bugün
- yeni dünya düzeni3
- çöp yanında poşette kitap bulmak3
- sözlükteki derin yapılanma4
- aylık 509 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- korku filmi izlerken sarılacak birisinin olmaması4
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri7
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık14
- lunapark2
- arkadaşlar hangi diziye başlasam2
- arkadaşlar bu ne kitabı yahu5
- hırvatistan12
- solcuların faşistlerden beter olması2
- ispanya daki göçmen krizi7
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı9
- kele şaplak atmanın hazzı ve dayanılmaz istek2
- yapay zekaya entry yazdırmak5
- milliyetçi chp li2
- rüyada nervio yu görmek5
- beni özleyenler elime mum diksin15
- yeni gelin adayının çıldırtan talepleri6
- kötülük2
- güzel cumartesiler3
- tatile sivasa gitmek4
- anın görüntüsü15
- dolar 100 lira olsa olacaklar3
- stack overflow kopyala yapıştır4
- osmanlıcılar4
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor13
- gammazcı geldi gammazcııı hani'ya gammazcı2
- muşlettin bey birader erecto biraderdir3
- sümer dili6
- o kaç gram3
- aylık 506 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- mutlu kalmak için öneriler4
- sözlük yazarlarının çok kültürlü olması8
- italya'nın ispanya ile schengen'i askıya alması2
- yunanistan29
- forlove194
- pforzheim şu an 26 derece2
- ılımlı islam4
- ayak bileğine dövme yaptıran erkek4
- para bok huzur yok2
- kadın bana aşık oldu resmen2
- saç traşı olmuyorum hadi bakalım8
- küçük çocukların sizi kahraman olarak görmesi3
- ben bi duş alayım2
- şanssız bir insan olmak4
- kendine inanmak2
- hoşlanılan kızla kıvırcık ali dinlemek2
- napiyonuz be ya2
"Gata'nın kendisi hastalanmış" gibi saçma sapan manşet atan gazetelere inat gata'nın olanakları dahilinde araştırma yaparak dünya çapında bir buluşa imza atmış bilim adamı. Prof. Dr. ve albay ünvanlarını hak eden örnek bir tıp doktoru. Dünyaca ünlü klinik farmakoloji uzmanı. Şizofreni hastalığının beyinde salgılanan aşırı miktardaki "agmatin" adlı kimyasal madde nedeni ile oluştuğunu deneylerle ispatlayan bilim adamı.
ileri demokrasi denilen "araçla" ortaçağa doğru hızla yol aldığımızı kanıtlayacak biçimde bu gün içerdedir. değerli bir bilim adamı ve askerdir.
Gata'da öğretim görevlisi olarak çalışırken dopamin hipotezini yıkıp agmatin hipotezini ortaya koymuş ve şizofreni hastalığına tedavi bulup patentini almıştır. Ergenekon ve balyoz soruşturmalarında adı geçmiş, askeri casusluk ve şantaj suçlarından dolayı hapse atılmıştır. Buna karşı açıklaması ise şöyledir: "Benimle hiç ilgisi olmayan bir yerde ele geçirilmiş bir bilgisayarda benim adıma bir dosya var ve o dosyada kimlik numaram yazıyor. Buna dayandırılarak ve ek hiçbir delil olmaksızın beni tutukladılar, inanamıyorum. Beni casuslukla şantajla suçluyorlar, bunu ne karşılığı ya da ne için yapacağım. Patenti bizde olan buluşun değeri milyar dolarların çok üzerinde, ne için şantaj yapayım, ne karşılığı casusluk yapayım?"
Patenti 25 milyar dolar değerinde olan bu çığır açacak buluşu sahipleneceğimize, tek amacı bilime ve ülkeye katkıda bulunmak olan değerli bilim insanlarımızı vatan haini diye hapse atan örgütler yıllarca üst makamlarda bulunup ülkeyi aşağı çekerken sessiz kaldık. Artık çoğunun foyası meydana çıktı. Bizim yapmamız gereken kendimizi geliştirip vatanımızı ve dünyamızı güzelleştirmek, çocuklarımızı buna göre yetiştirmek, baştaki insanları da bu amaca sahip olanlara göre seçmek.
umarım tayfun uzbay'a bu saatten sonra gereken değer verilir.
Patenti 25 milyar dolar değerinde olan bu çığır açacak buluşu sahipleneceğimize, tek amacı bilime ve ülkeye katkıda bulunmak olan değerli bilim insanlarımızı vatan haini diye hapse atan örgütler yıllarca üst makamlarda bulunup ülkeyi aşağı çekerken sessiz kaldık. Artık çoğunun foyası meydana çıktı. Bizim yapmamız gereken kendimizi geliştirip vatanımızı ve dünyamızı güzelleştirmek, çocuklarımızı buna göre yetiştirmek, baştaki insanları da bu amaca sahip olanlara göre seçmek.
umarım tayfun uzbay'a bu saatten sonra gereken değer verilir.
Fetö ile beraber yürüyenler tarafından zamanında iftiralarla içeri atılmış bilim adamıdır.
Ne olurdu da bu gibi adamları kırmasaydık.
Ne olurdu da bu gibi adamları kırmasaydık.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar