyken uyumaya yakın gözleri kapatıp yapması zevkli olan olay.
internette, sözlükte takırken veya bilgisayarda oyun oynarken bir yandan da televizyondan gelen seslere kulak kabartmaktır.
bugün yaptığım eylem. salonda annem "muhteşem yüzyıl" ı izliyordu. ben de bu diziyi izlerim. ama sonra trabzon maçı başlayınca odama geçtim. heyecanlı bi yerde bıraktım diziyi. dizi reklamdan dönünce maçı izlediğim tv nin sesini kısıp salondaki diziyi dinledim. maçı da izledim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar